Отговори
# 660
Добро утро,
Айде да сложа закуска и кафе:

Айде и компания (понеже се заговорихме за него вчера):

Пожелавам ви успешен и усмихнат ден

# 661
Тъкмо щях да шибна по едно мафенце и Дани ме изпревари!  Hug

В момента ям пица и проклинам прекрасният ѝ вкус и нещастната си съдба...

Аз ще ви почерпя с малко добро настроение тогава!
Моята любимка:

# 662
Добро утро!

Много ми се спи тази сутрин и отивам да си доспивам.

Вероника, дано малката принцеса е добре! Търсете и второ, и трето мнение и идвайте в София най- добре. Praynig

Янчето, палчета и за вас! Hug

Хубав ден!!

Готини неща сте шибнали Hug

# 663
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро!

МОето момче още спи  newsm78 Снощи яде в 8 и от тогава не е  Shocked В 4:40 се събуди и му дадох чай, можеда е мислил че е папкане  hahaha

Ама аз снощи го облякох с гащеризонче-пижамка с дълъг ръкав и ританки, до сега все по боди с къс ръкав, може да му е било студено.

Вероника85 дано не е нещо лошо  Praynig

# 664
Добро утро и от нас!
Вероника - бързо да  отшуми проблема, ще се справите, нали имате нашата подкрепа!
Янче, и вие бързо да се оправяте!
Ние не спим, направи една сутрешна дрямка от половин час, колкото да оправя каката за детска и се е ококорил с  Shocked ей такива очи.Естествено причината беше наакания памперс- като часовник е станал. Мисля да се стягам и да паля количката. Влязох да ви изчета и ставам, че ще вземе да заспи Joy. Ама и аз съм една - не знам какво искам, да спи или да не спи ....
Хубав ден!

# 665
Добро утро и от нас

Да минен сутрешната проверка и ние  Mr. Green
Малкия заспа а мама е мързи да стане да изгладии и да започне полека с багажа, затова събира сили пред компютъра. Wink
Днес ме е ударила музата по главата и вижте какво сътворих :

Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее.
Лято, слънце и море е това е кеф за ФЕВРУАРСКОТО дете.
ФЕВРУАРЧЕТА засмени стягат куфари големи.

Хубав ден

# 666
  • София
Момичета, добро утро  Hug! Малката си прави сутрешната гимнастика, а аз отпивам кафенце и чета онзи линк за захранването.

Днес от НОИ ще се сетят за мен (последните няколко дни от май), но се чудя - оттук нататък плащанията им ще се съобразяват ли с това кога от фирмата-работодател внасят осигуровки?

# 667
Добро утро и благодаря за подкрепата ви-много сте мили и добродушни,трудно е без вас Hugвсъщност вчера на прегледа педи само с напипване установи болестта,нито изследвания,нито рентген Naughtyказа да приемаме по 6 капки от вигантола и ще видим как е другия месец,и много повече разходки Peaceкато чета не сме само ние с тези размери Mr. Greenно ето че и нас ни искат Crazyгледам Роби си харесвате,от малка ми е любим Embarassedможе би съм изтървала,а и на предната страничка не виждам има ли табличка за захранването и може ли някой да ми изпрати ако е удобно,че малката иска  само плод,но не и зеленчук и съм бясна ooooh!айде лек ден на всички  bouquet

# 668
  • Варна, морето, сините вълни...
Абе и на нас педи ни каза че му е мека главата и да продължавам да му давам по 2 капки сутрин и вечер, но нищо не каза за рахит Shocked

А той още спи, вие будите ли ги? Ходих да го видя мърда си, махнах му бибата, но не се буди newsm78 Какво да правя? Embarassed

# 669
Добро утро... Hug
Янче, дано се оттървате бързо от рахита...  Hug
Бобчо, аз в рамките на един месец 3 пъти правих мастит...  Shocked Да чукна на дърво, скоро не се е обаждала... Дано минава бързо и повече не правиш... Praynig
Вероника, стискаме палци. Сигурна съм,ч нищо й няма на куклата. Дано скоро разберете от какво е,за да се успокоиш.  Praynig
Хепи, много се радвам,че сте решили проблема с асансьора. Щях да пиша снощи,ама забравих. В на моята дружка блока,са си решили проблема с "Неплащащите,но ползващи", като са затворили копчетатав една кутия с ключ.И само тези,кото си плащат имат такъв. Не е удобно,като ти идват гости, ама то и като нямаш асансьор,заради такива е още по-гадно.

Лори,  Hug радвам се,че има ефект. И нямам нищо против да заповядате при педката,така ще се виждаме по- често, ама заслугите са на невроложката... Grinning
За масажа - хващате ръчичката и едно по едно отваряте и изпъвате пъстчетата от основата до върха с въртеливи движения, като се стремите и в това време максимално да го издърпате и отделите от другото пръстче. Не се притеснявате и натискате хубаво, пръстчето отдолу чак побелява... На нас ни каза 2пъти на ден да го правя.  Peace

# 670
Абе и на нас педи ни каза че му е мека главата и да продължавам да му давам по 2 капки сутрин и вечер, но нищо не каза за рахит Shocked

А той още спи, вие будите ли ги? Ходих да го видя мърда си, махнах му бибата, но не се буди newsm78 Какво да правя? Embarassed

не се притеснявай, Мими! Ще се събуди, явно му се спи много на човека. Hug

Ади Hug

# 671
Ебаси как ми се спииииииии!  Tired

А тея синоптици направо да ги пускат неплатен и да ми се махат от главата!
Днес щяло да духа по - малко от вчера, дрън - дрън!  #Cussing out

Отивам да видя вампирчето дали се събуди.

# 672
Ади- smile3525

Вчера забравих за пюретата да кажа и аз сменям марките всичките са ми еднакви честно казано SickВажно е малчо да ги яде!

Мими-нека спи Laughing

# 673
Едно добрйютро набърже и бегаме на разходка, после ще четем и пишем  Hug

# 674
Пчеличке, благодаря за поправката - 05.07 наистина е вторник Simple Smile
А сега да ви помоля за съвет - от около 2 седмици Ема спи по цяла нощ. НО като казвам нощ - заспива в 23ч. и става към 9-10ч сутринта. Тъй като е само на кърма и гърдите ми откачиха, стават като балони сутрин - огромни и твърди Sad И явно от вчера нещо се запуши едната, боли ме и днес имама температура. Моля ви, споделете какво да правя. Слагам я да яде от нея вече 4 пъти, но не помага...изкарах просто кошмарна нощ! Ако може и от ЛЛЛ да се изкажат.
Вероника, стискам палци с бебо всичко да е наред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт