Отговори
# 645
Влизам да се отчета,че не мога да ви изчета и да се включа по въпросите,ние сме 5910 кг и 62 см Crazyмного сме злояди,много сме капризни,със захранването до никъде,и на всичкото отгоре сме и с рахит и ни увеличиха капките на 6 Twisted Evilпалчета на Вероника

# 646
Вероника  Praynig   Hug

Янче, дано бързо минава тоя гаден рахит!  Hug

# 647
  • Варна, морето, сините вълни...
Значи не сме само ние мъници Crazy Янче Hug

Ще я вземаме за снаха май. че те всички други по големи от нас Blush

# 648
Стискаме палчета за всички Praynig

Лори горе долу разбрах ooooh!

И ние не сме едри и то никак даже  Rolling Eyes

# 649
Янче Hug,как ви го установиха този рахит, правиха ли й изследвания (кръвни), рентген на дясна китка!
Моля те да споделиш Praynig Hug
Стиснати палчета за малката Вероника, бързо да й минава и мама да е спокойна Praynig Hug
Борянка не иска млякото за вечеря, едва 50 мл изяде,но беше много неспокойна, явно я мъчи коремчето Confused
Лека вечер и приятни сънища и спинкащи бебчета Heart Eyes

# 650
Добър вечер Simple Smile

Veronica85, стискам палци!

Ние вече 4-ти ден не сме акали. Педката каза да мушна термометър намазан с олио, ама нещо май не помага. Какво правите вие срешу запека?
Четох някъде, че имало някакъв чалъм, за да стане. Нашия педиатър пък ни светна на друг начин - със спринцовка се впръсква в дупето половин милилитър глицерин или глицерол. На мен хич не ми се искаше да го пробвам, но един път много се измъчваше детенце и се престраших - определено имаше ефект.

Ама нали на бурканчето си пише... newsm78.
Това ми напомни за един стар виц по повод колко вяра може да има човек на надписите:
Гледам врата, на нея пише "Жени", влизам - то било тоалетна  Joy

Надявам се да не се засегнеш Hug Сега сериозно - аз не бих имала толкова вяра в препоръките на производителите, все пак за тях това е бизнес и интересът им е да продават колкото може повече, колкото може по-отрано. Иначе ако ти е интересно, може да хвърлиш поглед на препоръките на здравното министерство:
http://fnap.government.bg/UserFiles/File/Hranene-info/preporaki%20karmacheta.pdf
Там рибата е в списъка с храни, които не трябва да се дават на бебето до 6-месечна възраст, тъй като предизвикват алергии или съдържат опасни бактерии. След това обаче я препоръчват за деца, които които не се кърмят, тъй като рибните мазнини съдържат полиненаситени мастни киселини, необходими за развитието на централната нервна система на бебето.

Хайде стига съм давала ъкъли, че и без това напоследък ми липсва  hahaha

Една нощна идилия от мен за лека нощ:

# 651
Не е истина, писах, писах и накрая нищо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, а толкова ми се спи и съм изморена  Tired Tired Tired, така че на кратко.
Пчеличке радвам се за добрите резултати на Боби, само така.
Хепи мама супер, че си се преборила. на мен ми предстой да измисля някакво решение, защото нашите са на 2 етаж.
Бобчо Кофти работа си е този мастит. Пробвай със студени зелеви листа- правят чудеса
Вероника Палчета и от нас .Всичко ще е наред  Hug
Янчето Бързо да го преборите този рахит.  Hug
За срещата. Голямо желание имам а и ми е супер удобно в Южния парк, но няма да сме в София. Заминаваме на 01.07, надявам се за вбъдеще да има нови срещи и ние с Мони ще се включим. Все пак още не сме се запознали  с мацките  Wink Wink Wink
Лека нощ

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 23:24 от katuci

# 652
Кога е срещатата в Южния парк, че нещо съм пропуснала?

# 653
Здравейте, отдавна не съм писала, все не остава време, ако това е оправдание де...
Организирам среща в София, тъй като пропуснах миналата - 05.07.2011 (сряда), 14.00 ч. на централния вход на Южния парк. Публикувала съм събитието във Фейсбук, но тъй като там не фигурираме всички, да кажа и тук...
Много ще се радвам да се съберем повече бебоци! Ако прецените, може да сменим датата или мястото...
Целувки от нас с Ема, ще ви очакваме  Hug

# 654
Да кажа само, че пети юли е вторник!  Peace

# 655
Мерси  Hug , дано да е хубаво времето, което значи нито да вали, нито да е горещо  Grinning

# 656
Това ми напомни за един стар виц по повод колко вяра може да има човек на надписите:
Гледам врата, на нея пише "Жени", влизам - то било тоалетна  Joy

Joy hahaha hahaha Joy

С удоволствие изчетох полезния линк, който си дала и  bowuu мисля, че добре се справяме със захранването bowuu Подбрали сме и момента, само бързичко въвеждаме храните и това ще поправим.

лекинка от нас
ееее Тони  Hug как сте?

# 657
Еееее, Лори,обичаме ви! Hug Hug Hug
И на Крис му понамирисват крачетата,нищо че нашите (и моите и на баща му) нямат никакъв подобен аромат Mr. Green
Иначе ние сме добре.Кръстихме Крис на 24 в Света Неделя и се надявам ангелчето му все по-често да напомня за себе си  newsm03. Ще кача снимки,като смогна!
Гласувахме за всички наши бебоци,на които сте дали линкчета,нищо че съм върл противник на тези задължаващи страници..., но за нашите красавци,просто нямаше как.... Heart Eyes изчаквам да спечелят и се трия от там Mr. Green Чета ви винаги,когато мога,но е твърде рядко,за да насмогна.
Палчета на всички в нужда!
ПОздравления за всички с поводи тези дни!
Надявам се утре да се включа по-адекватно!
Лека нощ милички! Hug

# 658
Благодаря ви за подкрепата и милите думи!
Успешен ден на всички.
Янче а как са го установили този рахит? вие какви капки давате, деавита безопасен ли е?
Стискам палци за Бобчо.

# 659
  • Sofia
Добро утро!

Стиснати палчета за Вероника и Даниелка на Янчето!!!

Отивам да чета линка за храните от cama.

Хубав ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт