Отговори
# 555
  • Русе/Germany
Добро утро.
Минавам само да сложа по чаша кафе и бягам. Малко ми е сдухано и не ми се пиши. Поя мъж след малко тръгва и няма да го има 6 месеца Sad но да не ви занимавам с моите проблеми.

Честити месечинки на всички сладки бебчета!
Много ви благодаря за подкрепата в конкурса  Hug
Хайде лек и спорен ден от нас.

# 556
Добро утро и от нас.
Моя се е събудил в 6, едва издържа до 6,40 да се храним, после се наака порядъчно и уж да заспи - тц, наду гайдата с едно истерично дране Twisted Evil. Естествено аз не издържах и му се скарах - повиших му тон, сложих му бибероната и той -  Shocked, и заспа. Познайте докога - до преди 5 минути, сега се е събудил, но не ме вижда и си говори нещо в кревата. Почнахме вече да не спим като преди, а с това дране няма да се разберем, ще го изкореним някак си. Mr. Green
Ще го изчакам да си поговори и стягам дисагите да излизаме.
Хубав и слънчев ден, с много разходки, пожелавам на всички.

# 557
  • Полски Тръмбеш
ДОООБРООО УТРОО  Grinning
И ОТ МЕН ПОРЦИЙКА  Mr. Green

+ 18+  Mr. Green
тоя сладур от кога не го бях виждала...  Wink  и днес ми се появи  Heart Eyes  как да му устоя  Crazy  Heart Eyes

Снежи  spoko 
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

благодаря ви за милите думи и пожелания   bouquet  Heart Eyes

ставам, че се чува едно мрън-мрън

# 558
Добро утро!
Наде, мерси за милите думи! Нашите аватарчета са най-сладичките аватарчета на света! Толкова хубави бебоци на едно място трудно се намират!
Снежи, напълно те разбирам, мила..Нашият тати е мнооого далече и наистина е много кофти. Но 6 месеца на са толкова дълъг период и особено с бебока ще минат неусетно! А сега вече не е като едно време и ще се виждате виртуално всеки ден!! Ние прекарваме по 3, 4 часа дневно с тати вът виртуално къпене, смяна на памперс и какво ли не! Така че татито ви няма да изтърве нищо! Ще се справиш, мила и ще видиш , че като си дойде ще се обичате още по-силно, защото сте си липсвали безумно!
Потегляме на разходка! До после, сладури!
Пп- а бе нахранете ги тези бебоци- какво е това масово ръфане на дръвце?? Хихи  Hug Много са сладички

# 559
Прекрасни са ни бебчетата(не можах да ги разгледам всички,че бързам да излизаме),но после с удоволствие ще ги доразгледаме Heart Eyes
Снежиии Hug, ще мине мила, важното е да сте живи и здрави, а времето все някак си ще мине  spoko
Аз пак за пУретата да питам ooooh!,имам на Хип едно което е с био нежни зеленчуци(моркови, грах,броколи,мляко и ориз) и Био спанак със картофи и сметана и много се чудя дали да ги опитваме вече Thinking, до сега е яла картоф,морков, пащърнак ,тиква.
Притесняват ме сметаната, броколите и грах ooooh!
Мария М- ми беше отговорила за спанака,ама на хип ли беше със сметана newsm78
У наше село няма само спанак,като марки има на Бебевита,Хип, Ганчев, Малечко и Гербер и няма много разнообразие!
Отивам на разходка с децата,че малката заспа и да използваме намалението,че врещя от сутринта и ми кънти главата Simple Smile

# 560
Привет, момичета. Признавам без бой,  че прочетох оттук-оттам.  Embarassed и поразгледах снимки. Е, няма такива сладки бебета  Heart Eyes  Heart Eyes
Мим, честито ви християнче   bouquet
Стани, да ти е жива и здрава каката /на патеричка/  Hug
Честито на всички месечинки, които съм изпуснала и на днешните естествено  Hug
Очаквах, че Пепи ще се размине от вируса, но не. Кашля ми душичката  Confused и как не дава да му дърпам секретите, голям рев пада  ooooh!
Целувки на всички, тази седмица може и да се включвам по-често  Hug

# 561
  • Sofia
Добро утро!!!

Страхотни бебоци пак видях. Май е крайно време и аз да кача малко снимки  Embarassed

Мим, честито ви кръщене. Много сте сладки!!!

Ние днес сме на консултация и ще пиша по-късно за резултата.

Прегръдки и хубав ден на всички!!!

# 562
Добро утро,
Днес ужасно ми се спи
Вчера водихме Лорис при другите баба и дядо (свекъра и свекървата) и така не съм го чувал да реве отдавна ooooh! Винаги като ходи там е кисел и не му се стои, но тоя път направо беше ужас. Гледаме да го водим всяка седмица, но явно не ги познава и като се изплаши от дядо си така рева милия Sad Направо не искам да го водя вече там. Ще им кажа те да идват, може когато си е вкъщи да е по-спокоен.
Снежи, знам какво е spoko но определно сега с бебчо ще ти е по-тежко. Нали знаеш, че сме тук и ще сме с теб Hug
Честито кръщене на Йоанка Hug
Днес пак е студенко навън. Ох, отивам да ям нещо

# 563
Добро утрооооо....

Надеждата, давах 2 пъти пюре със спанак - единия път на Милупа, а вчера на ХИП. И двете са с картофи. На ХИП мисля малкото е със сметана, ама да не те излъжа. Аз дадох вчера голямо. Иначе чист спанак, купешки, няма.

Оффф, от снощи ми е влязла една муха в главата и не ми дава мира. Една моя тийн мечта.....

# 564
Клото   bouquet

# 565
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте мамчета Hug
Ох моя бонбон от вчера такова ядене прави  ooooh! След 20ч. в 22:50ч се събуди с "Бааа" (това означева "гладен съм") Чай и биба не помогнаха и яйде цица 5 мин.
ТАзи сутрин в 5ч. се разкреща. Пак пробвах да го приспя, ама той толкова ококорен бешее #Crazy Пак папка и заспа. Викам си ще откара поне до по късно, но в 8:30ч. пак глад.
И реших днес ще пробвам да му дам пюренце, но се чудя дали морковче или тиква.

Тиквата беше замръзена настъргана, след това баба ми направи пщре от нея и е в бурканче запечатана. Но пък морковчетата са пресни, пак домашни. Чудя се че май по добре докато са ми ги донесли с морковите да почна, а тиквата нали е в буркан може и по късно newsm78 Какво ще кажете?

Честито кръщене на Йо Hug

# 566
Минавам набързо, да кажа Добро утро и ще бягам,че пак стана никое време...Пък и се намръщи,да не взема да ни завали,че задачки има..
Миме, я сподели мухата?  Laughing
СнежиHug Сигурна съм,че е гадно....но и съм убедена,че с бебо времето ще мине неусетно.  Hug

# 567
Добро утро!

Честито християнче на Мим! smile3525

Аз гласувах за анкетата,ама съм забравила да кажа ползвам предимно хип само за баня май предпочитам себа мед! Peace

За храните сега се чудя какво да дам вече яли сме тиква,морков,картоф,пащърнак,спанак,круша,ябълка и се чудя с какво да продължа като гледам все едно и също папкаме искам зеленчуци още да въведа приемам предложения?  chef

Снежи Hug
Никакви ви няма да не сте по разходки,при нас е мрачно ooooh!

# 568
И аз гласувах за всички  Peace

Ади, мухата е едно европейско турне на любима моя (в тийн годините) бойбанда. И защо ли ми трябваше да се ровя в сайта.....така се самоподкокоросах, че..... hahaha

# 569
...имам на Хип едно което е с био нежни зеленчуци...
Съвсем не по въпроса, ама тия от Хип тотално са сдали багажа! НЕЖНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ  newsm78 Да им предложим брак тогава?! Нежни били ...
Наде, аз си мисля, че за грах им е раничко. За бобовите въобще, но реално мисълта ми не е подкрепена с някакви знания или факти. За кога го дават? Аз се чудя домат от кога да му вкарам в менюто?
Снежи  Hug
Мимеееее М  Laughing Я раздуй, раздуй  Joy Каква е тая мечта, а???? Да не е нещо двукрако с трети? Аха! Докато публикувам и си казала  Mr. Green Пък аз какво си помислих  ooooh!  Laughing
Миме, джобното май беше по-добре с тиква да почнеш от двете, но предполагам, че и с морков да е няма да е проблем  Hug Май беше по-добре да кажа не съм сигурна има ли значение между двете  Mr. Green

Аз днес съм изключително крива! Кристиян за сега се държи чудесно. Очертава му се похапване на някакво пюре с малко оризец вътре. До сега не е опитвал ориз. Знам че противоречи на принципите, но дали мога да си го нахраня с оризово пюре с морков или тиква примерно, вместо да му дам само лъжица - две?

П.С.: едно Добър ден да бях казала поне  Embarassed

monika89 сещам се за ориз, тиквичка, чушка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт