Отговори
# 570
Цитат
monika89 сещам се за ориз, тиквичка, чушка 
Не съм си добре hahahaми и оризова каша сме яли и тиквичка,то вече с това ядене не помня,но чушката е вариант!

Цитат
Съвсем не по въпроса, ама тия от Хип тотално са сдали багажа! НЕЖНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ   Да им предложим брак тогава?! Нежни били ...
newsm62 smile3532

# 571
  • Варна, морето, сините вълни...
Какви пък са тези нежни зеленчуци Thinking
 Joy Joy

# 572
Сега разглеждах разни пюрета за идея. Царевица от кога? Броколи, мроколи. Също имаше едно банан с грис и го даваха над 4 месеца  newsm78 Банана ОК, ама грис???

Нежни зеленчуци си кръстили пюрето хората ... Сега поне знам ако реша, че мъжа ми е груб към кой да се насоча - някой нежен морков примерно. Уффф днес много глупости ще изприказвам. Я по-добре да отивам да правя пюре.

# 573

Нежни зеленчуци си кръстили пюрето хората ... Сега поне знам ако реша, че мъжа ми е груб към кой да се насоча - някой нежен морков примерно. Уффф днес много глупости ще изприказвам. Я по-добре да отивам да правя пюре.

newsm20

Милото като ме ядоса и като вляза тук всичко ми минава  Joy

И аз се пробвам да правя пюре. Моите мъже от 10ч. спят Crazy

На моркова да му слагам ли нещо? АМ дали да слагам или кърма? Може ли само така??

# 574
  • Полски Тръмбеш
Цитат
  hahaha не съм спирала да се смея от сутринта  hahaha hahaha hahaha

я още едно мъжле да "шибна", че ми е скучно  Mr. Green
пък той хубав ли е  newsm47newsm78 защо няма емотикона с капене на "лиги"  newsm78  Joy )

# 575
Джобно Мими, сложи му кърма за да му го разредиш, а и да му стане по-вкусен. Бяхме си обяснявали преди няколко дни за гъстотата на пюрето. Малко по-гъсто от боза. По-лесно им е да го ядат.

Мим, не са предполагали хората, че полуголи мъже ще си сервираме иначе да са сложили  Joy Не го знам този хубав ли е, ама дава вид че на повече от едно ще издържи  Mr. Green

Пък аз сложих ориз, ама нали съм шматка сложих едно джезве  Shocked Ще си имаме ориз за два месеца напред ... Само дето не ми остана място да добавя другите зеленчуци вътре  Thinking

# 576
Здравейте от нас,
много ме е срам да си го призная, но изместих режима на Бобо с два часа и сега си ляга в 9.30 и става в 9 часа, за да се наспивам  Embarassed Иначе много ми се спи по цял ден...
Вече сме на 5 основни хранения-4 мляко и обедно зеленчуково, отделно между храненията глътваме 100мл плодово-което всъщност замести 6то хранене и нямаме никакъв проблем. Само на Бобо продължава да му е огромно коремчето  Blush

Моника-сещам се за манго и банан и праз-в моите пюрета го има, но още не съм давала. Също грах, броколи, карфиол-но за тях, както си прецениш. Ние днес ще опитваме круша, пък да видим... За обяд сме на картоф с морков и тиква с ориз-пасирах ги, но няма да добавям мляко...да видим.
Мими-други пюрета на милупа освен-картоф и спанак и картоф и морков има ли за 4ти месец? Аз само такива съм давала-много му харесват.
И пак да си повдигна въпросите след 40 страници  hahaha пускате ли климатик при бебчовците?
Някой дава ли пюрета-Sunval и Bioland и какви отзиви имате за тях   bouquet
пък ако не ми отговорите, здраве да е  hahaha няма да питам пак след 40 страници  hahaha

Мими, кажи е коя таз група Бре, че след толкова години да те завладее такава идея  Hug
Стиснати палчета за Теди, да пътуват без проблеми и скоро да пише от родна земя  Hug

Снежи  Hug голяма прегръдка от мен и нали си знаеш ние сме тук и те обичаме, пък Бобо е невероятен сладур на аватара  Hug
при нас пак не става за разходка  Tired отивам поне да се тренирам за доклада  Tired

# 577
mimi_jobnoto , по-добре му сложи кърма. Така ще е по-близо до вкуса, на който е свикнал Peace Дано му хареса Wink (изпревариха ме)

# 578
  • София
Добър ден и от нас  Hug

Първо да кажа че тази сутрин Весето падна от леглото, вече се върти доста успешно. В резултат сега сме с малка цицинка на челото.
Бяхме и на консултация, караха ни се че сме качили много  Sad  8 кг. сме и 65 см.
Каши за сега няма да даваме заради килограмите. Само на пюренца ще бъдем и сокчета.

Разгледах новите снимки - много са хубави всички.
Лори ние климатик нямаме, пък и тези пюрета не съм ги купувала. За сега сме опитвали Ганчев, Малечко, Бебевита и днес взех Мандев да ги пробваме.

Иначе упорито отказваме картофа във всякакви варианти.

# 579
знаете ли какво прави Бобо в момента-пее си някаква мелодия  Shocked аААААааа и чопли мрежата на сгъваемата кошара Shocked Абе какви са тия наште човечета на по 4-5 месеца  Crazy

# 580
Лори,   bouquet   Аз давам Сънвал. Ми...биват. Малко са по-гъстежни, но им сипвам малко превареа водичка и са ок. А може и с мляко де. Даже сега имам от тях 2 и такова ще рупа на обяд. И да, май на Милупа са само тези двете за след 4м. За другите дет питаш да ти кажа не съм взимала, но знам къде ги продават тук и съм ги заглеждала бая. Ще ги пробваме, но ти можеш да дадеш отзиви. Също много ми хвалиха продуктите на HOLE. Ще взема и тях да пробвам.
А групата е TAKE THAT. Сега не ми се смейте много, ама тогава бях 7-8клас и беше абсолютна психоза, истерия и т.н.  Няма да ви казвам колко трагично понесох факта, че моят любимец от групата реши да се раздели с тях. Беше сума време страааааашна драма. Питайте майка ми   hahaha   Та вчера чух, че тази година им е първото турне, след 16 години, заедно в пълен състав. И не знам кво ми стана, ама така подпалих, че цяла нощ и сега цял ден ровя разни сайтове, билети, самолети, рейсове.....Луда работа е тва мойто.....Имаме роднини (на мъжо) в Холандия, а те ще имат концерт в Амстердам на 18.07. И даже все още има билети.....Офффф, не ми обръщайте внимание, лудостта все избива на някъде.... hahaha hahaha hahaha

А, имаме климатик, но НЕ го пускам когато децата са вкъщи. Пускам евентуално като излизам и спирам като се приберем.

# 581
Лори, нямаме климатик, мила. Затуй си трайкам. Аз изобщо не съм им фен. Много проблеми идват от тях, най вече болести. Изпитала съм го на свой гръб по този начин. Така че вкъщи климатик ТВЪРДО НЕ. Иначе много хора познавам с АС-та, но ще стане като онова циганче дето познавало един, който познавал един друг дето прадядо му бил ял луканка...
Пюретата не съм ги купувала и с баткото тези марки   33uu Сънвал съм чувала, че са добри МАЙ, но и тук ще е като онова циганче ...

Лек път на Тодорка  Hug

# 582
Оххх ми праз лук добре ама грах и карфиол не са ми много нежни newsm62!А за царевицата четох че се давала след 8 мес Thinkingама май съм я виждала в нашите за 4 сложно си е!

На сънвал взимах картоф и спанак ми добре са хареса му на Мартин,а аз бях Sick

Климатик си нямам имаме в колата де,ама не го обичам грам Mr. Green

# 583
Ще сложа кърма Peace

ООо тоз морков колко го варите все стои твърд Crossing Arms
Току що си хапнахме 3-4 лъжички тиква с малко кърма ама тоооолкова му хареса милото как само си отваряше една голяяяма уста Crazy Сега отиваме на цицата ама не се стърпях да се похвалим Party иска и още но утре пак Naughty

# 584
Също много ми хвалиха продуктите на HOLE. Ще взема и тях да пробвам.
А групата е TAKE THAT.

ммм тези пюрета са по 3 и нещо тук  Blush доскрънзаха ми се иначе доста им потривах ръчички. Сега и ние ще ядем за обяд сънвал.
За групата се подсетих-все ни слагаш любимата ти компанийка от групата  Wink ааа TAKE THAT си бяха добри, дори се сещам за една тяхна песен
днес я слушах по радиото  Hug
http://vbox7.com/play:fb07180c

Общи условия

Активация на акаунт