90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 012
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • БУРГАС
Как сте плувкини? Аз се чувствам екстра!Малко ме боли главата,но мисля да легна по-раничко днес! Simple Smile Усмивки и хубава вечер от мен! Simple Smile

И аз съм тук, екстра съм, плувам до момента в 4,5л вода и две кафета. Mr. Green Предвиждам и един чай и ранно лягане. Хубава вечер и от мен.

# 601
Успех, момичета на вода днес  Hug

За мен - въглехидратен  Simple Smile

З. 2 круши
О. паста с доматен сос
В. кроасан и блокчето шоколад
Утре плодов и следва първи воден.

Хубава и спокойна вечер!

# 602
Преди мъничко срамежливо се покачих на кантара...Още един килограм надолу Party

# 603
Здравейте, момичета! И аз съм тук, да не мислите, че съм се удавила? smile3549  Laughing Неее, жива и здрава съм си и се чувствам страхотно. Нямах време да мисля за глад днес, че много тичане по доктори имах, не ме боли главата и не ми е отпаднало. Обаче ще си лягам след малко, да не стане като снощи... И все пак да се отчета за днес newsm47 :

З О В - кафе и 3 литра вода

# 604
Здравейте, момичета! И аз съм тук, да не мислите, че съм се удавила? smile3549  Laughing Неее, жива и здрава съм си и се чувствам страхотно. Нямах време да мисля за глад днес, че много тичане по доктори имах, не ме боли главата и не ми е отпаднало. Обаче ще си лягам след малко, да не стане като снощи... И все пак да се отчета за днес newsm47 :

З О В - кафе и 3 литра вода

Браво Ge4i1970 наистина е много по- лесно като си навън. Елате ме вижте мен вкъщи StopНо и аз издържах с около 2 литра вода е 1,5 чай. Утре ще кажа резултати като се измеря. Лека нощ от мен. Heart Eyes

# 605
Планът ми за утре /варива/:

З. 4 праскови
О. Тиквички на фурна
В. 1/2 от обед

# 606
Планът ми за утре /варива/:

З. 4 праскови
О. Тиквички на фурна
В. 1/2 от обед

Към тиквичката трябва да добавиш някакво вариво - картофи, ориз и пр., ако не си го запланувала.

# 607
Добър вечер, фиданки!

Днес се включвам късно. Поздрави за всички водолазчета и много минуси за всички.

Отчета( варива ):

З: ябълка
О: картофена салата
В: 3 с.л. варена царевица; 2 печени чушки и 2 с.л. картофена салата

Лека вечер и от мен

# 608
здравеите и от мен.днес 41 ден плодов                                                                                                                                              з. ябълка   о.банан    в.нектарина и  салата.Утре съм на белтъчини.Ще си хапна сиренце.МНООООГО МИНУСИ НА ВСИЧКИ СЛАБЕЕЩИ.                                                           

# 609
привет фиданки отчета ми за днес варива з:киви о:зеле с ориз в:малко от обяда и салата маруля домати краставици царевица и с балсамов оцет ммм беше невероятно вкусна,аз иначе съм ту нагоре ту надолу след 1-я воден ,качвам около килограм след първите три дни и след плодовия свалям каченото и така вече 2 четворки след водния,но нищо това не ме притеснява има и такива моменти,поздравления за издръжливите водни момичета,лека вечер от мен

# 610
  • София
Eй ме, тук съм...просто ме мързи Mr. Green
Да се поФаля, че кантара към 68 клони, бавно става, но не ми пречи- стоик съм Mr. Green
Днес въглехидратен, добре беше, ама пих вино и то, под зория поглед на Бабс- ей ме, жива съм, не ме преби Joy hahaha
Хубава и спокойна нощ Hug

# 611
  • София
Цитат
Днес въглехидратен, добре беше, ама пих вино и то, под зория поглед на Бабс- ей ме, жива съм, не ме преби 35 hahaha

Бях си забравила бухалката, само това те спаси  Mr. Green Heart Eyes

Добро утро на всички!

# 612
  • БУРГАС
Добро утро!

Отчет след втори воден:
                     Начало:          І-ви цикъл:          ІІ - ри цикъл   

Височина     158см                   158см                 165см Mr. Green
Кг                   63                         56                      52
Гр. обик         94                         92                      90
Талия             85                         79                      74
Ханш             95                         90                       87

Доволна съм! Продължавам напред. Вчера ми казаха, че освен десетте килограма, които съм свалила, изглеждам и като 23-24-годишно момиченце, което не е раждало.

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 613
  • София
Стеле, по точка първа можеш да кандидатстваш за Гинес. 7 см да пораснеш за месец си е направо рекорд  Mr. Green Иначе браво на теб за останалите мерки и теглилки.   bouquet

# 614

Добро утро!

Отчет след втори воден:
                     Начало:          І-ви цикъл:          ІІ - ри цикъл    

Височина     158см                   158см                 165см :mrgreКг          
        63                         56                      52
Гр. обик         94                         92                      90
Талия             85                         79                      74
Ханш             95                         90                       87
en:

Доволна съм! Продължавам напред. Вчера ми казаха, че освен десетте килограма, които съм свалила, изглеждам и като 23-24-годишно момиченце, което не е раждало.

Хубав ден, момичета!   bouquet

Ахахахаха Joy
Браво за чудесните резултати! Убедена съм, че с тези мерки и теглилки изглеждаш като нераждала мадама!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт