90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 050
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Един въпрос.  Grinning През въглехидратния ден може ли да се ядат тиквички с копър на фурна.Пише,че такива картофи може,но да попитам и за тиквичките.  Thinking

Не, не може картофи във въглехидратен, те са единствено и само за варива. А тиквички - може във всички, освен плодов.

# 586
Един въпрос.  Grinning През въглехидратния ден може ли да се ядат тиквички с копър на фурна.Пише,че такива картофи може,но да попитам и за тиквичките.  Thinking

Не, не може картофи във въглехидратен, те са единствено и само за варива. А тиквички - може във всички, освен плодов.
И в плодов може, само че сурови.  Peace
Buffy96, къде точно пише, че във въглехидратен може печени картофи с копър?

# 587
Аз започвам на ново диетата, бях прекъснала заради Великденските и майските празници, те са виновни тъкмо бях след 30-ти и някой ден, бях намалила обиколките и йо-йо ефект се получи.
Днес съм на варива закуска-череши, обед-леща с малко хляб и сега си хапнах ашуре, нали житото е от раздел варива, вечерята пак леща без хляб. Дано този път изкарам докрай. Успех на всички в отслабването!

# 588
  • София
Аз започвам на ново диетата, бях прекъснала заради Великденските и майските празници, те са виновни тъкмо бях след 30-ти и някой ден, бях намалила обиколките и йо-йо ефект се получи.
Днес съм на варива закуска-череши, обед-леща с малко хляб и сега си хапнах ашуре, нали житото е от раздел варива, вечерята пак леща без хляб. Дано този път изкарам докрай. Успех на всички в отслабването!

Не, житото е във въглехидрати. Хлябът на обяд също не ти е нужен.

# 589
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес ми е 9-ти ден ( на протеини съм) и бях решила да се премеря след 12-тия, но сутринта не се сдържах  Laughing и кантара показа -4,5кг, направо не можах да повярвам  Shocked Може би защото много бързо качих кг или имам много за сваляне, но съм много приятно изненадана...
Успех на всички със смъкването и повече минусиии   bouquet

# 590
  • София
Здравейте! Днес на варива. Миналият път от картофите качих 600 гр  newsm78
За днес:
З - кафе, череши
О, В - кафяв ориз с гъби и къри + зелена чушка или домат

# 591

И в плодов може, само че сурови.  Peace
Buffy96, къде точно пише, че във въглехидратен може печени картофи с копър?

Моя грешка и благодаря за отговорите!

# 592
Аз днес съм на въгледхидрати, малко ги смесих... 5 пъти правя спагети от един и същи пакет и накрая останало съвсем малко, сварих ги ама то 3 вилици бяха и не се нахраних и си взех един кроасан със шоколад, като старателно прочетох съставките. Това май ми е първия сладкиш от както започнах диетата  Embarassed

# 593
Вчера въглехидрати
З Пъпеш
О Солети 
В Бисквитена торта
Днес плодове
З Пъпеш
О Банан
В незнам не съм измислила

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 15:26 от malkata_pisanka

# 594
[Аз днес съм на минус 800 грама, след като вчера изкарах един полуплодов-полубелтъчен ден, след като една "ужасна" приятелка в събота ми направи невероятна баница и в неделя сутрин бях на плюс 700  
Нана, може би такава пухкава  и закръглена каквато си била тя те е харесвала повече.
Мина 1 седмица след като свърших режима. До сега карах само белтъчни или смесени дни. Кантара показва ту + ту _  днес ме изненада  с кг. от последния воден. Много съм доволна, че метаболизмът ми се е сменил и работи така както искам аз. Успех на плувкините и много минуси на всички.

# 595
  • София
[Аз днес съм на минус 800 грама, след като вчера изкарах един полуплодов-полубелтъчен ден, след като една "ужасна" приятелка в събота ми направи невероятна баница и в неделя сутрин бях на плюс 700  
Нана, може би такава пухкава  и закръглена каквато си била тя те е харесвала повече.

Шегувах се за черните й помисли, Мимирими  Mr. Green

# 596
Ден 12 - Плодов:
З: 3 кайсии; О: 4 нектарини; В: череши.

Хубав ден! Hug

# 597
Записвам се  при вас ,има доста zа сваляне,но и доста мотивация  Simple Smile

# 598
  • София
Как сте плувкини? Аз се чувствам екстра!Малко ме боли главата,но мисля да легна по-раничко днес! Simple Smile Усмивки и хубава вечер от мен! Simple Smile

# 599
Как сте плувкини? Аз се чувствам екстра!Малко ме боли главата,но мисля да легна по-раничко днес! Simple Smile Усмивки и хубава вечер от мен! Simple Smile
Взе ми думите от устата:) На мен ми е малко отпаднало, но сигурно е заради малкото количество плодове вчера а и днес врътнах 2км на стадиона  Winkутре обаче едва ли ще мога да стана. И все пак вече е 6 часа надявам се, че ще издържа. Само от сега се притеснявам дали ще успея да издържа утре до 12ч. Приятна вечер и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт