90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 054
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Момичета искам попитам тези който са напред с диетата или са я приключили стъпалата отслабват ли ?  Embarassed защото на мен са ми доста пухкави  Mr. Green мерси предварително за отговорите   bouquet Hug

# 571
Аз нямам търпение да стане 12 ч.,че да си хапна рибаа.  Whistling

# 572
Момичета искам попитам тези който са напред с диетата или са я приключили стъпалата отслабват ли ?  Embarassed защото на мен са ми доста пухкави  Mr. Green мерси предварително за отговорите   bouquet Hug
Със сигурност ще отслабнат, тъй като има задържана вода. При мен забелязвам намаляване на размера, което никак не е приятно, защото почнаха да ми "хлопат" обувките.
Днес съм на варива. Снощи спретнах едно ризото с тиквички и бамя. Дано да става за ядене  Laughing

# 573
smile3548  Как сте момичета, ще плуваме ли днес? Следя ви, да знаете! Снощи се изложих  Embarassed , но то си е за моя сметка. Отчет да днес Laughing

З, О и В - ВОДАААААА   Laughing

Приятен ден, успех и много минусчета на всички, на плувкините и на останалите момичета!  Simple Smile
Здравейте момичета Simple SmileSimple Smile Плуваме, но да видим. Много ме боли главата Sad Ще трябва да се устои. Трябваше аз вчера и малко орехи да хапна, а не само плодове, нооооо какво да правим.успех на всички.

# 574
  • София
Здравейте момичета!И аз днес съм русалка! Simple Smile З, О, В - ВОДА! Simple Smile  newsm37 smile3549 smile3548  Стелла, Ge4i1970 , tinki_15 ще си правим компания и ще издържим! Simple Smile

п.п. Нана ама ти големи приятелки си намираш - да те охранват! Simple Smile Избирай си ги малко по-внимателно! Simple Smile   bouquet

# 575
  • София

п.п. Нана ама ти големи приятелки си намираш - да те охранват! Simple Smile Избирай си ги малко по-внимателно! Simple Smile   bouquet

Това е от люта, черна завист  Mr. Green Опитва се да ме докара до старото ми аз  hahaha

# 576
Добро утро, момичета Simple Smile

Успех на плувкините днес  bouquet

Менюто за ден варива:
о: картофки на фурна + салатка краставички
в: ориз със зеленчуци

Кантара се е заковал и не мърда...време е за дълга изтощителна тренировка под заглавие 'лятно почистване на къщата' Laughing

Хубав и ползотворен ден на всички Hug

# 577

п.п. Нана ама ти големи приятелки си намираш - да те охранват! Simple Smile Избирай си ги малко по-внимателно! Simple Smile   bouquet

Това е от люта, черна завист  Mr. Green Опитва се да ме докара до старото ми аз  hahaha

Злобата човешкка граници няма, Нана! Ти пък няма да й се дадеш Simple Smile ! Ще й е доста трудно да те докара до старото ти АЗ, като гледам какви добри резултати имаш!

# 578
Здравейте момичета!И аз днес съм русалка! Simple Smile З, О, В - ВОДА! Simple Smile  newsm37 smile3549 smile3548  Стелла, Ge4i1970 , tinki_15 ще си правим компания и ще издържим! Simple Smile

Да определено имам нужда от подкрепа. Мисля, че ще издържа, пък съм си го и наложила, тъй че смело напред.Утре ще ядем   chef Hug smile3505

# 579
Първи плодов
з-1 праскова
о-ще е череши-солидно количество, за да не ми премалее от жегаата
в-1-2 банана...
Дано не прегреша и да издържа с моето ниско кръвно Praynig

# 580
Здравейте, фиданки!

Аз се завърнах от странство в САЩ  Mr. Green Ама там,ако не си готвиш сам (което в хотел разбира се е повече от невъзможно), няма да начин да спазваш този режим. Нищичко в ресторантите не се доближава, дори е мъничко, до режимна храна. За количествата да не говорим.
Та след около седмица нережимност  и тотално обръщане на ден и нощ съм -0.400гр. Добре, че се наложи към края на диетата, та да може метаболизмът ми да е вече променен.

Днес съм на протеини. Менюто ще бъде:

О: домашна наденица + салата
В: 1/2 от същото

# 581
Здравейте, вчера не ми остана време да пиша от работа, в неделя бях на последен плодов ден и така приключих 3-те месеца. В крайна сметка не съм свалила много килограми започнах от 73-4 и сега съм 62кг. В обиколките има драстично сваляне от размер L - XL преминах на М, дори и в някой случаи ми е голям, единственото за което съжалявам е бюстът защото се получи увисване е не е фрапиращо грозно, но преди си беше доста стегнат а сега е и с много малки стрии.Но това е положението неможе всичко да ни е наред мога да се похваля обаче че изгубих на 90% от целулита което всъщност увеличава видимо резултата на отслабването.
Пожелавам на всички успех и аз вече съм планирала на 24 септември отново започвам, за да може преди коледа да приключа.
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 582
  • София
Хм, това с целулита и при мен го има, изчезва  Rolling Eyes Много е странно, но факт.
Поне наполовина ми е намалял.

# 583
Един въпрос.  Grinning През въглехидратния ден може ли да се ядат тиквички с копър на фурна.Пише,че такива картофи може,но да попитам и за тиквичките.  Thinking

# 584
Във въглехидратния трябва да ядеш въглехидрати, които може да гарнираш със зеленчуци  Peace Т.е да може тиквички на фурна, но по-скоро като гарнитура към нещо тестено

Общи условия

Активация на акаунт