90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 059
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте момичета аз свърших режима перди 1 месец, но така ми липсва и вече нямам търпение пак да го почна пак. За сега кантара не ме ядосва , но се старая да се храня разделно до колкото мога и да не прекалявам. Дали не мога да го почна отново по рано ? Имам още 5 кг да свалям

Не, не може. 90 дни почивка са също толкова задължителни, колкото и 90-те дни режим.

# 556
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
днес съм на най-трудния ми ден - бобови.
З - ябълка
О и В - пълени чушки с ориз Peace

Първият ми воден ден се пада на 5.07.Но се чудя дали да не удължа с една четворка,заради прегрешенията преди няколко дни. newsm78

# 557
Добро утро и от мен.Днес белтъчен ден:

З: 4 кайсии
О: Риба + салата
В: Принцеси с кайма + салата

# 558
  • БУРГАС
Добро утро!   bouquet

Ден 58 - познайте какъв  Wink
З-кафе+вода
О-вода
В-вода

Къде сте другите плувкини? Успех, момичета!

Ей тия принцеси ме убиха! Много обичам, но от 57 дена само ги приготвям на домашните и се облизвам... Naughty

# 559
Добро утро от новачката Simple Smile
Днес ми е бобов ден.
З - банан и кафе
О- гъби с ориз , домат и чушка
В- гъби с ориз и салатата зеле

# 560
  • София
Добро утро!   bouquet

Ден 58 - познайте какъв  Wink
З-кафе+вода
О-вода
В-вода

Къде сте другите плувкини? Успех, момичета!

Ей тия принцеси ме убиха! Много обичам, но от 57 дена само ги приготвям на домашните и се облизвам... Naughty

И така би трябвало да бъде. Хлябът в белтъчен е разрешен, но не е препоръчителен изобщо, камо ли за вечеря.

Аз днес съм на минус 800 грама, след като вчера изкарах един полуплодов-полубелтъчен ден, след като една "ужасна" приятелка в събота ми направи невероятна баница и в неделя сутрин бях на плюс 700  Wink

# 561
Добро утро
Отдавна май не съм писала, но си ви чета за стимул. Събота и неделя минаха не точно по план, но... В неделя бяхме на РД в едно заведение където мезихме със солети от моркови (моркови нарязани на лентички потопени във вода с лимонов сок) е не бях знаела,че и такива неща има - ма как да знам като преди все торти сме си поръчвали там Stop .. можело значи  Whistling
Иначе ни беше въглехидратен ден и пробвахме милинките от сайта с рецепти- давам Отличен - много са добри  Heart Eyes
Понеделник - плодов  Rolling Eyes е признавам още не мога да свикна, умрях си от глад
днес - любимия белтъчен  Mr. Green

# 562
Добро утро!
Е качих се на кантара Laughing продължавам да си задържам - 54.6 Simple Smile
Днес - варива
з-2 прасковки
о-400гр царевица на пара с подправки
в-200гр царевица на пара, може би със салатка Crazy
Лек и отслабващ ден от мен Hug

# 563
Добро утро мацки   bouquet
Вчерашния плодов мина чудесно З - джанки О - малини В - 2 ябълки ( по - големи ) + малко джанки  Peace Днес се качих на  кантара и се молех да съм изчистила плюсовете и да си дойда на начелните килограми ,но какво да видя  Shocked бях изчистила плюсовете че и - 0,500 г имах . Много съм щастлива , този въглехидратен ще съм по внимателна  Embarassed Rolling Eyes
Днес 5 ден закусих 1 ябълка с кафе обяд и вечеря ще мисля по късно   bouquet Hug
~ВАНЯ~  чудесен резултат бравооо  Hug  bouquet
tinoninotananino поздравления за чудесния резултат  Hug  bouquet

# 564
Добро утро и от мен  Grinning
Днес съм на плодове любимият ми!
З-ананас
О- череши
В-праскови мммммммммммммм

# 565
Добро утро,

След варивата няма промяна в кг!
Днес въглехидратен:
З: кафе и пъпеш
О: пица с домати и маслини
В: като обяда, може и редче шоколад

Хубав и отслабващ ден !

# 566
Плодове и за мен днес.
Сега ще хапна малко ягодки за закуска, а после ще ида на лов за плодове.

Тази сутрин съм много доволна.
Точно на теглото от след водния съм.
Което значи, че ще имам минус утре сутрин.

Успех на плувците  Hug

# 567
 smile3548  Как сте момичета, ще плуваме ли днес? Следя ви, да знаете! Снощи се изложих  Embarassed , но то си е за моя сметка. Отчет да днес Laughing

З, О и В - ВОДАААААА   Laughing

Приятен ден, успех и много минусчета на всички, на плувкините и на останалите момичета!  Simple Smile

# 568
Добро утро  Heart Eyes

Днес съм на плодове...

закуската ще е джанки  Mr. Green

за после имам череши (ще се уча да ги ям, нашите ме убедиха че мръвка в тях няма, но все пак ще проверявам...  Joy )

Имам останали и от нектарините с вкус на кашон. А май имам и праскови... които са като нектарините.  Laughing

Хубав ден   bouquet

# 569
Успех и от мен на плувкините днес Simple Smile На мен ми е втори воден днес и като гледам доста по-приятно ще го изкарам от първия, който не беше никак тежък.

Общи условия

Активация на акаунт