90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 121
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми е Ден 11, нещо бях объркала сметките - Въглехидратен:

З: ягоди; О: спагети с доматен сос, малко сладолед и 1 малко парче руло; В: спагети с лютеница, малко салатка и 1 палачинка с малко ягодово сладко.

MoCherie, утре си карай по план белтъчен, без повече волности. Wink

Не си ли добавила храни на обед и вечера?Като на обед сладоледа и рулото,а на вечеря спагетите.  Rolling Eyes Недейте се изкушава.
Ами хапва ми се сладко, хапвам си. То си е за моя сметка. Grinning Предпочитам да си хапна във въглехидратния, отколкото да се изкуша в останалите.

# 541
Здравейте и от мен Hug
Отчет за днескашния белтъчен
з-3 кайсии
о-4 кюфтенца ( бяха много вкусни ммм Heart Eyes ) и 3 домата
в-2 кюфтенца и 2 домата Mr. Green
Още не съм решила дали да се тегля утре.. наистина искам следващия път, в който ще се кача на кантара да има раздвижване ( под 54.4 ) newsm78 ще помисля до утре сутрин Laughing
Лека и минусова вечерр Mr. Green Hug

# 542
Е,че разбира се,че е за твоя сметка,но предполагам щом си го написала не е просто защото си нямаш работа.Не е лошо всеки да изрази мнение,но решението е твое.  Hug

# 543

На мен първия воден ми се пада точно в деня на втория изпит и ще удължа с една четворка и тогава ще го направя. Няма да мога да изкарам само на плодове, абсурд пък само на вода. Рисуването изисква не само мозъчна дейност, но и физическа  hahaha

yzida Защо се чувстваш гузно? Гъби може да се хапват във въглехидратен...
Гузно ми е , защото пицата беше огромна, а и я гарнирах с един айрян Embarassed
Споменаваш за рисуване, аз пък съм фризьорка и не ми се мисли, ако утре започна да се разтрепервам с тези плодове Blush

# 544
Е,че разбира се,че е за твоя сметка,но предполагам щом си го написала не е просто защото си нямаш работа.Не е лошо всеки да изрази мнение,но решението е твое.  Hug
Аз не смятам, че съм сгрешила или че съм объркала нещо. Карам си според диетата, количествата храна също не бяха големи, вечерята ми беше по-малка. Да, на обяд хапнах сладко, но не го смятам за прегрешение. Wink

# 545
Днес плодов ден,не знам защо днес 2-рия ми плодов се оказа по-труден от първия.

3: 3 нектаринки
О: 4 нектаринки
В: 4 нектаринки

Сигурно ще ви се стори странно,че цял ден само нектаринки ям,но много ми харесаха и не обърнах внимание на кайсиите.Следващия плодов ще разнообразявам.

и аз съм като теб- днес ми е 2ри плодов и цял ден ми къркори корема Sad пък уж съм на калорични плодове:
з: банан
о:банан
в:пъпеш

на 12-тия ден съм решила да се меря, стискайте палци да има резултат newsm39

# 546
още един плодов и от мен, трудно не знам, но определено си похапнах
з-2 банана
0-1 банан, джанки /страшна комбинация нали?
в-праскова и няколко кайсии..

# 547
Е,че разбира се,че е за твоя сметка,но предполагам щом си го написала не е просто защото си нямаш работа.Не е лошо всеки да изрази мнение,но решението е твое.  Hug
Аз не смятам, че съм сгрешила или че съм объркала нещо. Карам си според диетата, количествата храна също не бяха големи, вечерята ми беше по-малка. Да, на обяд хапнах сладко, но не го смятам за прегрешение. Wink

В деня си е, аз също не виждам проблем. По-добре в този ден, отколкото в някой от другите.   Wink

На мен първия воден ми се пада точно в деня на втория изпит и ще удължа с една четворка и тогава ще го направя. Няма да мога да изкарам само на плодове, абсурд пък само на вода. Рисуването изисква не само мозъчна дейност, но и физическа  hahaha

yzida Защо се чувстваш гузно? Гъби може да се хапват във въглехидратен...
Гузно ми е , защото пицата беше огромна, а и я гарнирах с един айрян Embarassed
Споменаваш за рисуване, аз пък съм фризьорка и не ми се мисли, ако утре започна да се разтрепервам с тези плодове Blush

Оо, при теб е по-сложно... Знам ли... Хапвай повече пъти в плодовия. Спазвай си часовете, пък с течение на диетата ще привикнеш и стомаха ще се свие.

Аз обмислям да си взимам ябълков пектин на таблетки, бях го писала преди страници, надявам се с него да не съм такава ламя в плодов.  Twisted Evil

С айряна вече си "съгрешила", но просто гледай да не се случва пак(или поне да не е често). Макар че той айряна е 1 лъжица кисело мляко и вода... (ама все пак, дее.. )  Laughing

nin4e внимавай с количеството банани  Peace

# 548
Привет фиданки  Hug
след двуседмично отсъствие ето че пак съм на линия  Heart Eyes
малко странствах и нямах нет, голям кеф беше, пълен релакс  Whistling
Спазвам си режима, единственото ми прегрешение е, че няколко пъти хапвах
след 20.00ч  Embarassed Tired Не съм се мерила и теглила, ще го направя след втория воден  Simple Smile
Започвам да давам отчети редовно  Peace
Днес белтъчини:
З: кафе и банан
О: бъркани яйца и кисело мляко
В: тиквички на фурна с кисело мляко и салатка

Лека вечер мили фиданки  Hug

# 549
привет на всички слабеещи и от мен.вчера ми беше ден за варива,но бях извън града и си похапнах кебапчета и слааадко,а днес ми бях на въглехидрати и маи пак прекалих със сладкото,но не сам качила кг.утре сам на плодове и ще бъда режимна вече

# 550
Да се запиша и аз   chef

З.нищо
о.малка пил.пърожолка и домат
в.таратор-3 сварвни яйца

# 551
Привет!
И аз се позагубих последните 20 дни. След първи воден/-11/ задържах двадесетина дни на кг., но мерките си се движеха дадолу Peace, така че момичета, не се отчайвайте, дайте възможност на организма да се осъзнае " какво му причиняваме" и да започне отново да топи килцата Hug.
Сега кантарев отново се задвижи и резултата е добавен още -1 кг. и по 3 см. от ханш и талия. Имайте търпение! И не прегрешавайте масово, това само ще забави добрите резултати.
Щом видна лакомия като мен може да не се изкушава, вярвам, че всеки друг, желаещ да започне промяната в живота си също го може Peace

Хубав и отслабващ ден, дами! Heart Eyes

# 552
Здравейте момичета аз свърших режима перди 1 месец, но така ми липсва и вече нямам търпение пак да го почна пак. За сега кантара не ме ядосва , но се старая да се храня разделно до колкото мога и да не прекалявам. Дали не мога да го почна отново по рано ? Имам още 5 кг да свалям

# 553

не е прегрешение аз като бях на режима и във въглехидратния си хапвах предимно сладко не гледах обяд или вечеря имам 1 ден за сладко и гледах да си хапвам, без сладко хич не мога и свалих 15 кг така че споко

# 554
Добро утро на всички.
И аз да се похваля след 1 ми воден вчера(да отбележа че геройски удържа фронта въпреки ,че бях на гости),днес кантара показва -8кг.Толкова съм горда съссебе си,че направо не се побирам в кожата си.За обиколки не съм мерила,но кг паднаха от 84 на 76 и се надявам още да сваля.Не съм си поставила определена цел ,но знам ,че ако ме стане от 1 път ,ще стане от 2.Успех на всички и нека кантарите Ви бъдат благосклонни към Вас! newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт