90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 152
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Ей ме на днес 12-ти ден тегля се след плодов и кантара си стои същият . #Cussing out Почвам да се нервя вече може ли за толкова дни само 2кг да паднат  ,а ме чакат 10кг Embarassed #Crazy Cry

Ще паднат и другите  Hug И на мен мие 15 ден и съм свалила около 2кг. Не го насилвай, бързаш ли за някъде? Колкото по-бавно - толкова по-здравословно и с минимален шанс за йо-йо после. Пък и те сантиметрите си падат по-бързо от килограмите. 2 месеца и половина има пред нас, а ако после се наложи - след почивката пак ще сме тук.   bouquet Невъзможно е да сваляме постоянно, колкото и да ни се иска ...

# 526
valeia , много се радвам, че пъвото нещо, което прочетох е поста ти. Вече започвам да се отчайвам. Първата седмица толкова много свалих , а сега от 5 дни кантарът не мърда
Сега сметнах, че водният ми ден се пада точно когато сме на море.
Дали пречи, ако го направя по-рано? Знам, че там няма да издрържа

# 527
  • София
Здравейте момичета, идвам да се отчета за изминалите дни макар че няма с какво да се похваля..ами точно обратното.

Въхлехидратните при мен са ми най-трудни и тежки защото като започна и нямам спирка..много се изложих..ще спестя подробностите, че направо си е за срам. И МЦ-то си оказа влиание още с идването бях +1кг, след като го видах направо станах мечка стравница..и вместо да се поправя на следващия плодов ден...той си стана въглехидратен и на всичкото отгоре анти режимен. С две думи за два дни се олях, и се върнах почти в изходна позиция. За това днес (не ми е по програма) но правя воден. Сега се чудя утре плодов ли да правя или да почвам нова четворка с протеинов.

Та това е, липсвахте ми няколко дни...и определено писането и четенето тук си е от полза за такива лошотии като мен.

# 528
На мен ми е Ден 11, нещо бях объркала сметките - Въглехидратен:

З: ягоди; О: спагети с доматен сос, малко сладолед и 1 малко парче руло; В: спагети с лютеница, малко салатка и 1 палачинка с малко ягодово сладко.

MoCherie, утре си карай по план белтъчен, без повече волности. Wink

# 529
На мен ми е Ден 11, нещо бях объркала сметките - Въглехидратен:

З: ягоди; О: спагети с доматен сос, малко сладолед и 1 малко парче руло; В: спагети с лютеница, малко салатка и 1 палачинка с малко ягодово сладко.

MoCherie, утре си карай по план белтъчен, без повече волности. Wink

Не си ли добавила храни на обед и вечера?Като на обед сладоледа и рулото,а на вечеря спагетите.  Rolling Eyes Недейте се изкушава.

# 530
Днес плодов ден,не знам защо днес 2-рия ми плодов се оказа по-труден от първия.

3: 3 нектаринки
О: 4 нектаринки
В: 4 нектаринки

Сигурно ще ви се стори странно,че цял ден само нектаринки ям,но много ми харесаха и не обърнах внимание на кайсиите.Следващия плодов ще разнообразявам.

# 531
  • София
Днес плодов ден,не знам защо днес 2-рия ми плодов се оказа по-труден от първия.

Защото това ядене е за бебе, не за човек на 15 години.  Wink

# 532
Тоест имаш предвид да изяждам повече плодове?

# 533
Отчитам белтъчен:

З: банан
О: салата и пиле със зеленчуци
В: салата, сиренце и кюфтенца

Simple Smile

# 534
Момичета,помагайте! От 4 дни съм на диетата и тоя плодов ден много ме притеснява...този свърши,но ако всички са толкова трудни  #Crazy #Crazy ! Искам да сваля около 7-8 килограма...Винаги са ми пречили (главно на самочувствието) #2gunfire  Хубава вечер и много минуси! Hug

# 535
  • София
Тоест имаш предвид да изяждам повече плодове?

Да, точно това имам предвид. Както и да си купуваш сурови ядки.

# 536
sadsad, според мен първият плодов е най-труден, всеки следващ ще ти харесва повече Simple Smile Може и да  дойде момент, в който го чакаш с нетърпение.
При мен стана така, успех!  Simple Smile

# 537
Даноо...бях решила следващия ми продов ден да карам само на водичка(заради лунната диета) но едва ли  Laughing Laughing Laughing

# 538
Привет!
Днес -въглехидратен.Както и на повечето момичетатук,  този ден ми е страшно труден-не за избор на храна, а относно количествата.
З-късна, към 11ч-2праскови
О-бяхме на плаж и обяда отиде чак в 17ч-за сметка на това-огромна-пица маргарита, без кашкавал , но с гъби
в-ще прескоча...Още ми е тежко от късния обяд....и гузно:(
Утре ми е първия плодов-от сега се плаша. Само аз ли огладнявам от плодовете? newsm78

# 539
valeia , много се радвам, че пъвото нещо, което прочетох е поста ти. Вече започвам да се отчайвам. Първата седмица толкова много свалих , а сега от 5 дни кантарът не мърда
Сега сметнах, че водният ми ден се пада точно когато сме на море.
Дали пречи, ако го направя по-рано? Знам, че там няма да издрържа

Никакво отчайване  Hug Аз ти предлагам да се мериш по-рядко. Организма си знае работата. Карай си по диетата и хич не се товари с мисли за килограми. Аз мисля чак след седмица да се премеря.  Heart Eyes Вярно, че е хубаво да знаем от кое сваляме или качваме... но за мен лично е безсмислено, защото по-нататък пак ще имаме разнообразно хранене... И ако качваме от картофи, едва ли ще ни се случва всеки ден да ядем от тях... Такова е моето мислене, де.. Всеки решава за себе си. Аз избрах да не се вманиячавам в килограмите. Чувствам се добре, а за мен това е по-важното. Предостатъчно време има да паднат и другите килца.  Laughing

Относно за водния ден, според мен можеш да го направиш втори плодов  newsm78 Или евентуално да го прескочиш... и да си продължиш... или пък да го направиш като се върнеш от моренце... (А пък от друга страна си мисля, ако цял ден сте на плаж, защо пък да не можеш да го изкараш... ама знам ли)

На мен първия воден ми се пада точно в деня на втория изпит и ще удължа с една четворка и тогава ще го направя. Няма да мога да изкарам само на плодове, абсурд пък само на вода. Рисуването изисква не само мозъчна дейност, но и физическа  hahaha

yzida Защо се чувстваш гузно? Гъби може да се хапват във въглехидратен...

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 21:24 от valeia

Общи условия

Активация на акаунт