ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Миеринче, ние днес сме се разминали в клиниката  Rolling Eyes
Браво че ги няма кистите  Party Party Party Поне една хубава новина да чуя днес...Миеринче, дано да се получи чудото с последната инсеминация...
Всички пациентки на Коновалова ли минават при Андреева?! Ако е така супер, аз точно нея мислех да избера  Wink макар че едва ли ще ми се наложи да ползвам услугите и. Ние днес сме при Бъчваров който  трябва да даде становище и утре подаваме документи за фонда....

# 616
Здравейте, момичета, ето ме пак на ринга  Shocked

Черпя ви виртуално, че днес съм именник, само дето не знам как да кача нещо вкусничко, ама вие се считайте за почерпени  Hug

Ванеске, подавате документи за фонда заради мъжки фактор, нали? Успех утре  Hug

Нединка, най-силно те прегръщам  Hug

Дарленка, sorry за твоя неуспех, ама ти е за последно така да знаеш  Praynig

# 617
Мариа, точно така с мъжки фактор сме!!!
Честит Имен Ден!!!

# 618
  • СОФИЯ
Миеринче, ние днес сме се разминали в клиниката  Rolling Eyes
Браво че ги няма кистите  Party Party Party Поне една хубава новина да чуя днес...Миеринче, дано да се получи чудото с последната инсеминация...
Всички пациентки на Коновалова ли минават при Андреева?! Ако е така супер, аз точно нея мислех да избера  Wink макар че едва ли ще ми се наложи да ползвам услугите и. Ние днес сме при Бъчваров който  трябва да даде становище и утре подаваме документи за фонда....

Да тя ми каза, че ще я замества Андреева. А ти защо казваш, че може и да не се възползваш от услугите и ??? Имаш впредвид, че ще чакате от фонда ли ??
Ами аз бях сутринта към 10.00 часа в клиниката, не знам ти по кое време си била. Но беше голяма лудница, побеснях по едно време  #Cussing out #Cussing out

# 619
Миеринче, да, смятаме да чакаме фонда и междувременно да правим опити за подобряване на параметрите на спермограмата...Сега 17.30 сме при Бъчваров да видим какво ще препоръча...
За малко сме се разминали значи , аз около 10 и половина бях там и доста почаках , за да вляза при Коновалова, повече от 2 часа, но важното, че свърших работа...

# 620
Здравейте момичета,

аз днес нищо не свърших Sad Отидохме в клиниката в чудесно настроение, готови за успешна инсеминация, но я канцелираха заради недостатъчно материал Sad Преди няколко месеца спермограмата нямаше проблем и изобщо не предполагах, че може там да излезе нещо, но ето че е факт. Сега започваме изледвания да видим къде е причината.

Миеринче, много се радвам за кистите! Късмет следващия месец! Аз също днес бях в клиниката преди обяд, може да сме се засекли Simple Smile Аз съм при Андреева и много я харесвам, дано да ти е на късмет!

Днес имам имен ден, а и празникът е много хубав, почерпете се

# 621
  • СОФИЯ
Freedom честит празник миличка, жалко, че на този хубав ден така се е получило. Дева Мария няма да Ви изостави и ще се реваншира   bouquet  bouquet пожелавам ти в най-скоро време да сбъднете съкровенната мечта на всички ни тук. Бъди здрава, весела и винаги усмихната и не се предавай за нищо на света. Пожелавам в най-скоро време да видите къде е проблема и да го отстраните и да продължите да действате. Нали в крайна сметка детския плач трябва да влезе и в нашите домове.
Ами надявам се, че д-р Андреева ще ми е на късмет  Praynig Praynig Praynig Пък ако ми допадне може и при нея да продължа, ще видим. Аз нали сега съм сираче и останах без доктор та се лутам и се чудя към коя да се обърна  Joy Joy Joy

На всички Мариики весело изкарване и не прекалявайте с напитките, моля   love001  love001

# 622
  • СОФИЯ
Freedom аз бях там от 09.30 - 10.45, седях даже точно до вратата на кабинета дето преглеждаше д-р Андреева. Ако си била по това време няма как да не си ме забелязала  newsm78 newsm78 Нищо де, може пък друг път да се засечем и видим  Hug Hug Hug

# 623
Благодаря, миличка! Дано всички сбъднем мечтата си скоро!!!

Да, видели сме се Simple Smile Аз отидох към 10:20 и към 10:40 влязох. Само, че предварително по телефона ми бяха казали за лошия резултат и можех да мисля само за това и не видях какво става покрай мен Sad Надявам се скоро да се засичаме пак, но с коремчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 624
  • СОФИЯ
Дано  Praynig Praynig Praynig на днешния хубав и светъл празник го пожелавам на всички   bouquet  bouquet

# 625
Честит имен ден, Мариа! Бъди здрава, силна и продължавай да се бориш за това, което желаеш - говоря не само за бебе, по принцип!   bouquet

Така е, Кафенце, преди седмица обсъждахме колички. Сега обмислям кога да се обадя в клиниката. Всичко се случи точно за 12 часа. Даже на моменти имам чувството, че нищо от това, което ми се случи през последните месеци, в действителност се е случило - явно е някаква защитна реакция на на организма. Определено обаче се чувствам спокойна и някакси съм уверена, че ще успея. Надявам се само, че организмът ми нещо не се е повредил от раждането, т.е. да са ми се разбъркали яйчниците повече от преди. Но ти гледай количките, пък аз после ще почерпя от твоя опит, макар че не съм сигурна, че бих допуснала втори път бременност с близнаци. От друга страна, тази мисъл беше започнала да ми харесва и бях много щастлива и убедена, че ще се справя с двамата бандити!

# 626
  • СОФИЯ
Nedinka само едно мога да ти кажа  newsm20 много силен характер имаш и се справяш много добре/въпреки мъката/ свалям ти шапка. Аз няма да мога ......

# 627
Не знам, Миеринче, не знам - все пак първото инсе беше успешно, което ми дава надежда, че и следващото ще бъде такова. От друга страна, се опитвам да бъда умерен оптимист - както се убедих, няма гаранция за нищо. Тъкмо се бях успокоила, че вече съм в 22-ра седмица и трудно може да се обърка нещо, а се оказа, че нещата се объркват много бързо. Така че ще видим.

Сега отивам да си пийна успокоителните и чайчето за сън - аз и преди се будех през нощта и не можех да заспя, ама сега е още по-гадно!

# 628
  • Sofia
Здравейте сладурки  Hug Днес дойдох по-рано на работа и бързам да пиша.
Nedinka прочетох за случилото се и нямам думи просто   bouquet Дано скоро нещата се развият в положителна посока и отново да те срещнем с + тестче. Едно огромно ГУШШШ  Hug
Честит имен ден на Мариите на патерица!
mierin  смело напред душата, нов лекар нов късмет  Praynig
Аз съм все още неуверена в това което ми се случва, но да кажа. Мили мои на 08.08 пуснах кръвен тест с показател 81.5. Съответно не повярвах, почнаха притеснения и въпросителни. На 13.08 беше датат на евентуалният ми цикъл и това беше най-големият ми кошмар в живота. Но слава богу отмина. Благодарение на инжекциите и свещичките за задържане предполагам. Следва 2ри тест на 15.08. с изненадващ резултат 3208  newsm78 Този петък съм на преглед, но мисля, че е рано да се види сакче или нещо такова. Мислех си че този момент ще е най-радостният ми в живота а ако знаете колко много ме е страх да не се случи пак нещо. Знам, че трябва да съм оптимист и да вярвам, но имам една буца заседнала в гърлото ми която не ми дава покой Sad
Много ви прегръщам всички и стискам постоянно палци да се сбъдне и вашата мечта   bouquet

# 629
  • СОФИЯ
Бибчоооооо  newsm44 newsm44 newsm44 супер миличка, радост голяма е за мен да прочета това. Много целувки и прегръдки и успех до края  Hug Hug Hug Hug

Охххх, бях се притеснила, че няма кой да започне новата тема newsm44 newsm44 newsm44 вече имаааааа

Общи условия

Активация на акаунт