Смело Майчето ни крачи ще месиме погачи

• 33 459
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
   Ехааа... момичета, какво става тук??? Явно много време ме е нямало. Бях обещала да влизам от време на време във форума, но...
   Първо искам да честитя на Силвето и на Милкинис. Браво момичета, големи сте бързачки! И на мен ми липсва понякога да имам малко бебче, но нямам смелост за второ сега  Rolling Eyes
   Да се отчета за Василенка - на 1г. и 3м. е "цели" 7700гр и "завидните" 74см. Това според педиатъра е перфектно за нея, качва много добре. Много е бърборива, но все още не е казала и една смислена дума (даже и мама не съм чула). Само на котките вика "пус". Струва ми се, че малко късничко проходи - на годинка и 2 месеца направи първите си стъпки и все още не може да ходи много добре, но това не ме притеснява, нали си я виждам, че е жизнена и много, много шантава. Много ме разсмива!!!
   Притесняват ме обаче очичките и. Не знам дали съм споделила с вас, но има 5 диоптъра далекогледство и астегматизъм пак толкова. Купих и очила, но колкото и да се мъча да и ги сложа, не ги търпи и това е. Лявото и око понякога се изкривява навътре и ако не почне да носи очилата ще се изкриви съвсем и ще се наложи операция. То и това не е много страшно, но все пак...
   Сега и за другата операция. Вече е достатъчно голяма за да се премахнат образуванията на ушичките. Този месец ще се консултирам с пластичен хирург и дано да не отлагаме дълго насрочването на дата за операция. Хубавото е, че здравната каса поема разходите по коригиране на вродени малформации  Peace
   И малко и за мен. Тази година си възстанових студентските права и на 19.09. почвам лекции. Много съм щастлива, ще има с какво да се разведрявам, че то само да гледаш детето някак те натоварва. Не знам за вас, но аз изпитвам истинска нужда да сменя малко обстановката. За съжаление ще се наложи да поуча малко редовно преди да се прехвърля задочно, но поне има кой да ми помага за детето. За сега съм много въодушевена, но като почна да я виждам по 2-3 дни седмично сигурно пак ще ми се прииска да си седя по цял ден с нея, но няма как...   umnikuu
   Ами малко дълъг ми стана поста, за това мисля да приключа с това. Много целувки на малките ви сладурчета. Отивам да гледам снимки и да кача малко и аз   love001

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 16:09 от _Snej_

# 676
Открадвам си мъничко време да попиша и аз.

Таничка, за крема- помагал е за заличаване на петна от варицела при Криси, на 4 год. я изкара и не можахме да опазим лицето от зверско разчесване , та останаха си белези, които премахнахме с кремчето. Използвам го с малкия, когато се удари , мажа веднага - не се подува и бързо отминава, почти не остава синина, а за лекия му обезболяващ ефект съм се убедила лично  Peace

Сега да се похваля- най- после и ние проходихме, голям ми е смешко  Party, клатушка  се като пате и нали си ми е шубенце, все търси да се опре в нещо , но вече преминава успешно целия хол  Laughing

Марая, благодаря, че сподели за чорапките с белтък при температура, наложи се да ги изполваме, верно бързо спадна гадната температура, един горен кучешки яко се беше закучил   Crazy

Искрено се радвам за всички, очакващи бебенца, бъдете здрави и се радвайте на прекрасни и незабравими мигове  Heart Eyes

# 677
Добър вечер, банда!  Hug

Ние се завърнахме успешно от смешно море. Бяхме в Албена, но всеки ден отскачахме до Варна. Имахме си и страхотна компания и времето мина неусетно. Пътя ми разказа играта обаче - кофти шосета и шофьор тип състезател, правят неОК комбинация за бременна жена.

Другата седмица ще се самозаточваме в Стара Загора. Злати, ако още си там, да ми се обадиш! В петък вероятно ще отскочим до Казанлък, та, Танче -  Wink

Ми... това от нас. Хубава ви нощ!  Hug

# 678
Мацки, знам че тук не е мястото ама, ако някоя от вас има лекичка комбинирана количка с намерение да я продава МОЛЯ да пише на ЛС. Спешно Simple Smile

# 679
Еййй, включих се да видя аз коя ли е новата бременна, и ето ти на - Милкинис  Mr. Green Честито, мила, желая ти лека бременност, скоро да минава гаденето и повръщането, и дано е принцеса, както искаш!  Hug

# 680
Привет!

Снеж, дано малката кукличка свикне с очилата!

Днес на мен ми е супер крив ден! Станах в добро настроение, но Борис реши за добро утро да изсипе половин бутилка олио, преди малко бутилка вода, бях я забравила в количката.Cry Днес прави цял ден беля след беля, да видим какво ме чака все пак денят не е свършил. Joy

Приятен ден на всички! Hug

# 681
  • Русе
ОП! Hug Как сте бе, мацки? Hug Heart Eyes
клеопатра,браво на вас!Целувки на 8-месечният палавник и майското коремче! Hug
Силве,голям фокус! Hug Heart Eyes Страшен аватар! Peace
Бръмб,добре завърнали се. И твоят аватар е супер! Hug Peace
Снежи,много ти се зарадвах.Трябва да се видим. Crazy Браво за правата. Peace А на Василенка много целувки. Heart Eyes
Ани М,честити ви крачета! Hug
При нас е страшна работа. Whistling Бойко болен вкъщи,ама неговото "болен" е съпроводено от шум и бяс,а Кардам се катери където му хрумне,тика столове и се катери и пипа и се сърди,ужас Whistling Най го кефи да се качи на 2-рият етаж ,на леглото в детската. Crazy Хубавото е,че баща им се завърна и е по леко.Замисляме някво бягство от Русе,но още го умуваме.Поздрави и целувки! Hug

# 682
Хелоу и от нас Simple Smile аз пък да се похваля не съм водила Ати на консултация от 2 месеца и повече и се чудя дали лекарката ни е забравила хахахха, не съм си записала и бременността по каса абе въобще съм една спокойна и свободна мама тези дни  Crazy

трябва да му се бият последните две ваксини- Пентаксим и Симфорикс, май ще трябва да го водя тези дни, че октомври мислим да го обрязваме горкия ми мъж  Rolling Eyes

тези дни превих две торти с Ати беше много забавно, преобърна цялата къща докато опека блатовете, но пък станаха вкусни  Party

аз още не мога да реша какво ще правя с тези две деца, слинг ли ще ползвам, количка за породени или за близнаци ли ще взимам- ако купя още една количка ще ми станат 3 вкъщи и няма да имаме как да се разминаваме вече на коридора  Tired

Бръм
аватара е страхотен- много оригинален  Peace

Силве сряда в 10 съм на преглед и ще дойда да си взема вече дрехите и да пием по кафе  Hug

Снеж, радвам се че сте добре и че пишеш, ще свикне с очилата, но трябва да си по упорите и да и го представяш в началото като игра или хубав момичешки аксесоар, Атила много обича да се кипри и носи очила, има си гердан от Тибет и гривна и много обича да си ги носи

хайде от мен толкова за днес   bouquet

# 683
  • София
Хвърлих едно око по диагонал и виждам хубави новини.
Честито на милкинис! Това с повръщането и момичетата няма никаква логика да е вярно, аз си имам два броя пък нито веднъж не съм повръщала  Grinning

Бръм и ние вчера се върнахме от Албена, може да сме се засекли някъде из улиците  Sunglasses

Сиянка беше супер доволна на морето, много добре си играеше на пясъка, не плачеше когато баща й я къпеше в морето или в басейна, постоянно бяхме на разходки и на площадки с люлки и пързалки, возихме се на влакче и във Варна ходихме на лунапарка и на шляй пазар...изобщо хич не ни се прибираше    Tired...

Трябва сега да я водя на ваксина, даже сме позакъснели, трябваше на 13м. да я заведа, но д-ката беше в отпуск.

# 684
  • Под кленовите дървета
Привет и от мен Simple Smile

Лукс, мисля, че по всяко време може да се запишеш на ЖК. Вие Ати в Пирогов ли ще го обрязвате? Там май са най-добрите специалисти мисля.
А защо не продадеш първо количките си тук в подфорума и направо не видиш има ли някой, който предлага количка за породени дечица Simple Smile))

# 685
Добро утро! С по едно бургаско кафе  Wink

Мимаче, благодаря, успешно бягство ви пожелавам  Hug

Хайде да я мятаме тая тема , не остана... lovekiss

# 686
Леле мале...каква активност.

Краси, стига си гледала за нови бременни а се включвай и ти  Heart Eyes

Нари, чакаме тееее с нетърпение да видим корема , Ати и теб:) а за обрязването...тръпки ме побиват милото ми Ати Hug Praynig

Мимаче, като си помисля , че и мен това ме чака Shocked, целувки а разбойниците.

Нели, нас по бели никой не може да ни мине, сложила съм си розовите очила и си свиркам.

Купих на Мирко магнити за хладилник, е родих сееее, сега вече мога и аз нещо да си сготвя в кухнята. Седи и си ги реди и им говори. Преди няма да ви описвам какво се случваше и какво бъркане и чупене падаше.

Е хайде хубав ден и от нас  bouquet

# 687
... аз още не мога да реша какво ще правя с тези две деца, слинг ли ще ползвам, количка за породени или за близнаци ли ще взимам- ако купя още една количка ще ми станат 3 вкъщи и няма да имаме как да се разминаваме вече на коридора  Tired...

Аман, бе, недей така, паркинг ще отваряш!  Mr. Green Аз засега се уредих с едно Бебе Комфорт Стрийти (май таквоз беше, Мери да ме поправи, моля) от една приятелка, което ще ползвам 3-4-5 месеца и след това ще сме пак с Ариа-та. За Киси ще взема един борд като на Ивон - като се умори да ходи, да се вози. Ако нещо се разминем с приятелката ми, ще трябва все пак да купувам количка и да продвам Ариа-та. В този случай, вземам Чико Симплисити - евтина, лека, удобна, хубава... Количка за породени или за близнаци изобщо не са ми вариант.

... Бръмб... И твоят аватар е супер! Hug Peace...

... Бръм[/b] аватара е страхотен- много оригинален  Peace...

Благодаря ви, да не повярва човек, че сама си го направих и то за нула време.  Grinning

elix, може, може.  Simple Smile

Ех, утре сутрин потегляме към Стара Загора... Поне ще се нагрухам с палачинки с шоколад, без любезния контрол от Ники.  Mr. Green

Усмихнат ден на всички!  Hug

# 688
Здравейте мили, майчета. Много благодаря за страхотните пожелания.
Като цяло сме ОК, ама гаденето и повръщането ме смазват  Sick, нямам сила за нищо, дори да си играя с детето вкъщи, дето се чуди каква беля да направи, ама то не за друго, а лудите го хващат като не го изкарвам като преди и не си исграя с него Sad . Мъжа ми поне ми помага, като си е вкъщи се занимава с него и сега е назначен за Главен Готвач вкъщи, защото ми се повдига от свякаква храна. Та ако не е той, малкия няма да има какво да яде.

За количките - аз ще си ползвам тази от Пламен, на бебеконфорт Стриити с 3-те коша и предполагам, че като се появи второто човече Пламен съвсем няма да иска да се вози в количка, та както казва Бръм, само стъпенка ще купя да се вози ако иска и толкова. Пък ще видим накрая теорията с практиката дали ще се припокрие.  Grinning

# 689
  • Русе
Нашето бягство от Русе за сега се отлага,че се отвориха други неща,но живот и здраве + хубаво време другата седмица ще е .Тази ще сме ,като черешката на тортата ,ама домакини ще сме само ние. Laughing Всяка вечер се очертават гости. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт