Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 362
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • о`майна лунна нощ е

Ех, защо няма нещо такова и за Филибето ... Crossing Arms

# 121
Аз да попитам дали някоя от Вас е ходила на фризьор в Германи? Бях там на бистрото, но на СПА-то не съм, а знам, че имаха оферти преди пак по сайтовете някъде.

# 122
  • София-Младост
Имам ваучер за Маникюр и педикюр (с пилинг и масаж) с OPI 12 лв, вместо за 45 л …  за красота Blush (София), който важи до 02.07.Няма да успея да го оползотворя. Ако някой проявява интерес, моля да пише на лични. Peace
Само проверете дали и до тогава ще успеят да ви вместят. С този ваучер ходих май месец там и бяха супер претрупани, затова офертата се удължи с 1 месец.

# 123
  • София
Здравейте!
Някой може ли да даде отзиви за това местенце?
Къпкейк или мъфин + свежа лимонадова напитка за 2 лв, вместо за  … "NADE"!
Вече си платих ваучерите ама понеже на снимката всичко ми изглежда много привлекателно и не искам да се разочаровам.
И, Таня, не гледам само торти, и мъфини стават  Hug

# 124
Привет момичета,

Моя приятелка вчера е била на маникюр и педикюр в Сан Суси. Много е доволна.

Копирам мнението й от хито -

[color=teal]Впечатлена съм от професионализма, прецизността и вниманието, с което се работи. Препоръчвам Сан Суси. Няма претупване, отношение валчер. Въпреки че валчера е валиден от 1 юли, а вчера ползвах един. Определно ме спечелиха ще си поръчам още валчери, а по-нататък и без валчер пак ще отида. Оценявам с 10 от 10 точки.[/color][/color]

# 125
Пфуу, а на мен не ми направи.  Crossing Arms Ето пак има оферта за Елос, за тези които са я пропуснали : http://www.zadrujno.bg/700/traina-epilacia-malki-golemi-zoni-elo … ane-otstapka.aspx

Какво се случва с тази оферта?  newsm78
Не се вижда директно от главната страница и вече 2ри ден не могат да се съберат покупки за активирането й, за да се плати с EasyPay...
Много странно каква е такава скрита

# 126
  • София
 От секцията оферти на tbi е.  Peace

# 127
  • София
Пфуу, а на мен не ми направи.  Crossing Arms Ето пак има оферта за Елос, за тези които са я пропуснали : http://www.zadrujno.bg/700/traina-epilacia-malki-golemi-zoni-elo … ane-otstapka.aspx

Какво се случва с тази оферта?  newsm78
Не се вижда директно от главната страница и вече 2ри ден не могат да се съберат покупки за активирането й, за да се плати с EasyPay...
Много странно каква е такава скрита

djiziv, аз я виждам офертата без проблем - от главната страница, но е отстрани вече (не е сделката на деня).

Предполагам, че просто няма интерес... вече е лято и доколкото виждам тук, избягват се епилации. Плюс това, може да се закупи само един ваучер, което не е изгодно.

Оппа, сега видях, че горе пише наистина TBI.... Как ли съм попаднала в този раздел?  newsm78 От линка тук ли?

Момичета, айде да ви питам и аз един смешен въпрос  Laughing
Абе, ние така като се "оплешивяваме", хрумна ми нещо: епилацията действа ли върху мъжка брада? Струва ми се идеален вариант за моичкия, защото мнооого мрази да се бръсне, пък аз мразя да е набол  Laughing Но нещо не виждам такива предложения от студията - все се предлагат зони за тялото при мъжете, няма "горна устна" и тинтири-минтири   Laughing
Знае ли някой, би ли имало ефект?

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 12:03 от Sandalka

# 128
  • Някъде на път....
Имам ваучер за Маникюр и педикюр (с пилинг и масаж) с OPI 12 лв, вместо за 45 л …  за красота Blush (София), който важи до 02.07.Няма да успея да го оползотворя. Ако някой проявява интерес, моля да пише на лични. Peace
Еееех, защо не каза миналата седмица - щях да се възползвам.... Ама вчера ходих на маникюр и до 02 юли не мисля да ходя пак....  Sad   Иначе и аз имах ваучер за там и бях доволна - столът за педикюр е много хубав!  Peace

# 129
  • Sofia
Какво имате предвид под това, че сайтовете разчитат хората да не си ползват ваучерите? Те плащат на фирмите само за използвани ваучери или как точно стои въпроса?

# 130
Да споделя, че моята одисея с бански по тази оферта: Оферта за бански от lapni.bg приключи успешно Heart Eyes - взех го днес, банският е български (а не както подозирах китайски...), много качествен и хубав, а за тези пари е просто супер!

Между другото, много ме зарадва офертата в сурикат за аквапарка в Несебър - там сме след 2 седмици и мнооого се чудя дали да не грабна един ваучер за мен и любимия Heart Eyes

# 131
Все още не съм се отказала да купя ваучера на някой,
който се е отказва от преживяването с парапланера Simple Smile

# 132
  • София-Младост
Какво имате предвид под това, че сайтовете разчитат хората да не си ползват ваучерите? Те плащат на фирмите само за използвани ваучери или как точно стои въпроса?
Да, или поне така ми казаха в един салон.

# 133
  • София
Не съм купувала скоро, но да ви следя. Peace

# 134
 хайде в Добринище! HugКак е пътя нататък,от посока Бургас?http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=280

Общи условия

Активация на акаунт