Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 360
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Виждам, че на доста момичета се случва да не успеят да употребят закупеният вече ваучер. И понеже имам познати със заведение, които искаха да пускат ваучери ми казаха, че една от стратегиите за по-голяма печалба на сайтовете за КП била, че разчитали на неизползвани ваучери и явно често се случва така.  
Сигурно е така, ако има и други отнесени като мен.  Joy
Обаче вече 2 пъти просрочвам - за един фризьорски салон и за един масажен - и на 2-те места бяха много мили и ми дадоха възможност да си ползвам ваучерите за по-късни дати. Случват се и приятни изненади.  Peace

Таня, за куриерите Еконт питах - май са до 18,00ч /ще се вместя някакси/

# 106
Обещания рапорт за ваучърите в Синеплекс - момичето каза, че вчера е било решено и заявено на персонала, че сделката ще важи до 14 септември. Така че честито за успешното преборване.

Добре стана, че не ги оставихме така нещата.
На мен днес са ми превели парите, с което приключвам одисеята с Колектива. Whistling
Много се радвам!

# 107
  • София
noshtna_ptica пиши кои са тези добри студия, които са се отнесли човешки и са ти разрешили да ползваш ваучерите -това си е отношение към клиента и нали тук не само ги оплюваме като сме недоволни,а и добрите трябва да се поощряват. То и без друго напоследък точно студията се дънят в отношението си към клиента-ваучер.

# 108
  • в 1001-та нощ
аз съм ползвала по-късно в Жоли на Фр.Нансен 5 и в Алекс на Краище 1  Peace

# 109
Да попитам някой има ли впечатления от този хотел white fir valley разлог - има оферта за него в ГРАБО но аз никога не съм ходила в този район?
Ние преди около 3-4 години ходихме в White Fir Resort - мисля, че са от една верига. Тогава хотелът още не беше категоризиран и цените бяха повече от добри. Тогава беше много чисто, но нямаше и много гости. Храната беше ок. Като цяло обаче цените в ресторанта бяха по-високи в сравнение с други места. Хотелът, в който бяхме беше точно до голф игрището, но в целия район беше още доста пусто. Много от хотелите в околността бяха или току що завършени или в строеж. Сега може да са го облагородили.
Ако хотелът, за който питаш е там, където си представям, може да си направите планински преход до една хижа, мисля че се казваше Яворов.
Спа центъра също беше ОК.
Но пак да кажа, това беше преди около 3-4 години.

# 110
Ние сме в разгара на използване на ваучери. Бяхме в http://www.kabei-bg.com/complex.html
Ваучера беше 2 нощувки с закуска и вечеря за 2-ма възрастни и деца до 12 год. безплатно. Всичко за 89 лева.
Много беше хубаво.
Сега сме в Китен в хотел Оникс, Китен. Така съжалявам, че не взех ваучер и за събота/неделя. Но когато купих ваучера за 3 нощувки през седмицата бяха продадени само 6. Реших, че може да съжалявам после. А хотела се оказа доста добър избор. Много е чисто. Готвят много вкусно.
Изпозлвахме ваучер в заведението "При шопите" в Китен. Имат много богато и интересно меню.

# 111
Тази вечер бяхме на пица в Бенисимо по тази оферта - като за квартална пицария ни хареса доста Peace Приятна ненатрапчива обстановка, хубава градина, вкусна храна, нормални цени.. Със сигурност ще посетим и без ваучер, като ни домързи да си сготвим вкъщи Crazy

# 112
  • София
Днес бях на фотоепилация в Калитеа- достатъчно импулси ми "пуснаха", бързо се справи момичето, ще видим какъв ще е ефектът. Peace

Опитах се днес да си платя поръчаните ваучери в Офис 1 в Мола, но се оказа че системата на Изипей работи до 20ч., та ще трябва пак да се разхождам. Crossing Arms

Искам и аз оферти за аквапарк.  Party  Също и за пране на килими, че ги изпуснах предишните.

# 113
  • София
Аз пък нещо тия дни съм пас откъм купуване на ваучери - нищичко не си харесвам, що така Blush Имам и два неизползвани още ваучера за Остерията и Коза Ностра - ще видим кога ще успеем с благоверния да ги оползотворим най-после Wink

И ние имаме за Остерия, и сме решили в събота да ходим. Ще дам отзиви Grinning От тук никой ли не е ходил там?
Имам и за Арлет, какви отзиви има за там?

# 114
Кой искаше аквапарк в Несебър? Има в сурикат: https://www.surikat.bg/offers/details/akva-park-za-dvama-june-2011

# 115
  • Sofia
noshtna_ptica пиши кои са тези добри студия, които са се отнесли човешки и са ти разрешили да ползваш ваучерите -това си е отношение към клиента и нали тук не само ги оплюваме като сме недоволни,а и добрите трябва да се поощряват. То и без друго напоследък точно студията се дънят в отношението си към клиента-ваучер.
Ползвах масажите в "Мигун" - 2 просрочени ваучра - обадих се 2 дни преди изтичането на офетата, а ги ползвам седмици след това. Жената е много мила!  Peace
Козметика по същия начин. Исках да похваля козметичката, но забравих името на студиото.  Embarassed Намира се на "Е.Георгиев" 100.  Peace
И да добавя - ползвам ги по-късно не защото те нямат свободни часове в срока, а защото аз не можех.

# 116
# 117
  • о`майна лунна нощ е
Таня67 - благодаря ти  Hug Значи съм направила добър избор. Купих два ваучера, като отправих запитване дали едно лице може да го направи при положение, че в офертата е посочено 1 лице-1 ваучер. Отговориха ми, че може едно лице да плати 2 бр., но издадените ваучери да бъдат с различни имена после. Така става.

# 118
  • София
Добро утро!  food010

Ето тази оферта много ме зарадва: http://www.dalavera.bg/275/35-lv-za-lazerna-epilatsiya-na-intim- … 00-lv-65-otstapka

# 119

И ние имаме за Остерия, и сме решили в събота да ходим. Ще дам отзиви Grinning От тук никой ли не е ходил там?
Имам и за Арлет, какви отзиви има за там?

Аз ходих в Арлет (the Gym)  за фризьор. Понеже във ваучера имаше сешоар мислех да го използвам преди абитуриентските и си записах час един месец преди датата, която ми трябваше, за да ми е сигурно. Когато отидох на деня се оказа, че часа ми не съществува и няма как да ме вземат, защото си имат клиенти.А и момичето беше едно малко заядливо, издразних се. Много неприятно. След около 1 месец си записах час повторно, случи се едно момче тогава на смяна, отнесе се много добре, внимателен. Като цяло подстрижката става, но малко беше по - бавничък, явно е нов.

Общи условия

Активация на акаунт