Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 304
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Привет. Искам да попитам нещо. За пръв път купих ваучер преди няколко дни от MYOFFER. След като го платих, получих по мейла писмо от тях, че ваучерът е платен и един дълъг номер. Всъчщност това ли трябва да разпечатам и да представя? И виждам, че някои сайтове обявяват мин. брой продадени ваучера за активиране на услугата, а тук не? Моля някой купувал от тях да сподели    bouquet  bouquet

# 91
Здравейте, купих си ваучер за масаж в салон Future Trend. Има ли хора с впечатления от този салон и масажите там. Благодаря.
http://www.dalavera.bg/255/8-lv-za-aromatna-antistres-terapiya-s … 30-lv-73-otstapka

# 92
Имам неизползвани ваучери за масаж, за жалост срока е до края на месеца и няма как да ги използвам ето и линк : http://superdeal.bg/offer.php?id=54 . Ако има някой желаеш да пише. " ?

# 93
  • София
Да похваля рибен ресторант Тортуга в Младост 2. Ядохме калмари с ваучер. Бяха невероятно вкусни и сочни. Иначе като цяло цените не са много ниски за квартален ресторант. Бяхме в двора. Обстановката също не впечатлява особено много.

# 94
  • София
...
Кашмир  Peace аз правих дупе - преди години и почти нямаше нови косми - сега ме щракнаха  -  2 процедури - за всеки случай  Peace
Понеже знам, че в някои салони 'пълен интим' обхваща и дупе, а в други не, исках да знам как е било при  Nikitali. Оказа се, че явно си зависи от лекарката.  Crossing Arms
....... но там където ходих е 30лв и няма да се занимавам с банки и други такива ....

kashmir, ти нали ходиш в Марго Перфект? Ако е така, искай да ти прави дермосоника Евчето или самата Марго - аз съм със страхотни впечатления и от двете!!!  Peace
Само заради Ева се вдигам от 15км. разстояние и хуквам - досега никой друг козметик не ме е работил с такова старание и перфекционизъм относно деликатни части (вежди, горна устна.....)

И макар че силно се замислям за фотоепилация на горната устна, все ще намеря за какво да отида до там, освен за вежди!!!  Wink
Намерих ги чрез ваучер от Колектива, просто страхотни са според мен!  Peace

Мен три пъти ме правиха три различни жени.  Mr. Green Но е факт, че са много любезни!

# 95
Да похваля рибен ресторант Тортуга в Младост 2. Ядохме калмари с ваучер. Бяха невероятно вкусни и сочни. Иначе като цяло цените не са много ниски за квартален ресторант. Бяхме в двора. Обстановката също не впечатлява особено много.
Ейййй, тва е до нас! Отдавна му се точа. Жалко, че не съм видяла офертата Sad!
  За моя квантовен анализ - жената закъсня, но пък беше много любезна през цялото време. Каза ми, че имам недостиг на калции, цинк, желязо, вит.Е, Д и С. Имам завишен холестерол и проблеми с кръвоносните съдове. Препоръча ми да пия горепосочените неща, от които имам недостиг и всичко щяло да се оправи. Аз обаче не вярвам много и мисля първо да си пусна изследвания на кръвта, ако не друго поне холестерола да ми замерят. Принципно в рода ни има наследственост в това отношение.
 Между другото ми направи впечатление, че жената само като ми видя показателите и директно ми каза, коя кръвна група съм. Каза ми, че жените от тази кръвна група имат същите проблеми като мен.
Това е! Не мисля да ходя втори път. Сега съм на вълна почивки  Mr. Green.

# 96
Да попитам някой има ли впечатления от този хотел white fir valley разлог - има оферта за него в ГРАБО но аз никога не съм ходила в този район?

# 97
  • Sofia, BG

Имам негативни отзиви и от маникюр и педикюр с Шилак в студио Прогресив. Още докато се прибера вече бях без лак на единия пръст на крака, а на следващия ден ми се отлепи още на 4 пръста. Направиха ми корекция и за сега нямам оплакване. Днес обаче ми се обелиха 2 пръста и на ръцете наполовина, а е едва пети ден. Нали уж издържал по 2 седмици без проблем.

Това ми е първия неуспешен ваучер. Не ми харесва нито маникюра, нито педикюра, лака на 2 от пръстите ми е на 'бабунки' Ако се обели изобщо няма да се занимавам да ходя до там, не очаквам нещо различно. Това ми е 5ти-6ти шилак, за пръв път така кофти става. Другите пъти не ми е мърдал по 3 седмици.  Момичето работи ужасно бавно и неефективно, оплакваше се през цялото време, да не споменавам разговорите по телефона, говоренето на 'ти' и личните въпроси....

# 98
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се и аз със закупен ваучер за 2 бр. пици и каничка айрян от р-н Фино в Пловдив /на бул. "Пещерско шосе" № 82. Дано се окаже сполучлива покупка. Срокът на ваучера е доста голям и вероятно ще го оползотворя чак в средата на м. юли.
Ще се радвам на споделени отзиви за този ресторант.  Hug

# 99
  • София
Обещания рапорт за ваучърите в Синеплекс - момичето каза, че вчера е било решено и заявено на персонала, че сделката ще важи до 14 септември. Така че честито за успешното преборване.

# 100
  • софия
Имам ваучер за Маникюр и педикюр (с пилинг и масаж) с OPI 12 лв, вместо за 45 л …  за красота Blush (София), който важи до 02.07.Няма да успея да го оползотворя. Ако някой проявява интерес, моля да пише на лични. Peace

# 101
  • Sofia
По повод на силиконовите часовници - знаете ли до колко часа работят офисите на Еконт?

# 102
  • София
Виждам, че на доста момичета се случва да не успеят да употребят закупеният вече ваучер. И понеже имам познати със заведение, които искаха да пускат ваучери ми казаха, че една от стратегиите за по-голяма печалба на сайтовете за КП била, че разчитали на неизползвани ваучери и явно често се случва така. 

# 103
  • София
Включвам се и аз със закупен ваучер за 2 бр. пици и каничка айрян от р-н Фино в Пловдив /на бул. "Пещерско шосе" № 82. Дано се окаже сполучлива покупка. Срокът на ваучера е доста голям и вероятно ще го оползотворя чак в средата на м. юли.
Ще се радвам на споделени отзиви за този ресторант.  Hug

И аз си купих  Laughing. Спагетите от предишната им оферта бяха много вкусни. Дори със съжаление изчислих, че до края на юли мога да оползотворя най-много един ваучер за пици  Wink.

По повод на силиконовите часовници - знаете ли до колко часа работят офисите на Еконт?

Ако е за Изипей - доколкото си спомням пише, че техните каси не работят с колективните сайтове.

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 22:55 от Тaня67

# 104
Mалко не това, което питаш, ама си е по на сметка Wink http://www.focalprice.com/goodsort_496_1_p.html  и тук http://www.chinabuye.com/search/?q=watch&x=19&y=12 ниски цени, безплатна доставка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт