Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 542
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте дами,
понеже ви е трудно да повярвате, но понякога някои технически проблеми не могат да бъдат решени - или поне не веднага и по начина, който ни се иска - колкото и лесни да изглеждат.
Датата на валидност на ваучерите за кино е сменена, но тъй като мигрирахме на нова платформа, а сделката с киното е правена на старата, въпреки нашата намеса, нищо не се променя при вас.
В тази връзка бих искала да ви съобщя, че бе постигнато следното: всички ваучери, независимо от това, кога са купени, ще важат до 14 септември.
Надяваме се, че ще имате възможност да гледате желания от вас филм:-)

# 316
  • София
Има ли ползвали ваучери от сайта Пиперки? Нормално ли е всичко, че имат добри оферти.

И от услугите на салон Савана някой да се е възползвал? Моля споделете  Heart Eyes

# 317
# 318
  • в 1001-та нощ
тази Савана я коментираме на всяка страница, дори само с търсачка в темата - излиза достатъчно  Peace

пиперки - да - работи  Peace

# 319
Днес бях на гел лак в салон Силви в Хаджи Димитър. Наложи ми се да чакам 1 час, пак обърквания с часовете, нищо пих едно кафе. Момичето беше супер старателно и мило, направи ми отличен френски, сега да видим колко ще издържи.  Peace Доволна съм като цяло и бих си направила пак.  Peace
Редактирам се лака е абсолютно менте!!! Издържа ми 2 дни от събота вечер до днес, а по принцип и лаковете от 1 лев ми издържат 4-5 дни, а  OPI около 1 седмица. Не се лъжете, ако пуснат пак оферта, това не е Shellac!  #Cussing out

# 320
  • София
Зази, от Пиперки съм купувала няколко пъти без проблем. За Савана имам 4 ваучера, но още не съм ги използвала. Отзивите тук са много добри. Hug

# 321
Kari2 и Поля от слънчогледи  Hug  bouquet

Айдееееее, Колектива пак оплескаха нещата. За една оферта, за която имаше проблем с принтирането преди 2 седмици и г-жа Александрова ме увери, че го оправят, нищо не е направено. Дали пък трябва всеки да е толкова компютърно грамотен и да има 15 мин., за да прави скрийншотове, за да се разпечата обикновен ваучер?

за Spot Pen аз също не мога да го разпечатам, да не говорим, че го нямат в наличност в магазините, писах да ми го доставят и нямам новини то тях, изобщо...... да бях си го купила за 5лв от някъде другаде, поне да не ме е яд  #Cussing out

Още нещо против петна от Метро http://www.metro.bg/pages/1822.aspx?0&mm=11626&cd=1&kd=82&pg=1

# 322
  • София
Момичета,  Hug

Харесах си тази сделка: http://www.zadrujno.bg/706/zdravosloven-ten-avtobronzant-guinot- … oar-otstapka.aspx   Пилинг на тялото и лицето с обновяващ кожата ексфолиант, хидратация и красив бронзов тен на френската фирма GUINOT

Има ли някой опит с тази козметика, по-специално като автобронзант?
Интересува ме колко време издържа върху кожата, влияе ли се от измиване, става ли на петна по-натам във времето? И изгаря ли се на слънце с такъв "тен"? Може ли човек да си избира тон, че не ща да ме направят на сиганка  Mr. Green  или кроасан препечен ..

# 323
  • София
Миласара  Heart Eyes

Взех един ваучер от Пиперките за колагенова терапия, ако ми хареса, може и още да взема. Сега се оглаждам за някой по-евтин масаж.

# 324
И аз да питам за пилинга,защото нещо не ми е ясно.
Цитирам   "имах ваучер за пилинг и днес звънях за час, записаха ми и после ми звъннаха, че сега не било сезон и да отида септември,че ваучерът ми ще важи "-пилинг на тялото са ми правили по всяко време на годината  без да има противопоказания според сезона ,за което изрично питам поради наличие на здравословни ограничения.Нещо повече,щом отида на море задължително първия ден ходя в хотела на пилинг- за мен идеята е да се отстранят мъртвите клетки и се получи равномерен загар на плажа.  newsm78

# 325
И аз да питам за пилинга,защото нещо не ми е ясно.
Цитирам   "имах ваучер за пилинг и днес звънях за час, записаха ми и после ми звъннаха, че сега не било сезон и да отида септември,че ваучерът ми ще важи "-пилинг на тялото са ми правили по всяко време на годината  без да има противопоказания според сезона ,за което изрично питам поради наличие на здравословни ограничения.Нещо повече,щом отида на море задължително първия ден ходя в хотела на пилинг- за мен идеята е да се отстранят мъртвите клетки и се получи равномерен загар на плажа.  newsm78

Ако е обикновен пилинг - няма никакво значение какъв сезон е. Само са химически пилинг евентуално, силното слънце ще дразни допълнително кожата.

# 326
Аз взех този ваучер http://grabo.bg/dve-ili-tri-noshtuvki-za-dvama-s-50-otstapka-v-bansko-0v3s27 , че и за подарък на родителите на мъжа ми. Някой да даде отзиви за този хотел?

Аз съм ходила без ваучер миналата година. Хотелът според мен е много хубав. Стаите са просторни, тихо е и е направено добре. Недостатък през лятото е, че нямат външен басейн. Иначе имат сауна, парна баня и стая за релакс. Фитнеса не стрева, има едно съвсем малко помещение с 2-3 уреда. Басейна и СПА центъра са на различни етажи и се налага да минаваш по стълбите между тях, което определено си е леко неудобство. Хотелът е на единия край на града, но всъщност е близо до центъра - за около 10 мин. пеша.

На мене много ми беше харесал.

# 327
Моля за отговор на една моя чуденка. Днес си платих ваучерите по банков път на  Grupo за нощувки в Кърджали, но в моя профил все още не ми изписва, че съм платила и не мога да изпринтирам ваучерите. При плащане на Грабо, веднага след 1 минута след превода ми изпратиха смс, че съм закупила ваучерите. Има ли друг с подобен проблем?

# 328
Кашпичка , по банков път се чака 24ч  Peace

# 329
Реа, Благодаря за бързия отговор  bouquet
Днес звънях в Кърджали и говорих с рецепционистката, така че съмнявам се да е измама, но знае ли човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт