Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 437
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Дами искам да попитам: http://superdeal.bg/offer.php?id=150
едно от условията е: - Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40
често ли се случва да не са събира бройката туристи и екскурзията да е отменена, защото в много от сделките се взимат около 30тина ваучера ??
Много зависи от екскурзията - аз имах от Задружно за Родопите и така и не се събра група. От Задружно ми върнаха парите и казаха, че не могат да излязат на глава с туроператорските агенции и затова не пускат почивки, за да не остават клиентите им недоволни... на такива неща съм се наслушала, че и мен ме е страх да вземам почивка с ваучери - все пак едно е да не ти хареса салатата в някой ресторант, но ако ти се провали почивката, мащабът е много по-голям, за повече пари, пък и както имам съвсем малко отпуска... Не ми се рискува. Почивката ще е за повече пари, но пък по-гарантирана  Sunglasses

# 346
От колектива май пак са се пообъркали - не знам дали някой забеляза, но по офертата за хип-хоп натците във всичкиоферти.ком пише 20, а в техния сайт 30.... Rolling Eyes

Според мен всичкиоферти са се объркали, защото офертата си е на Колектива, те само имат препратка към нея.

P.S.: Вчера ходихме на кино и нямаме никакви проблеми. Само трябва да отидете 5 мин по-рано, защото търсят номерата на ваучерите в един мноооого дълъг списък, на който се подписвате.

# 347
  • София
Имам ваучери за Марая спа - за процедура за отслабване на уред BODY SHAPER  - офертата е от   http://www.napolovina.com/offer.php?id=162 , но не мога да ги ползвам. Ако някой прояви интерес нека пише на ЛС  Peace

# 348
Аз си мислех, че просто от сайта на Колектива са корегирали първоначалната цена, тъй като в момента препратката на всичкиоферти е неактивна- предполагам ,че колектива просто са внесли корекция и са заличили грешката, но не са се сетили да "светнат" колегите от всичкиоферти Wink
От колектива май пак са се пообъркали - не знам дали някой забеляза, но по офертата за хип-хоп натците във всичкиоферти.ком пише 20, а в техния сайт 30.... Rolling Eyes

Според мен всичкиоферти са се объркали, защото офертата си е на Колектива, те само имат препратка към нея.

P.S.: Вчера ходихме на кино и нямаме никакви проблеми. Само трябва да отидете 5 мин по-рано, защото търсят номерата на ваучерите в един мноооого дълъг списък, на който се подписвате.

# 349
a.l.e.n.a ,
уточнението променя фокуса .За щастие природата или може би генът са ме дарили с прекрасна кожа на лицето и подобни процедури не ми се е налагало да правя.Нормално е като прочетеш пилинг и последващо третиране с автобронзант да помислиш за тяло.Продължавам да твърдя,че най-добре е пилинг на цяло тяло и после слънчеви бани.Обикновено за две седмици умерено и щадящо излагане на слънце тенът ми е чудесен. Разбира се остава открит въпроса доколко е изгодно да платиш сега за процедура през м.септември

# 350
  • София
Отзиви от "Добро"???

# 351
В грабо има валчери с  много готини колажи за деца с 3D ефекти от 3D snimki.com

# 352
  • в 1001-та нощ
Kari2 - общо взето и при мен е като при теб и до бременността не полагах осбени грижи  Hug

бременността ми донесе много пресушаване на кожата по цялото тяло, а след раждането - в дългото безсъние се сдобих и с тъмни кръгове, свалих кг (от обичайни 50 - до 46) и това ми се отрази - тогава - започнах по-сериозно да проучвам - какво къде правят и защо.

Процедурата купих напролет, но не й идваше ред  Hug - аз обаждайки се - попитах дали мога да ползвам процедурата наесен и ми отказаха, а после се обадиха да потвърдят, че няма проблем  Peace

Моята процедура е само пилинг с алфа-хидрокси и няма бронзат ... предполагам, че когато отида - ще изберем нещо подходящо за мен в конкретния момент  Peace

Пилинг съм правила само 2 пъти и единия път - ензимен - ме изгориха ......5 дни се чудех с какво да се мажа Cry кожата ми е много тънка

# 353
Момичета, аз със един въпрос Whistling Вчера си поръчах два ваучера за първи път и в офертата пише, че трябва да ги платя до 2 дни след изтичане на офертата, което трябваше да е днес...Но сега виждам е удължена с още един ден. В такъв случай дали бих могла да ги заплатя, когато реално изтече офертата?

# 354
  • София
Момичета, аз със един въпрос Whistling Вчера си поръчах два ваучера за първи път и в офертата пише, че трябва да ги платя до 2 дни след изтичане на офертата, което трябваше да е днес...Но сега виждам е удължена с още един ден. В такъв случай дали бих могла да ги заплатя, когато реално изтече офертата?

Не пише ли 2 дни след приключване на сделката? Обикновено е така. И сделката е с теб, т.е. трябва да платиш 2 дни след като си заявила, че купуваш, а не изобщо за офертата. Ако толкова не можеш да платиш в срок, направи нова поръчка, а тази я откажи(ако ти е позволено както е в Грабо) или просто не я плати. Новата поръчка ще ти е с нови 2 дни срок за плащане.

# 355
Само мога да ти съчувствам!
За пореден път се убеждавам колко несправедлива е природата.
Исках  добронамерено да изразя мнение,защото ми се струва,че не винаги информацията от хората,на които плащаме да се грижат за естетиката на външния ни вид, е достатъчно компетентна и адекватна на изискванията ни.Дано си доволна и през септември да разказваш,защото ензимен пилинг никога не съм се интересувала  що за процедура е и за какво  помага.
Сега сядам да чета какви нови идеи за прекарване на свободното време има и предлагам да сложим край на дискусията.

# 356

Не пише ли 2 дни след приключване на сделката? Обикновено е така. И сделката е с теб, т.е. трябва да платиш 2 дни след като си заявила, че купуваш, а не изобщо за офертата. Ако толкова не можеш да платиш в срок, направи нова поръчка, а тази я откажи(ако ти е позволено както е в Грабо) или просто не я плати. Новата поръчка ще ти е с нови 2 дни срок за плащане.
ами не-пише, че е два дни след изтичане на офертата. сайтът е групо...благодаря ти за обяснението, даде ми добри идеи Hug

# 357
Присъединявам се към молбата за отзиви от това студиоhttp://www.lapni.bg/offer/428/%D0%9E%D1%82%D1%81%D1%82%D1%80%D0% … 4.90-%D0%BB%D0%B2 - Инфинити Бюти. Четох добри отзиви за юмейхото, но бяха за друго място.

Давам особено положителна оценка на Супатерия - взех си много ваучери, досега всички сандвичи и супи, които съм пробвала, са ми харесали Peace.

# 358
От колектива май пак са се пообъркали - не знам дали някой забеляза, но по офертата за хип-хоп танците във всичкиоферти.ком пише 20, а в техния сайт 30.... Rolling Eyes

Вчера и аз забелязах една оферта с разлика в цената - във Всички оферти пишеше 30 лв., в самата оферта - 36 лв.,  Rolling Eyes но не беше на Колектива.

# 359
Днес бях на гел лак в салон Силви в Хаджи Димитър. Наложи ми се да чакам 1 час, пак обърквания с часовете, нищо пих едно кафе. Момичето беше супер старателно и мило, направи ми отличен френски, сега да видим колко ще издържи.  Peace Доволна съм като цяло и бих си направила пак.  Peace
Редактирам се лака е абсолютно менте!!! Издържа ми 2 дни от събота вечер до днес, а по принцип и лаковете от 1 лев ми издържат 4-5 дни, а  OPI около 1 седмица. Не се лъжете, ако пуснат пак оферта, това не е Shellac!  #Cussing out

ЕЕЕЕЕЕ   не.И аз имам ваучер за там.

Общи условия

Активация на акаунт