Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 13

• 51 292
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Използвахме ваучерите за 50% намаление на пици и паста във "Фенси". Доволни сме- сметката ни беше доста по-малка, отколкото преди, като сме ходили на редовни цени. Само съжаляваме, че затвориха заведението им в Принцес аутлет, защото там пиците бяха още по-хубави!  Simple Smile

# 586
  • София
mia, смятах така, защото както са дадени спрямо съседните къщи и особено единия комплекс, западозрях, че са едни къщи, в които нямаше никакви туристи и бяха много лошо строителство, с разпадащи се фасади посока пътя, морето. Но явно са били съседните.
Също така друга снимка, която се върти, дава знак, че са до скалите, а те не са.
Важното е, че вие сте останали доволни. И ние вчера се върнахме, мястото ни се вижда на една от снимките. Нямаше много туристи, преобладаваха работниците по обектите.

Люлин, със сигурност си се заблудила и си гледала нещо друго. Те масово там къщите си приличат... Не са на самия път за към морето, а доста по-навътре и на високо. Около нас и един работник нямаше, всички къщи бяха нови и луксозно довършени, какви паднали фасади си гледала...незнам. Около въпросните къщи, съседи ни бяха все известни личности със "скромни" къщички.
Ако те интересува, мога да ти пратя снимки на лични.

# 587
  • София
Поръчах си това http://bg.kolektiva.net/sofia/ljubitelski-kurs-po-risuvane-ili-s … -art-station.html
Обаче имам въпроси, а опцията за задаване на въпроси нещо не я виждам.  Embarassed
Някой да помогне? Или поне да каже тези 6 астрономически часа колко посещения са?

В Колектива няма възможност за коментари, може да не ги търсиш  Mr. Green
Хората използват стената им във Фейса за такива цели. Обикновено отговарят бързо....
Но въпросът ти е много резонен, бих те посъветвала да го зададеш директно на стената на студиото, видях, че хората си следят промоцията в Колектива, ето линк: http://www.facebook.com/pages/Art-Station/173233316065744?sk=info

Дъщеря ми взимаше уроци по рисуване (с частен учител) и времетраенето на едно занятие е доста различно, взависимост от трудността на задачата и моментното вдъхновение... Продължаваха между 2 и 4-4,5 астрономически часа.
6 часа наведнъж ми се струват доста  newsm78  Но пък, знае ли човек...
Съветвам те да питаш директно студиото - най-добре ми отговарят на въпросите по телефон, аз също май винаги имам въпроси  Wink

Иначе - блазе ти за бъдещото изживяване!  Hug Цената е изгодна  Peace Нашата учителка също ни взимаше по 10 лв на посещение, но ни беше позната.

# 588
Имам излишенн ваучер за пълна промяна в Германи,някой интересува ли се?

# 589
mia, ако срещу теб не е имало магазин и хотел "Изгрев", значи съм права, че снимките са заблуждаващи за местоположението. Досещам се, че са по-нагоре от главния път през Буджака. Даже и съседите ви разбрах кои са били.
Много лицемерие, много нещо, бивш еко министър да отреже и той достъпа до морето със собственото си имение.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 00:25 от Люлин

# 590
  • София - Дианабад
Да споделя и аз малко.
Бяхме в Боженци, в Стефанината къща - http://www.dalavera.bg/164/85lv-za-chudesna-pochivka-za-dvama-v- … 70-lv-50-otstapka - тъй като се обадихме малко късничко, за нас остана най-малката стая, но не ни беше тясно /бяхме с две от децата/. Дори ми беше много удобно, а закуската се хареса на всички членове на семейството. Жената прави специално за дребните айрян. Недостатък е, че не можехме да стигнем с колата до къщата /бяхме с ван, но иначе имаше паркирали коли от другите гости/. Има прекрасен двор за децата, а също и за възрастните - моите си играха с едни кратуни без да им омръзне  Mr. Green, а и люлката си я бива  Peace.
Дайвинг в Созопол - http://grabo.bg/vodolazno-gmurkane-v-sozopol-za-40lv-vmesto-80lv-06w6r5 - инструкторът беше много точен и обясни всичко възможно най-добре. Може би поради лошото времето предишните дни, се събрахме 10 човека и при гмуркането в морето се разделихме на 2 групи. Самото гмуркане се проведе при не особено добра видимост, а и аз нещо не можех да слизам много надолу /може би са били малко тежестите  Thinking/; но инструкторът постоянно ни обикаляше и ни питаше как сме, съответно помагаше при проблем. От самото обучение съм много доволна, също и кума ни /заедно се гмуркахме за първи път/ и мъжа ми, който си има сертификат, но се гмурна заедно с нас.
Маникюр в студио за красота "Матис" - http://grupo.bg/offers/view/selective-studio-shellac - момичето доста се постара. Лакът ми се пообели на показалеца, но предполагам, че аз съм си виновна, тъй като садих цветя непредвидено /запланувала съм ръкавици при първия случай/. Тази седмица имам час за Шелак в NO NAME в Студентски град и ще направя сравнение. По принцип "Матис" ми е доста по-удобен, почти под носа е и е в затворен комплеск, така че мога да ходя и с някое дете при необходимост.

# 591
  • София
Аз се оглеждам за някоя оферта за почистване на зъбен камък. Виждали ли сте наскоро? За София става дума.

# 592
  • Sofia
Цитат

Иначе - блазе ти за бъдещото изживяване!  Hug Цената е изгодна  Peace Нашата учителка също ни взимаше по 10 лв на посещение, но ни беше позната.
Благодаря за отговора. Hug
А изживяването го готвя и аз за дъщерята.  Simple Smile

# 593
Момичета, търся оферта (активна) за визитки, да сте попадали случайно на такава?  Hug

Аз ползвах наскоро тези: http://zabezpari.bg/offers/Vizitki
Доволна съм от обслужването, много са приятни хората. Взех решение именно за това предложение не само защото офертата е изгодна, но и много ме впечатли дизайнът, който видях на сайта им. Определено имат опит, то си личи и на място.
Бърз и професионален контакт осъществявахме по мейл, организацията е добра, на място веднага ме разбраха какво искам и стана доста по-бързо, отколкото съм го правила на други места  Peace

Виж, само за качеството на крайния продукт не мога да ти кажа нищо. Готови са, но все нямаме време да ги вземем.  hahaha В началото на следващата седмица сме запланували да изпратим някой да ги вземе и ще пиша, ако не е твърде късно  Peace

Това не е ли само изработка на дизайна, понеже никъде не виждам да пише брой визитки, които ще бъдат изработени?  newsm78

MammaMiaa, То и аз се върнах вчера в 4 посред нощ, добре, че не съм седнала да пиша, че и аз нямаше да видя нищо  Wine Glass Joy

Пише си, ето, в първия абзац:
Цитат
Поръчай изработка на 100 бр. визитни картички на 300 гр. мат картон с пълноцветен печат и

smile3555 Определено рано сутрин не е най-подходящото време за пазаруване Laughing Laughing Laughing

# 594
Аз се оглеждам за някоя оферта за почистване на зъбен камък. Виждали ли сте наскоро? За София става дума.
Е,то има,ама според мен са се оляли с цената,а и не е само почистване и по-добре да изчакаш някоя друга.Мога да ти дам  тел. на моя зъбар ,ако пък мислиш,че  е спешно   bouquet
 http://www.happydeal.bg/Pochistvane-na-zaben-kamak-i-profesional … emata-DashIn.html

# 595
  • София
Ихааа... цената е наистина фантастична  Shocked
Честно казано искам скоро да отида, но финансовият фактор е решаващ, та може да се наложи и да поизчакам. Все пак ще се радвам на координати и някаква ориентировъчна цена на лични.
Благодаря!   bouquet

# 596

Ето една росна, прясна - Преглед, почистване на зъбен камък и плака с ултразвук и Air Flo … 9 вместо 500 лв.). Цената звучи добре, ама май има някакви уловки, така че провери условията.

# 597
Здравейте!
Вчера бяхме в Мармо. Много приятна обстановка с хубава музика. Заведението е голямо и има доста масички навън за хубавото време. Много съм доволна от обслужването, най-вече защото не го очаквах на такова място. При следващото ходене ще опитаме суши бара.Simple Smile
Оценка: 9/10

# 598
Sandalka, много ти благодаря за помощта  Hug
Ето от тази оферта ще се възползвам:
http://www.deals.bg/deal/id/3463/c69cba/1
, сега прочетох, че си била точно там и не си останала доволна  ... другата седмица мисля да отида, ще дам отзиви.
....
Чак недоволна  Rolling Eyes не бих казала, но определено има какво да се желае  Peace а и аз по принцип съм малко капризна като става въпрос за козметични салони  Wink трябва да ми допадне  Grinning

# 599
  • София
Момичета, вижте на какъв пост попаднах във фейсбук:
"Galia Simeonova
Благодарение на един ваучер получих процедура лазерна епилация в козметична клиника" Femme clinic" с повреден лазер. Сега съм с изгаряния ІІ степен и абсцеси.
петък в 14:24 ·"
Това е коментар към пост на eha.bg от петък - 10:38 ч. Ако някой има ваучери за това козметично студио да внимава !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт