Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 146
  • 711
  •   1
Отговори
# 420

# 421
Изгледах всички 29 серии на "Ако бях облак" - много силен филм, жесток, разплакващ.

# 422
Ехоооо,какво правите ,момичета newsm78
Страшен ураган вилнее  ooooh!

черпя Heart Eyes Grinning

# 423

Голям чар извън сцената и то в реални кадри - не за ревю.., никоя друга тяхна актриса няма това невинно излъчване ...!?
Peace

# 424
Ехоооо,какво правите ,момичета newsm78
Страшен ураган вилнее  ooooh!

черпя Heart Eyes Grinning

Лилка , вярно ли !? ooooh!   Чакам да дойде и при нас и да разхлади...!?  Peace

# 425
Lilims,при вас урагани,при нас земетресения Grinning
Взимам си от сладоледа Hug
Детелинка, Краси-честито на децата.Да са ви живи и здрави.

# 426

Ф.Първият ни танц беше на сила...
К.Да,но аз и тогава бях толкова развълнуван ...

# 427

Вчера и аз го усетих - доста друсна ..!? Peace Не видях къде е епицентъра...!? newsm78

# 428
'Берен Саат , безусловно, должна быть представлена за рубежём '' - сказала Моника Беллуччи - '' молодой актрисе предложат несколько проектов'' [/size][/b]

В сентябре Моника Беллуччи приедит в Стамбул на праздник. Берен Саат , которая сыграла дочь Беллуччи в фильме ''Gergedanın Son Şiiri'' ('' Последняя поэма носорогов'') , будет сопровождать известную актрису перед камерами. Согласно новостям вечерней газеты всемирно известная итальянская актриса приедит в Турцию во второй раз, а Берен Саат в связи с этим будет корректировать экскурсионные программы и серию снимков . Съёмки фильма иранского режиссёра Бахмана Гобади ''Gergedanın Son Şiiri'' проходили в Турции, поэтому в сентябре в Стамбуле перед камерами с Беллуччи предстанут Берен Саат, Илмаз Эрдоган и Джанер Джундорук .

На этот раз Моника приедит в Стамбул на праздник, который будет проводить Берен Саат, сыгравшая в фильме дочь знаменитой актрисы. Саат распределит свой график работы, так как в сентябре продолжатся съёмки сериала '' В чём вина Фатмагюль'' , в котором Берен играет главную роль.

После их совместной работы в фильме, 27 летняя Берен Саат очень понравилась Монике Беллучи и она сказала, что Берен безусловно должна быть представлена зарубежём , в Италии молодую актрису ожидают различные проекты, которые позволят его расскрыться полностью

"Берен Саат, разбира се, трябва да бъдат представени abroad'' заяви Моника Белучи -''младата актриса предлага редица проекти''[/ големина]

През септември,
Моника Белучи [/ B] ще идват в Истанбул за почивка. Берен Саат [/ B], който играе дъщерята на Белучи [/ B] в Сина film''Gergedanın Şiiri''('' The Last носорози поема''), ще бъдат придружени от добре познати актрисата пред камерите. Според вестниците вечерните новини световно известната италианска актриса ще идват в Турция за втори път, и Берен Саат [/ B] в това отношение ще коригира екскурзии и серия от снимки. Заснемане на иранския режисьор Bahman Син Ghobadi''Gergedanın Şiiri''took място в Турция, така че през септември в Истанбул пред камерите с Белучи ще се появи Берен Саат [/ B], Йълмаз Ердоган и Caner Dzhundoruk.

Този път, Моника пристигне в Истанбул в един фестивал, който ще се проведе Берен Саат, [/ B], който играе във филма на дъщерята на известната актриса. Саат разпространяват своите работен график, като през септември, ще продължи заснемането на series''What вина Fatmagyul''in което Берен играе важна роля.

След сътрудничеството си във филма, 27 години Берен Саат [/ B] обичаше Моника Белучи и тя каза, че Берен със сигурност трябва да бъдат направени в чужбина, в Италия, младата актриса предлага разнообразие от проекти, които нека тя напълно rasskrytsya

# 429

Вчера и аз го усетих - доста друсна ..!? Peace Не видях къде е епицентъра...!? newsm78
http://www.blitz.bg/news/article/111826

http://www.blitz.bg/news/article/111805

# 430
  • Пловдив

Изгледах всички 29 серии на "Ако бях облак" - много силен филм, жесток, разплакващ.

Аз съм едва на 16 серия. Ако разбиращ езика - направи резюме.....Ако си като нас - незнаеща.....пак....Да обменим мнения.....важно е ти как си го разбрала. Може да корегирам някои мои изводи....Много държа да прочета и други размисли.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 16:47 от mariana51

# 431
Благодаря,anastasi@

Момичета,и при нас се задава буря Shocked
Но труса вчера не съм го усетила.

# 432

И аз подкрепям Маца в молбата и !?  Peace

За мен този сериал е по-реален , истински , с невероятна актьорска игра от всичко излъчвано досега..!? Peace

# 433
  • Пловдив

Днес са слагани и правени....и с мустак не е лош. Просто вече съм го приела във всякакви визии.

# 434

Бурята с дъжд ли е придружена  , че ще излизам !? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт