Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 140
  • 711
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

Нели, я сложи пак оня клип с очите.....преди да излезеш...

# 436
Сега вали кротко и студено- след ураганния вятър...

Аз гледах и 2 серия- вече свикнах с мустака на Енгинчо Joy Joy Joy
но не мога да свикна с жестокото отношение към жените  Shocked а е толкова нежен с Фатмагюл Heart Eyes

# 437
  • Пловдив
Сега вали кротко и студено- след ураганния вятър...

Аз гледах и 2 серия- вече свикнах с мустака на Енгинчо Joy Joy Joy
но не мога да свикна с жестокото отношение към жените  Shocked а е толкова нежен с Фатмагюл Heart Eyes

Нещата се променят...Това е и идеята на филма. Играта му е страхотна...
Разнообразие от роли...И да видим как се справя...Не като някои други артисти -
мъже или жени - виждаме ги все като едни типажи. Е, това е да имаш талант.
За мен Енгин и Берен - с разнообразните си роли показват всестранният си талант.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 17:10 от mariana51

# 438
  • Хасково

# 439
Разбирам малко турски, основни неща, не мога да превеждам както туркините, но смисъла ми е ясен, мога да помогна за резюме, но не с подробности.

# 440
Много силна роля на Енгин!

# 441
  • Пловдив
Разбирам малко турски, основни неща, не мога да превеждам както туркините, но смисъла ми е ясен, мога да помогна за резюме, но не с подробности.

Ами ти си злато....Предлагам ти, ако си фенка на нашата тема - За всяка серия да направиш преразказ. С 10 -15 изречения. да можем да сме поне малко в истината. Бавничко и леко. Аз ще ги кача на 1 стр. за желаещите. Разчитаме на твоята помощ. Този филм е страхотен - заслужава си да му обърнем по-голямо внимание. Просто преразка з - така както ти го разбираш.

# 442
"Ако бях облак" - Нарин - главната героиня разказва за своето съществуване, обръща се към облаците -булут - да разкажат за нейния адски живот. В конака на Булут живеят всички - големия брат е богаташ, а бащата на Нарин е беден, Мустафа и Нарин са първи братовчеди- или нещо такова. Мустафа е епилептик, вманиачен, влюбен в Нарин, казва че му е жена и никой в семейството не може да му попречи. Нарин всеки ден води малките си братовчеди на училище и минава през минно поле, където работи доктор Сердар. Мустафа е толкова влюбен, че я вързва с вериги за крака.

# 443
ВЕНЕРА много благодаря- значи са братовчеди с Нарин  newsm78

# 444
За да спаси Нарин, чичото решава да ожени Мустафа за Асия. Мустафа кръщава коня си Нарин, но се съгласява да се ожени за Асия. В градчето пристигат майката на доктор Сердар, която работи по проекти, с група учители. Сердар наблюдава Нарин и се влюбва в нея, но не казва на майка си. подготвят се за сватба, Сердар извежда майка си на ресторант и приятелите и, но ги гледат на криво, нее прието. Една от приятелките на майка му е влюбена в Сердар, но той не отговаря на чувствата и. Мустафа се прибира в къщи и търси Нарин, намира я да се къпе в обора, тя  е безчувствена към него и не разговаря с него. За да се спаси от Мустафа бута фенера и подпалва обора. Той постоянно и се обяснява в любов и казва че няма да я пусне на свобода, тя е обречена. Цялото семейство знае  и нищо не предприема. Брат му Яшар се връща от служба сакат, всички са разстроени. На сватбата Мустафа умишлено стреля в Нарин и я ранява, доктор Сердар я спасява но остава куршум в нея. Мустафа плаче, не искал да я убива.

# 445
  • Пловдив

Да сложим снимка на сладурчето....

# 446
"Ако бях облак" -2
На сватбата Мустафа застреля Нарин, Сердар я спасява, оперира я и изважда 1 куршум, скрива го, другия куршум остава в нея, Мустафа отказва да тръгне с жандармите. В полицията почват всички да лъжат, че Мустафа не е искал да я убива, било злополука, Асия, майка и всички плачат, Яшар се извинява на майката на Нарин, Бащата освобождава Мустафа от полицията,  съседката е много смешна, не харесва Булут, но е добронамерена, гледа странно Мустафа и той винаги се плаши от нея. Мустафа не приема Асия за жена, тя се заканва че ще отмъсти, той я бие, Нарин се влюбва в Сердар, Мустафа вижда че се докосват и полудява от ревност, иска да застреля Сердар, но получава криза. Нари пита защо ме спаси/ към Сердар/ иска да умре, да се спаси.

# 447
  • Пловдив
venera66, вече ги събирам преразказчетата.

# 448
  • Пловдив

Ха, на море, ама кога....току що е сложена....и с кого..../това е малка фенка/.
Имам чувството, че е правена тези дни...по визията.....може и да се бъркам.....
пак е с черен потник - е много ги обича.....

# 449
  • Пловдив

Днес правено фенско клипче...

http://www.youtube.com/watch?v=-YMEEPdxoRc

Общи условия

Активация на акаунт