Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 162
  • 711
  •   1
Отговори
# 495
                Като отворите страницата в ляво ще прочетете анкета , под нея може да гласувате..!? Peace

http://www.ucankus.com/detay/72435/dikkat-ucankustan-cok-konusul … i-bazi-diziler-fi

# 496
Филма "Ако бях облак" е много тежък, за тежкия живот на едно момиче, финала също е тежък, губи единствения мъж когото обича, но се примирява и продължава да живее.

# 497

# 498

Колаж ли е !? newsm78

# 499

# 500

# 501
# 502
 Мариана чак сега видях 2 снимка където са на корабче и там има натпис diving  което означава   гмуркане
Мисля , че Енгин и приятели отиват да се гмуркат - сега е много модерен този спорт

# 503
  • Пловдив
Качих кратък момент от 16 серия - да го видите Енгин как добре играе. Малко е лошо качеството. Тук е в луднизцата ...

http://www.youtube.com/watch?v=RUIS7MdcSmw

# 504

# 505

# 506

# 507
  • Пловдив

Колажче...

# 508
Съгласна съм ,че Енгин прави силна роля в облака-нищо че гледах само 5 серии до сега
но изобщо не съм съгласна ,че като Керим е по слаб- коренно различни роли са
много силна игра прави и във Фатмето- но ме мързи да пиша- иначе един ферман доказателства имам Heart Eyes Joy Joy Joy
писна ми от тези тежки серии искам вече нещо за разтоварване
хайде нощната смяна - пускайте дискотеката newsm68

ха- голичко Енгинче- много освежаващо действа Heart Eyes Embarassed Joy

# 509
  • Пловдив
Мариана чак сега видях 2 снимка където са на корабче и там има натпис diving  което означава   гмуркане
Мисля , че Енгин и приятели отиват да се гмуркат - сега е много модерен този спорт

Краси, втората снимка е стара - от снимането на филма Брак с чужденец. Това е от самия филм. Той така свършва - всички са на една яхта....
Но какво му пречи на нашето момче да се гмурка и сега....

Общи условия

Активация на акаунт