Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 130
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

Снимчица.....

# 451
  • Пловдив

Тази снимка сме я слагали.....различна визия...пак  е сладурче....

# 452
  • Хасково
Аз също гледам сериала Ако бях облак.Страхотен е - не очаквах,че толкова ще ми хареса.Великолепна игра на Енгин.

# 453
  • Пловдив
Аз също гледам сериала Ако бях облак.Страхотен е - не очаквах,че толкова ще ми хареса.Великолепна игра на Енгин.

Нали....Дано Венера напише резюметата....На мен в личен план до момента почти всичко ми е ясно....Ти до коя серия си....

# 454
Марианче,в 4 серия Нерин и доктора ожениха ли се newsm78 къде отлетяха със самолета newsm78

# 455
  • Хасково
Стигнах до 10 серия наистина без превод е трудно, но все пак и на мен всичко ми е ясно. Само дето нещо тая актриса Мелиса  Сюзен не ми допада много не знам от ролята ли е от какво,ама не ми харесва.Аз го харесвам повече със Асието ама какво да се прави той влюбен в Нарин ,пък тя доколкото разбирам не е влюбена в него.Много мъчно ми стана за Асието когато разбра,че е бременна как я удари и я заведе да направи аборт,макар,че после се отказа отношението му към нея е ужасно.

# 456
  • Пловдив
Марианче,в 4 серия Нерин и доктора ожениха ли се newsm78 къде отлетяха със самолета newsm78

до 16 серия - не са женени. Той я води в Истанбул. на лекари специалисти.

Но Нерин я оженват за един учител - още не си го гледала...Обаче Мустафа си взема неговото....

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 20:19 от mariana51

# 457
Как наш Мустафа звучи на езика на любовта! Пардон, Фърат Челик.  Heart Eyes
И играе ролята на не кой да е, а Христос. Няяяма акцент, чист французин...  Grinning

http://nadir.pourix.com/video/x792wk_who-s-the-boss_shortfilms

Who is the boss? / Кой е шефът? е късометражен филм-пародия, 5 минути, на Ерик Лавенак от 2008, награден за най-добър сценарий и за най-добър диалог. Един младеж се мъчи над въпроса „Коя историческа личност е повлияла на съдбата на човечеството?” и с помощта на баща си се спира на петима - Луи XVI, Жана Д’Арк, Фройд, Кенеди и Христос.

Преведох част от диалога, пълен с черен хумор  Joy

Христос: Коя историческа личност е повлияла на съдбата на човечеството? Трябва да кажа, че това съм аз.
Жана Д’Арк: Да бе!
Луи XVI: Извинете, но това е прибързано. Може би ще е добре да обсъдим, нали?
Христос: Добре.
Луи XVI: Аз примерно съм бил крал. Не е зле, нали? Ти бил ли си крал?
Христос: Да, разбира се.
Луи XVI: Нима? И къде ти е дворецът?
Зигмунд Фройд: В задника ти.
Кенеди: Още ли си в аналната фаза, Зигмунд? С това няма да оставиш следа в историята.
Жана Д’Арк: Чакайте, ако говорим за „оставяне на следа в историята”... моят дворец е Църквата.
Фройд: 20 хиляди войници и все пак девица!
Кенеди: Добре, момчета, да пийнем ли по едно? За да разширим обхвата на дискусията.
Христос отваря бутилка червено вино и разлива.
Христос: Пийте от него всички, защото това е Моята кръв!
Луи XVI: Трапеза без вино е като ден без слънце.
Кенеди: Луи, да не се прекалиш, моля те! Няма ли шнапс (ракия) вместо това?
Луи XVI: Не ти ли харесва това?
Кенеди: Аз съм берлинчанин! (прословута реплика на Кенеди да поласкае немския народ) Защо мислиш, че изръсих това? Гъврътнах едно преди това. Обаче е яко да си шефът, а?
Луи XVI: Държавата, това съм аз (прословута реплика на Луи XVI)! Аз и само аз.
Кенеди: Но си оставял хората да умират от глад...
Луи XVI: Ама какви купони правихме само! Отвън чуваш тълпата да крещи „Има криза, има криза!” Весело беше.
Кенеди: Но накрая не беше много весело май, а? (прави знак за отсичане на главата с гилотина).
Луи XVI: Както и да е, при теб със сигурност не е по-различно, не мислиш ли? (прави знак за застрелване). Вълшебният куршум.
Кенеди: Ами, струваше си да опита човек.
Луи XVI: Мерилин...
Кенеди: Кучка...
Фройд: Много характерно - комплекс за превъзходство над жените!
Христос: О да, жените, моите жени...
Фройд: За какво говорите?
Христос: Казват, че единствената жена в живота ми е майка ми в известен смисъл.
Фройд: Действително.
Христос: Дванадесеторката (дванадесетте апостола) и рибарския клуб (учениците му), нищо друго, няма жена, никаква жена.
Фройд: Може би тази тук (с поглед към Жана Д’Арк).
Христос: Не, не, с нея не.
Фройд: Девица, като майка Ви!
Христос: Не знам.
Фройд: От висока класа, но жена.
Христос: Колко си уверен само!
Фройд: Успех!
Христос отива да сваля Жана Д’Арк.
Христос: Здрасти!
Жана Д’Арк: Не си го и помисляй!
Христос: Ок, приятели, да пуснем малко музика, а?
Жана Д’Арк е вече пияна и говори неразбираемо.
Кенеди: Хайде, Жана, стегни се! Не може да се оставиш да бъдеш победена.
Жана Д’Арк: Просто говорим.
Кенеди: Да, точно така, в противен случай приносът ти към историята няма да се зачете.
Фройд: А моето дело, а моето дело?
Жана Д’Арк: А моята война?
Луи XVI: Добре бе, хора, дайте да разсъждаваме трезво. Ти (към Фройд) си напълно фрустриран. Аз - моята глава отиде в един кош. А ти (към Жана Д’Арк), ти си луда. А що се отнася до тебе... до него (сочи Кенеди) – той се е превърнал в летище. Като изключим Христос, никой не се отличава с нещо особено.
Христос: Вижте какво намерих (с плувна шапка на главата)...
Луи XVI: Ужасно!
Фройд: Ужасяващо е, че това е личността, повлияла на съдбата на човечеството!
Силна музика от китара - младежът е добавил нова личност от своето съвремие.
Христос: О, не, не и той!
Фройд: Горките хора!

# 458

до 16 серия - не са женени. Той я води в Истанбул. на лекари специалисти.
Мерси- аз гледах 4 серии- по късно ще продължа

# 459
  • Пловдив
Стигнах до 10 серия наистина без превод е трудно, но все пак и на мен всичко ми е ясно. Само дето нещо тая актриса Мелиса  Сюзен не ми допада много не знам от ролята ли е от какво,ама не ми харесва.Аз го харесвам повече със Асието ама какво да се прави той влюбен в Нарин ,пък тя доколкото разбирам не е влюбена в него.Много мъчно ми стана за Асието когато разбра,че е бременна как я удари и я заведе да направи аборт,макар,че после се отказа отношението му към нея е ужасно.

Роля. И аз няколко пъти писах, че не ми допада Мелиса /Нерин/ Толкова безизразно играе - монотонно. Но може така да и е казано да играе. А Енгин/Мустафа, роден талант....Ще имат с Асието две деца....Променя се много Мустафа. Погледнах края - само малко....Много добричък изгледаше Мустафа....И като, че ли има дете и от Нарин - но това го разбира накрая....Дано не бъркам...Затова гледам сериите, без прескачане...да не се заблудя....

# 460
"Ако бях облак"-3
Мустафа крещи да не докосва жена му, но Нарин проговаря и Мустафа е изненадан, защото  тя не разговаря с него, получава криза и Сердар решава да даде патрона на жандармите, за да задържат. Яшар казва на майка си,че е било по-добре да не правят тази сватба, а тя отговаря че е мислила за всички и да бъдат щастливи. Майката не пуска децата на у-ще, но те искат да ходят. Сердар успокоява Нарин, казва да му се довери, останалия потрон във врата и влияе. Подават оплакване срещу Мустафа и го задържат, търсят доказателства за стрелбата,виждат че не е случайно.Асия разпитва Яшар за лекарството за крака, казва му да я погледне и да види как брат му я нарани , обвинява го че не е чул виковете, обвнява и Нарин, той казва че съжалява. жените в конака са недоволни от отношението но Асия към тях. Яшар е влюбен В Гюленгюл. Мустафа разговаря с адвоката и се държи нагло, казва че Нарин му е жена. В минираното поле умира братче на Гюленгюл. Има проблем с бизнеса и бащата обвинява бащата на Нарин. Сердар говори с Кадир и пита защо са изкарали от болницата нарин.Мустафа подписва официално с Асия, но пак отива при Нарин.

# 461
И на мен ми е сива и безлична Нарин- дори и това да е роля- не ме докосва с игра самата актриса   33uu

# 462
В последната серия разбира, че Атеш е негово дете, но живее с Асия, която е бременна за второ, а Нарин е бременна от Сердар, но Сердар умира в минното поле.

# 463
Разбира ли се в кой район на Турция се развива действието newsm78 това минно поле защо е Thinking
кюрди ли са newsm78

# 464
  • Пловдив
В последната серия разбира, че Атеш е негово дете, но живее с Асия, която е бременна за второ, а Нарин е бременна от Сердар, но Сердар умира в минното поле.

Събирам, каквото слагаш....Браво....Става много еманцепирана Нерин....
Струва си страшно сериалчето.....Тука, както казва Нелка, пак Енгин изнася
сериала. Те и затова му дават главни роли....С риск да се повторя, феновете на
Енгин се ядосват, че във Фатмагюл не използвали целият му актьорски потенциал.
Ама идва 2 сезон....

Общи условия

Активация на акаунт