Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 122
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
  • София

krasi_anna честити успехи!!!      

# 586

Папараците дебнат...!?  Обаче може ли 29 годишен известен мъж да отиде сам на почивка...Той да не е на кексуални пости и в реалния живот...Не му ли омръзнаха във филма...!? newsm78

Тази самотна почивка ми навява двете крайности - или наистина няма нищо с Беренката , или го дават двамата  по френски - да отдъхнат , но отделно и да не дават на папараците храна за клюки...!?
Thinking

# 587

Отдавна ми се върти една идея в главата - да си направим анкета и да излъчим най-добрите клипове с най-хубавата музика...!?  Peace Peace Peace

# 588
# 589

М:- Асия, нито съм те взел по любов, нито съм Керим, а и ти не си Фатма. Mr. Green

Sinceritaaa,  smile3501
как ги мислиш... направо в десятката... влизат ми в колекцията "best of"  Joy Joy Joy

dettodorowa,
Честит рожден ден! Да си жива и здрава, обичана и специална!  Simple Smile

# 590
  • София
Как наш Мустафа звучи на езика на любовта! Пардон, Фърат Челик.  Heart Eyes
И играе ролята на не кой да е, а Христос. Няяяма акцент, чист французин...  Grinning

http://nadir.pourix.com/video/x792wk_who-s-the-boss_shortfilms

Сара, мерси..... винаги пускаш любопитни и интригуващи постове. newsm26

# 591
  • Пловдив
           Отдавна ми се върти една идея в главата - да си направим анкета и да излъчим най-добрите клипове с най-хубавата музика...!?  Peace Peace Peace

Нели, те всички са хубави - може би любими....

# 592

http://www.youtube.com/watch?v=HyDYvDTXpSY&feature=related

Много моменти ще си припомните !? Peace

# 593
  • Пловдив

Нели, не вярвам да е сам....сигурно е с компания, но под прикритие.....Кой почива сам...Иначе, представи си какви клюки ще се спрягат - няма спасение....

# 594
Сара  bouquet И аз го изгледах нашия Мустафа в ролята на Христос, благодаря, че го сподели с нас,  сега разбирам защо го дублират, той си е чист французин Simple Smile

И на мен ми е някак странно сега без филмчето ни, мисля си как ли ще се развие историята по-натам... За  повторението от утре, бройте ме и мен, имам си работа за вършене, но ще се опитам да съм в час с вас.  Peace Само не знам дали ще успея да изгледам последните 15-20 мин. от първа серия, ужасно трудно ми е...  Sad Тази сцена с изнасилването съм я гледала само веднъж, след това бях като ударена с нещо по главата, неадекватна, не мога да се помръдна, все едно нещо ме е хванало за гърлото, много е тежко...

# 595

Нели, те всички са хубави - може би любими....

Мацо , ти съзря ли Енгинчо с опашката  днес !? Peace

# 596
Сара  bouquet И аз го изгледах нашия Мустафа в ролята на Христос, благодаря, че го сподели с нас,  сега разбирам защо го дублират, той си е чист французин Simple Smile

И на мен ми е някак странно сега без филмчето ни, мисля си как ли ще се развие историята по-натам... За  повторението от утре, бройте ме и мен, имам си работа за вършене, но ще се опитам да съм в час с вас.  Peace Само не знам дали ще успея да изгледам последните 15-20 мин. от първа серия, ужасно трудно ми е...  Sad Тази сцена с изнасилването съм я гледала само веднъж, след това бях като ударена с нещо по главата, неадекватна, не мога да се помръдна, все едно нещо ме е хванало за гърлото, много е тежко...

Ани , ако тази сцена те е впечатлила  означава , че не можеш да изгледаш игралния им филм В бара , който е по-действителен случай от 1978 година...Такава режисура , заснемане и игра и "ужас" , че бях като замаяна и не знам колко време ми трябваше да се съвзема... На втората страница от игралното кино на втория линк е филма...!?
   Peace

# 597

Еее , тогава компанията е женска , защото мъжката защо да я крие...!? newsm78

Или просто за уикенда да е отишъл за два дена...!?  newsm78

# 598

Ани , ако тази сцена те е впечатлила  означава , че не можеш да изгледаш игралния им филм В бара , който е по-действителен случай от 1978 година...Такава режисура , заснемане и игра и "ужас" , че бях като замаяна и не знам колко време ми трябваше да се съвзема... На втората страница от игралното кино на втория линк е филма...!?
   Peace

[/quote]

Нелка, този филм не съм го гледала, но сега като ми каза за какво става дума, май ще го пропусна Peace Наистина аз съм си доста лабилна и чувствителна и такива сцени ме "разтърсват" доста, съпреживявам го изцяло...  ooooh!

# 599
  • Пловдив
Нели, за коя снимка с опашката ме питаш. Нали са тези двете с плажната кърпа....Е, видях го - аз в нас съм без слънчеви очила. Голям сладур....Но да хванат и Берен някъде. Сега като се замисля, тя никога не е засичана на почивка от папараци....Значи е артист и в това отношение. пази си личният живот....А аз като любопитка - така искам да ги снимат някъде заедно....Това би се случило, ако има нещо и са решили двамата да покажат отношенията си. Това важи за почти всички двойки...

Общи условия

Активация на акаунт