Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 121
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Нели, едно мислим, по едно време пишем. bonobo не се сърди, но фактите/снимките говорят....

# 616
  • Пловдив

Обеден поздрав с една моя любима песен....

http://www.youtube.com/watch?v=Q2r2hTFDuc4&feature=related

# 617
Като говорите за нашето момиче, да взема да сложа някои нейни снимки Peace Според мен Берен я приемат за по-порочна заради ролите й,  и може би най-вече заради ЗП, newsm78 което за пореден път доказва, че хората трудно правят разлика между реалност и фантазия... Там тя беше изключително убедителна като Бихтер, възможно е да й се гради такъв имидж и в живота. newsm78 Не следя изявите на Туба, нито съм запозната с филмите, в които участва, може би знам само някои, тя имала ли е такива провокативни роли? newsm78

# 618
Нелка,Марияна - аз нали си харесвам Туба, та да си я защитя Mr. Green Това,че я снимат с различни мъже не означава в никакъв случай,че има нещо с тях / казвам го и от личен опит, защото повечето ми приятели са мъже и винаги има клюки ooooh!/ .... просто Берен съумява по-умело да прикрива личния си живот Peace
А клюките неизменно съпътстват актьорите Peace

Бонобче , всички ги е хванала за ръка - това в Турция си е показател... !? newsm78

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic9135s0.html?start=0

Този линк е само за теб...!? :
peace:

Кажи ми кой от тези мъже не и е личен приятел...!?  Peace

Нелка, руски не разбирам - не знам какво пише, но от снимките мога да ти кажа,че само с Бюлент и Сами е имала връзки и то не еднодневки...м/у нея и Джансел винаги е било приятелство...какво като го е хванала под ръка - това нищо не значи...дори и да показател за Турция...и двамата са прекалено европейски настроени,за да обръщат внимание на подобни показатели Peace

Мариянка изобщо не се сърдя...просто не вярвам на нищо докато не излезе от устата на актьора/актрисата Peace

П.П. Берен страшно много ми харесва - и като визия и като талант...това,че в Турция и лепят етикети заради роля, мен изобщо не ме вълнува, защото ако не беше Бихтер,надали сега щяхме да гледаме Фатмагюл Peace

# 619
В интерес на истината Туба не е имала такива провокативни роли.

# 620

При   Берен точно съпоставянето и на двете и роли - Бихтер и Фатмагюл ме провокираха да я призная за актриса... !?
Peace Peace Peace

Такива диаметрално противоположни роли не съм виждала при Туба...При Нюргюл съм гледала , затова и двете с Берен са  ми са фаворитки...!?  Peace

Берен искам да я гледам и в комедия...!? Peace

За Енгин същото мога да заявя - при него вече видяхме всички роли - справи се блестящо...Мисля , че Каква е вината на Фатмагюл ще е звездния му час...!?
Peace

# 621
Нелка,Марияна - аз нали си харесвам Туба, та да си я защитя Mr. Green Това,че я снимат с различни мъже не означава в никакъв случай,че има нещо с тях / казвам го и от личен опит, защото повечето ми приятели са мъже и винаги има клюки ooooh!/ .... просто Берен съумява по-умело да прикрива личния си живот Peace
А клюките неизменно съпътстват актьорите Peace

Бонобче , всички ги е хванала за ръка - това в Турция си е показател... !? newsm78

http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic9135s0.html?start=0

Този линк е само за теб...!? :
peace:

Кажи ми кой от тези мъже не и е личен приятел...!?  Peace

Нелка, руски не разбирам - не знам какво пише, но от снимките мога да ти кажа,че само с Бюлент и Сами е имала връзки и то не еднодневки...м/у нея и Джансел винаги е било приятелство...какво като го е хванала под ръка - това нищо не значи...дори и да показател за Турция...и двамата са прекалено европейски настроени,за да обръщат внимание на подобни показатели Peace

Мариянка изобщо не се сърдя...просто не вярвам на нищо докато не излезе от устата на актьора/актрисата Peace

П.П. Берен страшно много ми харесва - и като визия и като талант...това,че в Турция и лепят етикети заради роля, мен изобщо не ме вълнува, защото ако не беше Бихтер,надали сега щяхме да гледаме Фатмагюл Peace

Втората страница не отвори ли на това , което ти изпратих...!? Peace  Peace

# 622
# 623
  • Пловдив
Това е разликата в таланта - да играеш разнообразни роли....Един и същи типаж на мен ми омръзва....затова свалих снимката на Къванч. Талант има, но слаб...за сега. Красавец, когато имаш дар от бога, всеки може да бъде и да си играе почти своята природна роля. Същото важи и за Туба - гледала съм я - една и съща абсолютно във всички роли...Една и съща до втръсване....това е мое мнение...Къванч игра 4 серии в Езел - добре, но нещо трудно му търсят ново амплоа. Правят и там пробни снимки. А Берен и Енгин са избрани и ги избират от раз. Ето и Моника Белучи не е приела Туба да играе ролята и - като млада - сама си я изиграла на тези години. А за Берен - Моника е във възторг от нея. За рекламите на Берен да не говорим и за изказванията на режисьорите след това.
Не съм адвокат на нашите сладури, но са таланти....Не искам да обиждам и другите актьори. моето мнение си е мое. Ако някой може да ме обори - може и да се замисля....
Дълго стана, но се запалих.....извинявам се.....

# 624
  • Пловдив
МОМИЧЕТА, дайте хубава снимка на двамата - да сменя онази с квадрата....

# 625
Нелка, извинявай - не бях видяла,че има втора страница ooooh!....да,сега Туба има връзка с Онур Сайлак Peace
Досега не съм чела,че Моника не е искала Туба да я играе като млада Peace...това,че тя е решила,че може да се справи,няма нищо общо с приемането и на Туба Peace
Туба наистина играе почти еднакви роли, но тя така си е избрала Peace Докато Берен сама си казва,че търси предизвикателства Peace
Нюргюл определено е много талантлива...не мога да споря Peace - стигала е дори до фестивала в Кан Peace

# 626
Мацо,защо се извиняваш?Всеки има право на мнение.Повлияна от ролята на Берен в ЗП,когато я гледах в тубето 2010г.,буквално я ненавиждах.Като малко дете се поддадох.Започнах Фатмагюл заради нея да гледам-заинтригува ме визията и-коренно различна.Чак тогава видях Енгин и дълго се чудех в кой сериал съм го гледала.Буквално ми грабнаха сърцето с играта си още в първата серия-оттогава съм им заклет фен.

# 627

Мацо , сега ще поровя !?  Peace

# 628
  • Пловдив
Слатайте снимки на двамата...Онази от рекламата където танцуват - намерете я хубава....

# 629

Общи условия

Активация на акаунт