Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 722
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Честито

# 511
Качват ги значи

# 512
Ох, само 15 минути... надявам се Laughing

# 513
А в сайта на РИО Варна аз поле не намирам, камо ли да се разшири.. Ще се чака май..

# 514
От този сайт http://rio.escom.bg/ трябва да си избера областта, нали ?

# 515
С риск Анитка13 да ми се скара, искам да ви кажа, че в момента в нашето гнездо /Панагюрище/ лепят списъците. Изпратих децата да проверяват.

# 516
Стискам палци за Панагюрще!!!
А на приетите в ТУЕС - приятно море!!!!

# 517
И В ПЛОВДИВ СА РАЗЛЕПЕНИ /ПОНЕ В БИВШЕТО Г.ДИМИТРОВ/ ОТ ОКОЛО 1/2 ЧАС

# 518
Леле горкото балконче...  Laughing Laughing

# 519
  • Бургас сити
аууу, над 300 души на балкончето....а резултати няма ли , няма Simple Smile

# 520
ЧЕСТИТО !

# 521
а знаете ли ако евентуално детето е прието на 1во класиране,до кога е записването и с какви документи.че като отидохме да подаваме документите ни изненадаха с някакво медицинско за техникумите.ние не сме писали такъв,но доста хора се върнаха

# 522
  • София
а знаете ли ако евентуално детето е прието на 1во класиране,до кога е записването и с какви документи.че като отидохме да подаваме документите ни изненадаха с някакво медицинско за техникумите.ние не сме писали такъв,но доста хора се върнаха
27-29 юни.От документите знам за оригинал на удостоверението за завършен 7 клас и характеристиката.

# 523
НАСАМ НАРОДЕ !!!   travel  sun

ИЗЛЯЗОХА РЕЗУЛТАТИТЕ !!!!

Пардон  Laughing на:

http://195.34.104.130/7klas/

Joy  Joy  Joy

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 17:12 от tat2

# 524
Оригинално свидетелство за завършен 7 клас, ХАРАКТЕРИСТИКА от основното училище!!! И не забравяйте да вземете бележка, че детето е записано в новото училище и с нея да го отпишете от старото!!! (за техникуми - оригинал от медицинското)
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт