Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ние бяхме на пица с кола:) Мами, вече имам мин балове за всяка паралелка  за девойки/младежи за 73 СОУ. Щ еги пусна, ако някой се интересува. Доста по-високи са от миналата година.

Твоето училище направо е подскочило - вече е на трето място след Немската и Първа АЕГ сред езиковите! Много интересен е спадът при Испанската - тук преди няколко дни някой спомена, че испанската вече не била интересна, защото Испания била в криза и т.н. и реших, че е подмятане за стопяване на конкуренцията. Вероятно конкуренцията е стопена не само чрез този форум. Иначе не мога да свържа ученето на език с моментното състояние на нещата. Някой дали може да каже как ще е след 5 години?
НРМ момичета 33,356  момчета32.966 ;НРБ момичета 33,606 момчета 32,928; НФБ момичета 33.394 момчета 32,714; НАМ момичета 34,250; момчета 33,534                 

# 706
Браво деца, браво юнашки майки! Чудесни резултати виждам тук!
Браво на СМГ-ците Алекс и Стенли!
Честито НПМГ-ци! Браво на Лили!
Гледам, че и голям отбор от Първа Немска гимназия се заформи тук - може би ще сте съученици със сина ми.
На въпроса за подготовката - моето дете се подготвя в школа "Междучасие" - доволна съм!

# 707
Приети сме по първо желание!!!
НТГ Пловдив- Икономическа информатика с АЕ
бал 33.393 момче

В НТГ има изкарани списъци с приетите деца. Снимахме ги.
Ако някой се интересува от минималния бал за някоя паралелка, нека да пише.

уоу...какви амплитуди само! Shocked Видях, че вече са пуснати, коригирам си поста, благодаря!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 22:06 от unadaptable

# 708
  • София
Mamma_jenny поздравления за твоя младеж!  bouquet  bouquet  bouquet

Малко инфо,за тези,които ги интересува:

СМГ немски-35.911/35.054
СМГ англ.-35.893/33.392
91 НЕГ-35.820/34.462-момичета
91 НЕГ-35.250/33.678-момчета

# 709
  • София

разбрах, че с nunty сме в едни клас, не чух обаче дракончето???????????

Хи-хи! Ей ме на! Човек да не отиде на един рожден ден, бре! Ииии нямате изчитанееее!
Пишете ни и нас в отбора! Освобождаваме едно място в ТУЕС!  Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ЗА КОИТО НЕЩАТА ПРИКЛЮЧИХА ДОТУК И УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ БОРБАТА НА ВТОРО! Hug Hug Hug

# 710
  • София

и пак ще питам за дракончето, къде "потъна" това момиче - точно днес??????????

разбрах, че с nunty сме в едни клас, не чух обаче дракончето???????????

Хи-хи! Ей ме на! Човек да не отиде на един рожден ден, бре! Ииии нямате изчитанееее!
Пишете ни и нас в отбора! Освобождаваме едно място в ТУЕС!  Laughing

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ЗА КОИТО НЕЩАТА ПРИКЛЮЧИХА ДОТУК И УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ БОРБАТА НА ВТОРО! Hug Hug Hug

Здравейте, НПМГ-ейчета с физика. Радвам се, че ще имаме поне двама познати в тази паралелка newsm68.

Честито на всички тийнчета за успеха им с първо класиране.
На всички решили да участват  на второ класиране newsm10

# 711
Първо желание,първо класиране-СМГ с немски!

newsm44 newsm44 newsm44

Честито на всички деца и техните родители!  bouquet  bouquet  bouquet

Поздравления! Явно ще сме в един клас!  newsm44

# 712
  • София
Дракончеее, .....поздрав за теб и Марио   bouquet

# 713
Испанската гимназия падна на пето място по бал след първото класиране за елитни школа тази година. Миналата година тя е била втора. На първо място по традиция е Първа немска гимназия. Там най-ниският бал, с който е приет гимназист, е бил 33,678, каза шефката на регионалния образователен инспекторат Ваня Кастрева.

На второ място тази година излиза Софийската математическа гимназия, където най-ниският бал на приет седмокласник е 33,392. Трета е Първа английска гимназия, следвана от Втора немска и Испанската.

В столицата тази година няма седмокласник с най-високия бал 36 точки. Първото по успех дете е момче с 35,911. То е прието в СМГ. Ученикът изкарал пълен отличен на математиката, но има 5,91 на изпита по български. Незаети преди второ класиране са останали 326 места, а некласираните деца са 228. В София са кандидатствали и 552 ученици от провинцията. Второто класиране излиза на 1 юли.

Аз лично познавам едно дете от ПЧМГ с точно такъв успех, и ако е наистина само едно в София, трябва да е същото. И мога да кажа, че си заслужава напълно оценките! Много се радвам за него!

И пак БРАВО на всички деца приети по по първо желание, и на тези по второ и трето, също БРАВО! А на тези, които избират да изчакат второ класиране- успех, стискам палци!

# 714
Приета съм!!!!!!

# 715
Много се радвам на всички класирани деца, както и стискам палци на всички чакащи 2-ро класиране!

Наближава нова тема, което е логично и сега ще я понапудря - ако имате предложения - моля ви на ЛС, за да не пропусна нещо, тъй като тези дни темата е много динамична!
Какво стана с Руменчо - аз пък за него си мисля!

И после, дайте идеи как да съмъризираме инфото за баловете, за да обновя блога! Не отказвам помощ, тъй като в последните 2 седмици през деня почти не мога да вляза в нет-а през деня, а вечер има 100 неща за вършене!

cayenne все си мисля, че това са децата от нашия клас - ще ми е мъчно за тях  Sad и за вассссс  Hug Cry Hug

# 716
с риск да дублирам нечий пост ще пусна и аз малко инфо за ЕГ Пловдив

АЕ - момичета 35,928/32,820
     - момчета - 35,142/32

НЕ - момичета 35,320/32,716 - тук минималният е предпоследен, защото пследната позиция не се  виждаше
     - момчета - 34,786/31,322

Ние с нашите 34 и нещо, разбира се, сме вътре! Не че сме се съмнявали, но друго си е да го имаме с черно на бяло.

# 717
titiri и аз съм така:) май ще сме в един клас  Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 22:46 от rokerkata

# 718
Най-после остана време за отчет Grinning
Приети сме по първо желание Party

Браво на децата!

# 719
Докато ви изчета ... ooooh! и да се отчета 1 ЖЕЛАНИЕ  - 1ЕГ Варна с немски !
Браво на всички деца!!!

Общи условия

Активация на акаунт