Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 698
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • дълбоката провинция
pepssi, щом в област А сте по първо желание, значи се записвате там и чакате второ класиране в област Б, в което участвате автоматично без никакви допълнителни действия

не се притеснявай, че ще трябва да оставиш в област А оригинала на удостоверението за завършен VІІ клас, после можеш да го изтеглиш, само не взимай отпускно от училището, в което е завършило детето

хайде, ще чакаме с теб второто класиране Wink

успех!

# 676
Ако НТГ е Търговската, едно познато момиче е прието там с бал 32,3, но все пак зависи за кой профил, а аз нямам повече информация

Хриси, и аз се интересувам за НТГ, този бал 32,3 за коя специалност е, може ли да разбереш? Чудя се бал 29.940 за коя специалност би могъл да стигне....ако стигне... Rolling Eyes

Това не мога да кажа, защото става въпрос за на една приятелка детето. Дъщеря ми се обади, че е прието, но нямам информация в коя специалност/паралелка. Като науча ще пиша.

Благодаря!

# 677
ЧЕСТИТО НА КЛАСИРАНИТЕ ДЕЦА!!!

НА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ - УСПЕХ В НОВИТЕ УЧИЛИЩА!!!

Боляри, може ли да погледна някъде и къде в интернет класирането - балове, училища, паралелки за В.Търново и окръга?

pepssi, щом в област А сте по първо желание, значи се записвате там и чакате второ класиране в област Б, в което участвате автоматично без никакви допълнителни действия

П.П. Проверете по-добре в РИО в областта или училището. За второ класиране се подаваша ЗАЯВЛЕНИЕ ..... вече съм забравила къде.  Питайте!

# 678
  • дълбоката провинция

разбрах, че с nunty сме в едни клас, не чух обаче дракончето???????????

# 679
Приет в 1 АЕГ с испански език! Има ли някой друг като мен?!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!
И аз съм приета там
Супер! Ще се запознаем. С какъв бал са те приели ?!

# 680
  • Не съм от тук и съм за малко
Да се отчета и аз, първо желание НПМГ математика с АЕ.  Laughing

# 681
Ако НТГ е Търговската, едно познато момиче е прието там с бал 32,3, но все пак зависи за кой профил, а аз нямам повече информация

Хриси, и аз се интересувам за НТГ, този бал 32,3 за коя специалност е, може ли да разбереш? Чудя се бал 29.940 за коя специалност би могъл да стигне....ако стигне... Rolling Eyes

Това не мога да кажа, защото става въпрос за на една приятелка детето. Дъщеря ми се обади, че е прието, но нямам информация в коя специалност/паралелка. Като науча ще пиша.

Благодаря!

Бал 29.940 стига за икономическа информатика за НТГ. Балът е паднал почти с единица. За всеки, който се интересува. Simple Smile

# 682
forttuna ,благодаря за отделеното внимание   bouquet Ттака е добре за нас. Сега остава да чакаме развитието на по-нататъшните събития  Simple Smile Дано  да имаме успех.
Още веднъж,благодаря!

# 683
И ние ще чакаме второ класиране
tat2, интересно инфо.
Само аз ли не разбирам какво значи "Незаети преди второ класиране са останали 326 места, а некласираните деца са 228"?

# 684
Означава, че за отделни паралелки не е имало достатъчно желаещи, т.н. никой или малко деца са ги посочили и затова местата в тях са останали незаети - общо 326. Втората цифра означава, че 228 деца са посочили желания, за които балът им не е бил достатъчен (например - не са посочили като желание някоя от тези паралелки, в които са останали незаети места, а са пожелали да влязат в училища, в които е имало желаещи деца с по-висок бал.

# 685

разбрах, че с nunty сме в едни клас, не чух обаче дракончето???????????

Хайде 8-В честито и добре дошли!
Морковите са надлежно поляти и ще са свежи и крехки на 15 септември!

Честито на всички приети по първо желание и успех на тези които ще се пробват на второ!

# 686
  • Plovdiv
Искам да поздравя всички мами и дечица. И ние сме много щастливи - първо желание приет, ЕГ Пловдив, АЕ! Simple Smile)))))

# 687
Приети сме по първо желание!!!
НТГ Пловдив- Икономическа информатика с АЕ
бал 33.393 момче

В НТГ има изкарани списъци с приетите деца. Снимахме ги.
Ако някой се интересува от минималния бал за някоя паралелка, нека да пише.

# 688
  • София
Първо желание,първо класиране-СМГ с немски!

newsm44 newsm44 newsm44

Честито на всички деца и техните родители!  bouquet  bouquet  bouquet

# 689
Здравейте, Честито на класираните дечица!

Моля Ви да споделите къде се подготвяха децата които са приети в 1-ва немска и 2-ра немска в София. На нас ни предстои кандидатстване и имам колебания между няколко школи.

предварително Ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт