Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 45 689
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Запис: Приети на първо класиране по първо желание - Немски, с втори АЕ  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Честито на всички деца, които са приети на първо класиране по първо желание   bouquet
Успех на продължаващите на второ класиране  Peace
Аз отдавна съм заседнала на биричка, много ми е готино и едно отпуснато вече  Joy

# 691
Приети сме по първо желание!!!
НТГ Пловдив- Икономическа информатика с АЕ
бал 33.393 момче

В НТГ има изкарани списъци с приетите деца. Снимахме ги.
Ако някой се интересува от минималния бал за някоя паралелка, нека да пише.

За Търговия с Руски език?

# 692
  • Sofia
 Честито на всички постигнали мечтите си деца  Hug.
 Успех и на тези , които ще чакат 2 класиране  Hug.
 Моят син също е приет в единственото училище , което попълнихме в заявлението - СМГ  Laughing
 Много е щастлив , както  и ние.
 Прави ми впечатление , че т.г. баловете за хубавите училища са много високи.

# 693
emili70,  би ли споделила какъв е минималния бал за паралелки :
-Митническа и данъчна администрация
 -Оперативно счетоводство

# 694
Честито и от мен на всички деца, които са се класирали според желанието си!

И ние сме приети по първо - МГ Русе - Математика  Simple Smile

На тези, които чакат второ класиране - Успех!

# 695
Приет в 1 АЕГ с испански език! Има ли някой друг като мен?!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!
И аз съм приета там
Супер! Ще се запознаем. С какъв бал са те приели ?!
33,820 Grinning а теб с какъв ?

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 21:24 от pam111

# 696
emili70,  би ли споделила какъв е минималния бал за паралелки :
-Митническа и данъчна администрация
 -Оперативно счетоводство

НТГ Пловдив

Митническа и данъчна администрация- 30.661
Оперативно счетоводство - 31.340
Търговия - 29.017
Икономическа информатика - 29.928
Икономика и мениджмънт - 29.945
Бизнес администрация- 30.053
Банково дело- 31.341

Прави впечатление, че са приети по 25-28 деца в паралелка.
Не знам дали това означава, че ще има места за второ класиране.

# 697
pepssi, щом в област А сте по първо желание, значи се записвате там и чакате второ класиране в област Б, в което участвате автоматично без никакви допълнителни действия

не се притеснявай, че ще трябва да оставиш в област А оригинала на удостоверението за завършен VІІ клас, после можеш да го изтеглиш, само не взимай отпускно от училището, в което е завършило детето

хайде, ще чакаме с теб второто класиране Wink

успех!

pepssi, трябва да си съвсем сигурна, че не сте класирани в област Б - миналата година деца от страната не успяваха през интернет да проверят дали са класирани или не в София, нещо системата не им вадеше резултат. Провери дали и сега не се случва същото! Само ако наистина не сте класирани, чакате второ класиране без да правите нищо. В противен случай - подавате заявление за второ класиране.

# 698
ЕЕЕЕЕ,ама тук само уникални деца,май........
Поздравления.Ние вече пием,за приема на първо желание... beer2

# 699
  • София
Ние бяхме на пица с кола:) Мами, вече имам мин балове за всяка паралелка  за девойки/младежи за 73 СОУ. Щ еги пусна, ако някой се интересува. Доста по-високи са от миналата година.

# 700
  • София и там където не се пуши

миналата година деца от страната не успяваха през интернет да проверят дали са класирани или не в София, нещо системата не им вадеше резултат. Провери дали и сега не се случва същото! Само ако наистина не сте класирани, чакате второ класиране без да правите нищо. В противен случай - подавате заявление за второ класиране.

Открехнаха ме, че проверката става по следния начин
Влиза се в сайта http://195.34.104.130/7klas/ отдолу се чете

Кандидати от други РИО могат да проверят класирането си ТУК (влизат)

и тези за София, които са подали в 48 гнездо там където пише изберете област - трябва да натиснат, на София-град и да изпишат ЕГН-то на детето си и тогава се получава резултата. Предполагам това е защото имат нов входящ номер.

# 701
Момичета много сте мили. Благодаря!   bouquet

# 702
Ние бяхме на пица с кола:) Мами, вече имам мин балове за всяка паралелка  за девойки/младежи за 73 СОУ. Щ еги пусна, ако някой се интересува. Доста по-високи са от миналата година.

Твоето училище направо е подскочило - вече е на трето място след Немската и Първа АЕГ сред езиковите! Много интересен е спадът при Испанската - тук преди няколко дни някой спомена, че испанската вече не била интересна, защото Испания била в криза и т.н. и реших, че е подмятане за стопяване на конкуренцията. Вероятно конкуренцията е стопена не само чрез този форум. Иначе не мога да свържа ученето на език с моментното състояние на нещата. Някой дали може да каже как ще е след 5 години?

# 703
  • дълбоката провинция

Dorothy, точно така, обясни го мн добре - има нов входящ номер, който не знаехме предварително

и пак ще питам за дракончето, къде "потъна" това момиче - точно днес??????????

# 704
  • София
Мнението ми е, че Испанската беше надценена няколко години, сега просто нещата си идват на място.

Общи условия

Активация на акаунт