Квилинг за маниаци - 6

• 126 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ако искаш когато имаш време може да ми се обадиш да се видим и ще покажа това онова.

# 571
Благодаря ти!  Simple Smile

# 572
Ако искаш когато имаш време може да ми се обадиш да се видим и ще покажа това онова.
Ааа,  Crossing Arms
Командировки във вашата фирма не отпускат ли?  Hug

# 573
Ааа,  Crossing Arms
Командировки във вашата фирма не отпускат ли?  Hug
Идвай. Сериозна съм!  Hug

# 574
Ех... и аз искам такава малка и скромна стаичка за моето хоби Crazy

# 575
 Grinning Янина, че кой не иска!
 Lyubi, добре дошла и от мен! Ще коментирам като придобиеш малко повече опит и увереност... и няма да ти спестя критики   bouquet

Отдавна не съм се разписвала тук, затова ето ме днес с 2 картички с куилинг... и нещо без, ама за да го видите трябва да цъкнете на снимката.

# 576
Цък... ммда ... оригинална хрумка и отлично изпълнение!

# 577
  • София
Здравейте, аз съм доста начинаеща в техниката, но вече имам няколко "творения" и се занимавам когато имам време. Голям проблем ми е обаче правенето на рошавите цветенца, това цъкане с ножичката ме убива, а като ми трябват повече от 2-3 е направо кошмар. Вероятно някъде из 6-те теми е писано нещо по въпроса и за това се извинявам че питам  Rolling Eyes, но все пак това е ужасно много материя за четене... Та въпроса ми е някой закупил ли си е някъде в София от тези машинки които виждам че режат лентите за рошави цветенца, като тази например ...

Много ще съм благодарна ако ми помогнете, имам идеи за коледни картички с такъв тип цветенца, но физически не смогвам с рязането, а все пак и на работа ходя и се занимавам в малкото свободно време вечер в къщи...  Rolling Eyes

# 578
Здравей, lilliya.petrova, не съм виждала някъде в българските магазини да се предлага това чудо. имало е и друг път подобни въпроси, но не си спомням някой да е купил и да е споделил впечатления. Аз никога не бих си купила тази машинка по ред причини - освен финанси всяко нещо иска място за съхранение и за човек, който не прави хиляди еднотипни картички според мен не си струва... освен това доколкото знам едно натискане на дръжката е равно на едно прорезче (пак ще е досадно).
За наистина бързо и равномерно рязане се предлагат щанци, съвместими с big shot и подобните на нея машини, но те са сериозно вложение (затова пък са доста по-универсални)...
Преди време направих клипче, в което показвам как си режа лентичките, може да опиташ по показания метод и да видиш дали те устройва - мен да. Освен това ако ползваш тънка хартия може да режеш 2 или дори повече заготовки едновременно - това е хитринка, която в клипа пропуснах да спомена, но наистина спестява време.
Успех!

# 579
  • София
Здравей Te4eto много благодаря за съвета, видях какви са цените на въпросните машинки, определено не си струва. Техниката ти е много интересна и изглежда лесна. Само да кажеш бялата лентичка която ползваш от какво е, може би казваш в клипчето, но нямам възможност да го слушам и само гледах....  Rolling Eyes Ще пробвам задължително thumbsup

# 580
Най-добре картон, но и хартия върши същата работа - може просто една куилинг лентичка да вземеш. Като пробваш ще усетиш - ако ножичката не спре вземаш нещо по-дебело.

# 581
  • София
Много, много благодаря, ще пробвам. thumbsup

# 582
Te4eto техниката ти е много подобна на моята. Само че аз в края не слагам куилинг лентичка, картинче сдънато на две и в него пъхвам хартийкТ, която искам да нарежа. Този начин предлага много повече възможности за дебелината на нарязаните реснички, докато  на фриндж машините като показната дори и минималната дебелина е доста дебеличка според мен. След малко упржнения, тези цветя стават много бързо и наиситна можеш да си режеш по 2 даже и 3 лентички едновремнно  Laughing

# 583
Момичета, искам да опитам да си направя обеци и герданче с цветенца, но не знам как да ги направя по-твърди и издръжливи. Предполагам, че с някакъв лак се минават, пръскат... Бихте ли ми дали съвет?  Hug

# 584
Някои има ли наблюдения http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-D7886C90-963DB450/lsp/hs … D0%BD%D1%82%D0%B8

Цена?

пс Този, маи ги реже на малки парченца newsm78

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 22:56 от Ianina

Общи условия

Активация на акаунт