Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите места за закупуване на материали за квайлинг?
Как мога да създам релеф на картички?
Как мога да създам картичка за рожден ден за мъж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите места за закупуване на материали за квайлинг?
Форумът предлага различни места за закупуване на материали за квайлинг, включително магазини и онлайн магазини. Някои от тях включват Klamer.bg, магазин за хоби материали, и ръчно изработени картички и плетачни принадлежности. Освен това има споделени преживявания при закупуване на ленти и други материали за квайлинг от частни лица.
-
Как мога да създам релеф на картички?
-
Как мога да създам картичка за рожден ден за мъж?
-
Какви са начините за рязане на лентички за квадратчета?
-
Как се създават вътрешните листа на цветето при квилинг?

Направих си и едно цветенце което много харесвам като за първо. Яд ме е, че не са цветни, но не можах да дочакам цветните листчета. Гледах урок как се навива без инструмент, но според мен не ми се получи добре.
. От втория вече виждам, че нещата ще се получат... и тъкмо навреме! Каня теб и всички останали да направите своя пеперуда по урока, който направих за

Машинката ми се разхлаби и намачках елементите, а и не успях да се справя със събирането на крилцата. Ще се пробвам пак...