Квилинг за маниаци - 6

• 126 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
 *shushi*, направи си пеперудата и ако не успееш там ще ти я добавя през моя акаунт.
Относно започването и недовършването и аз съм така, но с годините си изградих навик да правя картичките си "разделно". Много рядко ми се случва да направя нещо "от-до" наведнъж. Когато ми се занимава с куилинг си правя някакви елементи (завършени) - пеперуди, цветя, листенца, снежни човеци... каквото ми се прави или според сезона. Прибирам си тези елементчета на изчакване и после като реша да правя картичка, да мисля за композиции, съчетаване на цветове и т.н. си ползвам някой от тях, който ми е подходящ за случая.

За рошавите цветчета трябва по-дълга лента да се нареже и като се навие да не се смачкват всичките реснички а да се започне разрошването от външните и се продължи към вътрешността, така че последните да останат изправени.

# 646
Влизам, отново да спамя темата. Една позната ще жени сина си и реших да и направя подарък поканите. Но с моята помощничка едва ли ще мога да се вихря подобаващо. Мисля да изкопирам нещо готово, семпло с не много елементи. Ще се радвам и на ваши предложения.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 00:19 от Ianina

# 647
*shushi*, направи си пеперудата и ако не успееш там ще ти я добавя през моя акаунт.
Относно започването и недовършването и аз съм така, но с годините си изградих навик да правя картичките си "разделно". Много рядко ми се случва да направя нещо "от-до" наведнъж. Когато ми се занимава с куилинг си правя някакви елементи (завършени) - пеперуди, цветя, листенца, снежни човеци... каквото ми се прави или според сезона. Прибирам си тези елементчета на изчакване и после като реша да правя картичка, да мисля за композиции, съчетаване на цветове и т.н. си ползвам някой от тях, който ми е подходящ за случая.

А пеперудата същата ли трябва да е, или каквато си изберем?

Ianina, това е много нежно

# 648
Ianina, ето една идея:
http://www.google.bg/imgres?hl=bg&client=firefox-a&hs=tW … tx=107&ty=101
отдавна не съм показвала нищо. насочих се главно към изработката на бижута, ето и малко да се отчета Grinning
http://ldoseva.snimka.bg/arts/kviling.717982.29984080

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 19:06 от Lyubi

# 649
*shushi*, естествено не трябва да е същата! Просто трябва да се използва техниката. Можеш свободно да си избереш цветове (може и само един), форма, елементи... може и да не е пеперуда - водно конче, цвете... просто трябва да е на същия принцип - да си направиш "скелети" и да ги запълниш с еднакви елементи, както е по урока.

# 650
  • гр.Добрич
Lyubi, много са хубавички бижутата. Не съм се сетила да си завъртя нещо за мен. С какво лакираш?
Момичета, започнах едни кошнички за базарите, но се чудя с какво да ги лакирам, че да не се разпаднат.

# 651
Spinki, минавам с едно лепило, което ползвам и за самото залепяне. Дава и блясък малко, като ги мина. Добре ги втвърдява. На Момент е- за дърво. За моите цели върши чудесна работа...

# 652
Spinki, минавам с едно лепило, което ползвам и за самото залепяне. Дава и блясък малко, като ги мина. Добре ги втвърдява. На Момент е- за дърво. За моите цели върши чудесна работа...
Може ли да покажеш някаква снимка на лепилото?

# 653
# 654
Благодаря Ви момичета за споделените модели, наистина са много нежни!  bouquet
*shushi*, красотата на този модел е във ВИСОКИЯ печат и хартията. И двете са много скъпи и в Б-я мисля, че не се предлага тази услуга. На мен лично ми е слабост и на времето много исках да се сдобия с мини модел от САЩ или преправен вариант в Б-я. Обаче цената на такава машинка и клишетата е... Shocked
Lyubi, бижутата са много приятни! Единствената забележка е към този модел http://ldoseva.snimka.bg/arts/kviling.717982.29984084 Нещо не ти се получат добре "дъгите" в елемента. При мен става така когато работя с тънка хартия. Твоята колко грама е?

# 655
Лентите са от електронен магазин  и не е описан грамажа на хартията, от която се режат... 

# 656
Здравейте. Ето какво майсторих днес.
Но ми беше адски трудно. Първо започнах с пеперудата, копирах и изхвърлих няколко видимо лесни, но не ги докарвах както исках. Накрая реших да си "сътворя" но пак изхвърлих две три, накрая ми се получи една семпла но нежничка която харесвам. После беше адски трудно да направя картичка. Не мога да правя композиция и това е, какво ли не въртях и нищо не ставаше.
Накрая реших картичката да е съвсем мъничка, че да не се нуждае от композиция. И така реших да я направя в кутийка за по-голям чар. Кутийката също ме измъчи, но попаднах вчера на красива хартия която ми пасваше идеално за такава кутийка. На картичката сложих "въженце" с розичка и перли с което да се издърпва от кутията.

IaninaНе разбирам още от хартии и печати, но цените вече са ми до болка познати. За три дни дадох 170 лв. за хартии джвъчки панделки, дантелки, и куп красиви нещица. Страшно зарибяващо е. Simple Smile
Ето и снимки

А вчера се опитах да копирам една картичка, но нямам никакви резачки печати и не знам как се казват тези неща които режат къдраво Laughing и рязах на слуки.

# 657
Аууу, голяма красота! Много нежно,стилно, добре изработено и снимано. Сега и аз искам такава кутийка. Освен тази да ми я харизиш Mr. Green

# 658
Аууу, голяма красота! Много нежно,стилно, добре изработено и снимано. Сега и аз искам такава кутийка. Освен тази да ми я харизиш Mr. Green
Grinning С удоволствие. За мен е чест, че след красотите които правите ви е харесала и моята кутийка Simple Smile
Забравих да снимам, че и самата кутийка се отваря и вътре може да се слагат бижута или други сладки нещица

# 659
*shushi* , бели картон отгоре на кутията, визитен ли е? Аз имам на подобни "пори", но не "седи" така добре.

Общи условия

Активация на акаунт