Квилинг за маниаци - 6

• 126 723
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Честно казано не знам от къде можеш да си купиш точно такъв гребен, но аз ползвам най-обикновен.
Преди време от левче си купих комплект (може би 5 или 6 гребена) и всичките имат различно разстояние между зъбчетата. Тези, на които са много близко разположени не ми вършат много работа, но и те могат да се ползват (когато през едно междузъбие не минават много пластове хартия и те стават).
По едно време в Кауфланд имаше точно такъв гребен, какъвто съм гледала по клипчетата да използват за куилинг и се водеше за разресване на животни. Така че колкото и нелепо да звучи, ако не смяташ, че обикновен гребен ще ти свърши работа може да погледнеш в някой зоомагазин.
И за да не съм само обяснителна да си покажа поредното водно конче

# 601
Честно казано не знам от къде можеш да си купиш точно такъв гребен, но аз ползвам най-обикновен.
Преди време от левче си купих комплект (може би 5 или 6 гребена) и всичките имат различно разстояние между зъбчетата. Тези, на които са много близко разположени не ми вършат много работа, но и те могат да се ползват (когато през едно междузъбие не минават много пластове хартия и те стават).
По едно време в Кауфланд имаше точно такъв гребен, какъвто съм гледала по клипчетата да използват за куилинг и се водеше за разресване на животни. Така че колкото и нелепо да звучи, ако не смяташ, че обикновен гребен ще ти свърши работа може да погледнеш в някой зоомагазин.
И за да не съм само обяснителна да си покажа поредното водно конче

Благодаря, аз видях в един сайт но е изчерпан като количество  newsm78

# 602
  • Sofia
Тече, тези водни кончета толкова ми харесват, че ще взема да те изкопирам Simple Smile

# 603
Записвам се да ви следя.
Още миналата година ми стана интересен квилинга, но нямах време. От няколко дена все ще се захващам и ето, че днес реших да измайсторя едни обички. Голяма зарибявка е. Тия дни ще видя да си направя сама инструмент за навиване, че с ръка е много мъчително Grinning

Ето обичките, които спретнах:
http://store.picbg.net/pubpic/1B/1F/82f9d9643bfc1b1f.jpg

# 604
MeRiTo`, с ръката е също лесно да се навиват. Аз навивам с клечка за зъби или по точно имитирам шило, като бързам направо на ръка ги почвам. Въпроса е в тренинга. Посторай се лентичките да са равномерно срязани, ако не успяваш в онлайн магазините има евтини варианти, но за обици ти е просто задължително да са ти равни.   Hug

# 605
Аз лично купувам лентички от Кадифе крафт(надявам се това да не се възприеме като реклама) и съм много доволна от цени и бърза доставка,Преди сами с колежката си режехме лентичките, но определено е по-добре да ги купувам вече нарязани,Също от този магазин си взех шило от едната страна, а другата страна игла.  Grinning

# 606
migito, а няма ли такива лентички, които да се продават в книжарници, примерно? Само от интернет ли мога да си поръчам?

# 607
Просто трябва да си потърсиш.
Аз съм в Севлиево и тук има, но едва ли тази информация ще ти е от полза - огледай се в книжарничките около вас.

# 608
Здравейте, влизам за да ви помоля да помогнете на нашата кауза, с вашата сръчност можете да сте полезни за тежко болни дечица. Имаме нужда от изработване на мартенички, картички, сувенири за благотворителен базар. Базара ще се проведе в Мол Варна и в Общината, ако някой има желание да се включи нека погледне тук http://timeheroes.org/asmv/165 или да ми пишете на лични.

Благодаря предварително!

Анета, майка на дете с муковисцидоза

# 609
Да се похваля, днес в първата книжарница, в която влязох и имаше цял комплект (лентички тесни и по-широки, линийка, топлийки, кукичка или там каквото му се вика на това, с което се борави за огъване на листчетата) иии отделно само лентички   bouquet

Ето ми новите обички Grinning

# 610
Да се похваля, днес в първата книжарница, в която влязох и имаше цял комплект (лентички тесни и по-широки, линийка, топлийки, кукичка или там каквото му се вика на това, с което се борави за огъване на листчетата) иии отделно само лентички   bouquet

Ето ми новите обички Grinning

Много са хубави  Simple Smile

# 611
MeRiTo, на едноцветен /бял/ фон ще се вижда /откроява/ по-добре. Иначе съм фен на кръглите - бяло и циклама!  welcome

# 612
здравейте, днес се запалих по квилинга...........поръчах си листчета и инструменти и ги чакам с нетърпение.......само да помоля за снимка на лепилото което ползвате, с Ц200 съм лепила и друг път разни неща ама май нестава.........кое ползвате най често, благодаря предварително

# 613
Аз също искам да попитам за видовете лепило. С ц200 не ми харесва, прекалено бавно става.
А наскоро видях едни обички и не знам с какво бяха залепени отгоре, но бяха едни такива жилави, можеше да се огъват във всяка посока. Как става тоя номер?  Shocked

# 614
Аз използвам това лепило за квилинга. Пак е на водна основа като Ц200, но е с по-малък % вода и не набръчква хартията и стяга бързо. Недостатък само е, че като изсъхне ако си нацапала настрани става прозрачно, но по-лъскаво.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт