Квилинг за маниаци - 6

• 126 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
*shushi* , бели картон отгоре на кутията, визитен ли е? Аз имам на подобни "пори", но не "седи" така добре.

не знам какво е визитен картон, но този е с ленена структура. 30x30 1.05лв.

А какво е паус?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 12:12 от *shushi*

# 661
Цитат
А какво е паус?
"оризова хартия"

Пеперудата е станала сполучлива! Ама как я залепи на 2 различни места не мога да си обясня...

# 662
Цитат
А какво е паус?
"оризова хартия"

Пеперудата е станала сполучлива! Ама как я залепи на 2 различни места не мога да си обясня...

Ами след като направих пеперудата,все още нямах картичката, и затова я закрепих с кърфичка за голямата картичка която направих предният ден. /само за снимка/. След това направих кутийката с малката картичка на която вече е залепена.

# 663
сега вече ми е ясно  Grinning

# 664
От къде си го взе - онлайн магазин или близката книжарница? Simple Smile

# 665
От къде си го взе - онлайн магазин или близката книжарница? Simple Smile

онлайн, от тук:
http://gretasart.com/index.php?route=product/category&path=36_88_260

на снимките не се вижда релефа, но го има. Взех си и цвят сьомга, който всъщност не отговаря на снимката в сайта, но е страхотен цвят, много нежно прасковено е. светло синият също е много хубав.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:54 от *shushi*

# 666
Мдаа, определено си зарибена Grinning  Hug
От другата седмица почвам и аз. Първо да си набавя ленти, малко картон и Crazy

# 667
Мдаа, определено си зарибена Grinning  Hug
От другата седмица почвам и аз. Първо да си набавя ленти, малко картон и Crazy

GrinningХайде, ред ти е. То като гледам няма много желаещи но на мен ми харесва.
Сега се запалих и по картичките, много ми харесват скрап картичките, но много скъпо излизат материалите, и машинките.  Взела съм си картончета и ще се пробвам утре други ден да направя нещо, но едва ли ще се получи.

Ето днес какво майсторих, В началото исках фина брезичка а то излезе дебел дъб Grinning

На лампа снимките не стават добри, трябваше утре да го снимам ама...

# 668
  • Sofia
Shushi, на мен "дъбът" ти много ми харесва.

Аз една водна линия измайсторих, но трябваше да я направя по-богата Sad

# 669
Shushi, на мен "дъбът" ти много ми харесва.

Аз една водна линия измайсторих, но трябваше да я направя по-богата
СТрахотна ти е лилията или линията, или както му казваш там  Grinning
По-богата няма на къде, че ще стане като триетажна торта.
Само лентите ми изглеждат дебели или е от снимката.
С колко мм. работиш?

# 670
Май лилията е мъничка, не че лентите са дебели...
Аз все пак бих я направила с листенца вместо с куилинг елементи - би изглеждала много по-нежна.
Обаче ще кажа, че много ми харесва композицията и цветовете, които си използвала.  Зелените листа са супер!

Шуши, дъбът май и дъб не е, ама е много хубаво дърво - определено крачиш напред с великански крачки и ако това ти се вижда зарибявка... набъркай се само малко по-дълбоко в картичкоправенето и тогава ще говорим пак  Grinning

# 671
  • Sofia
Оф, съжалявам, лилия му викам, ама какво съм написала...
Лентичките ми са 3 мм, а картичката и лилията са съвсем малки и затова изглежда така Simple Smile

Благодаря, Те4ето. Съгласна съм с коментарите, но пусто първо се хвърлям да работя и после обмислям как е трябвало да бъде и всичко в последния момент, съответно нямам време да преработвам Sad

# 672
Здравейте,

моята дъщеря от скоро проявява интерес и се занимава с квилниг.
В момента й търся квилинг гребен, но в Бургас не можах да открия.
Проверих и в някои сайтове за хоби материали в интернет, но са с изчерпана наличност.

Ще се радвам ако ми дадете информация от къде мога да се снабдя с такъв.

# 673

Шуши, дъбът май и дъб не е, ама е много хубаво дърво - определено крачиш напред с великански крачки и ако това ти се вижда зарибявка... набъркай се само малко по-дълбоко в картичкоправенето и тогава ще говорим пак  Grinning

Какво говориш Grinning вече се забърках  дълбоко. Цял ден се мъча върху една картичка, и все не ми харесва. Сто пъти я преправях, и пак не съм доволна. Нямам подходящи картони и не мога да направя това което искам, та се окажа че ползвах една хартия която имах, но определено не е за тези цели, картинки също нямам, и ползвах оризова хартия за декупаж. Но започвам да пазарувам и се хвърлям на пред. Харесват ми тези неща, жалко че до сега съм ги пропускала.

тук да другите й снимки
https://picasaweb.google.com/nikibutch/dQjyTK#

Floran, шегувах се за линията Hug знам добре какво си искала да кажеш ама ми стана сладко и се пошегувах.
Забравих и аз да кажа, че цветовете са страхотни, но зоркото око на Те4ето не пропусква нищо Grinning

# 674
Не че ме питаш, ама аз да си кажа - внимавай с пазаруването! Това е грешка, която почти всички сме допускали... в началото без много ясна представа кое ще е нужно и кое не се хвърляме и купуваме куп неща, голяма част от които НИКОГА не влизат в употреба.
Картони всякакви цветове трябват, някое и друго лепило, качествени ножици (ножчета, тримери, скалпели... ) са неща които са задължителни и се ползват за всеки проект.
Останалото пазарувай разумно - представи си за какво и колко пъти ще го ползваш и тогава прецени да купиш или не.

Общи условия

Активация на акаунт