Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 54 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Опитвам се да платя в brandalley, но ми излиза следното съобщение:
"Le paiement est refusé
Paiement refusé : Paiement refusé par l'acquéreur
Utilisez le bouton "Retour" pour modifier vos informations de paiement"
(Плащането е отхвърлено от купувача)
Някъде по настройките из пейпала ли трябва да се прави нещо за да успея да поръчам? От няколко месеца не съм правила плащания и трябваше преди това да си потвърдя мейла. Акаунта е Verified. Имам пари в картата. Не виждам къде греша.

Най-вероятно се опитваш да пратиш нещата, които поръчваш, до адрес на посредник, а не до този, който ти е регистриран в Пейпал. Няма как да стане това. Трябва да платиш с карта, ако може.

Алекс1, много ти благодаря, и аз натам клонях, но се опасявах да не би да прекалявам и реших да поискам съвет. А за да ескалирам диспута трябва да изчакам да минат 20-те дни, нали така, не мога по-рано да го направя?

Ако имаш бутон - Escalate - можеш да ескалираш на секундата. Ако не - чакаш да се появи такъв бутон.

Здравейте момичета, моля за малко помощ, за съжаление не успях да изчета всичко в темита. Опитвам се да регистрирам дебитна карта Виза на ОББ в Пей пал, но при опит за верифициране излиза съобщение, че това е невъзможно "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Според вас трябва ли да се откажа от ползването на тази карта в Пей пал, благодаря ви много предварително!

Тази карта точно има забрана за онлайн разплащания.
Няма начин да я регистрираш. Извади си Мастъркард или Виза на ООБ /ако държиш на банката/, или Виза електрон на някоя друга банка.

# 511
  • София
Алекс1, благодаря за предложението, но не става директно с карта. В темата за пазаруване от френски сайтове са плащали с пейпал. Дали ще стане да сменя адреса в пейпал на френския на посредника.

# 512
В Пейпал не можеш да сменяш държавата.
Няма как да стане.

# 513
  • при палмите и алигаторите,FL
Мрън, малко късно, но да отговоря.
Продавачът не е от Китай, от Щатите си е.
Аз върнах за моя сметка/около8 долара беше/, но не ми хареса идеята да чакам 30 дни за да го тества, на стига че го чаках 10 дена за да го изпрати, ами ако бях чакала още 30 дни, губя всякакви срокове за диспути.

Сега чакаме решение на проблема, той настоява да си удържи 25%, за не знам какви си разходи(в случая е $125), пък аз си искам всичките пари/може и да не съм права, нали е имал някакви разходи при пускане на обявата, но все пак си ги искам/.

# 514
Къде пък и двете успяхте едновременно да се натресете на един и същи измамник???
И да се бяхте уговаряли, пак нямаше да стане така сигурно.
Дано ви върне парите и да нямате повече ядове с този. Hug

# 515
  • при палмите и алигаторите,FL
Алекс, при различен сме .

# 516
И това не прави нещата по-добри. Пак е гадна ситуацията!
Хайде, стискам ви палци и на двете! Гуш!

# 517
Благодаря, имаме нужда от късмет Confused
Ще докладвам след време като приключи всичко, дано е в наша полза!

# 518
Съжалявам ако досаждам, знам, че не е съвсем по темата...
От сайта ми писаха в Пейпал, отхвърлиха ми искането за refund отново и много любезно ми казаха, че ще ми върнат парите, когато си получат артикула обратно (и видят, че наистина проблемът е такъв, какъвто описвам). Дали са ми и адрес, но мисля след малко да ескалирам диспута, само се притеснявам да не би и от Пейпал да решат в тяхна полза, тъй като все пак са казали, че ще ми върнат парите... Аз наистина ще им изпратя тъпото "дърво", което ми пратиха, но искам да си взема парите, хич не им вярвам след цялото това размотаване. Въобще, каква е практиката при рекламации, индивидуално за всеки сайт ли си е или има някакви общоприети правила? Имах миналата седмица сгрешена поръчка от Спортсдирект, малко по-остър мейл написах и хората ми се извиниха 100 пъти и веднага ми пратиха вярната поръчка, като уредиха и куриер да дойде до вкъщи да вземе объркания пакет (като се има предвид, че доставката беше до английски адрес, а куриерът ще дойде до вкъщи в София)... Не знам какво да правя, най-много да си остана с това подобие на таблет ако и Пейпал ми откажат и така...

# 519
Мрън, тези в Пейпал ли ти писаха да им върнеш таблета и да ти върнат парите?
Или в техния си сайт?

# 520
Мрън, тези в Пейпал ли ти писаха да им върнеш таблета и да ти върнат парите?
Или в техния си сайт?

И на двете места Sad

# 521
В Пейпал като са писали - ок. Ще трябва да го върнеш. Обаче ще трябва да го върнеш с тракинг номер, който доказва, че си го пратила и са го получили.
Ще трябва да напишеш тракинга в диспута.
Не знам, много смотана ситуация.
Защо не пишеш на хелп-а на Пейпал и да опишеш случая, като ги питаш как да постъпиш - дали да им върнеш таблета или да ескалираш до клейм и да оставиш Пейпал да решат дали да го върнеш или не?

# 522
Защо не пишеш на хелп-а на Пейпал и да опишеш случая, като ги питаш как да постъпиш - дали да им върнеш таблета или да ескалираш до клейм и да оставиш Пейпал да решат дали да го върнеш или не?

Хмм, благодаря, за това не се бях сетила, ще опитам така   bouquet

# 523
Здравейте , когато купувам и плащам с Пейпал , взимат ли ми някаква комисионна , или взимат само от продавача? Защото бях чула , че вече и купувача ше плаща на Пейпал   Peace

# 524
  • Пловдив
Не ,Гери.Плаща само продавача

Общи условия

Активация на акаунт