Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 54 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Алекс1 не идва от никакъв мейл, в самия ПП ми го искат, в самия сайт, като влезна и ми излиза тази информация, мисля че нямам как да е лъжа или бъркам  newsm78.

# 571
Момичета, имам малък въпрос  Grinning

Регистрирах се в ПП. Всичко е наред имам си акаунт. Но в една тема прочетох, че трябвало да ми изпрати съобщение и с него да ходя в банката. Аз нямам такова съобщение  Rolling Eyes На първа страница пише, че трябва код ако ще пазарувам със суми над 100 евро. За това ли става въпрос? Аз за момента мисля да започна с малки покупки и няма да са за такава сума. Трябва ли да ходя за нещо до банката или за сега не е нужно  Rolling Eyes

То малко по малко сумата бързо ще стигне до 100Е Grinning. Не се касае за еднократна поръчка, а е с натрупване. Така че си пусни верификация на картата с време. Че аз така се успокоявах и за едно плащане се обяснявах с продавача 5 дни, докато ми дойде кода Grinning

# 572
Момичета, имам малък въпрос  Grinning

Регистрирах се в ПП. Всичко е наред имам си акаунт. Но в една тема прочетох, че трябвало да ми изпрати съобщение и с него да ходя в банката. Аз нямам такова съобщение  Rolling Eyes На първа страница пише, че трябва код ако ще пазарувам със суми над 100 евро. За това ли става въпрос? Аз за момента мисля да започна с малки покупки и няма да са за такава сума. Трябва ли да ходя за нещо до банката или за сега не е нужно  Rolling Eyes

То малко по малко сумата бързо ще стигне до 100Е Grinning. Не се касае за еднократна поръчка, а е с натрупване. Така че си пусни верификация на картата с време. Че аз така се успокоявах и за едно плащане се обяснявах с продавача 5 дни, докато ми дойде кода Grinning

Аха, аз си мислех че е за поръчки над 100 евро. ОК, тогава ще задвижа нещата навреме  Grinning Мерси  Hug

# 573
  • Сандански
И аз с регистрация в Пей Пал....Дали мога сега да платя без да съм варифицирала картата newsm78
И взема ли се някаква такса при плащане с Пей Пал...

# 574
И аз с регистрация в Пей Пал....Дали мога сега да платя без да съм варифицирала картата newsm78

До 100Е (или $ беше newsm78) няма да имаш проблем за плащането Peace. Такса от купувачите не се взима Wink

# 575
  • Сандански

До 100Е (или $ беше newsm78) няма да имаш проблем за плащането Peace. Такса от купувачите не се взима Wink

Платих без проблем...Благодаря  bouquet

# 576
Алекс1 не идва от никакъв мейл, в самия ПП ми го искат, в самия сайт, като влезна и ми излиза тази информация, мисля че нямам как да е лъжа или бъркам  newsm78.

Сканирай и пращай тогава.
Нали влизаш в Пейпал директно като пишеш адреса в браузъра, а не от букмарк?
www.paypal.com

# 577
  • Лондон/Пловдив
Алекс аз винаги влизам от букмаркса ,  newsm78 не е сигурно ли ?

# 578
Винаги е по-добре да си изписвате адреса ръчно.
Не се знае кога какъв вирус може да лепнете.

# 579
  • ВАРНА
Здравейте на всички,
 бих искала да питам какво се прави като ти изтече картата и имаш нов секюрити код опитах се да си сменя само кода и новата  дата на изтичане на картата, но ми пише, че трябва да се свържа с банката, не мога да разбера за какво да се свързвам аз само си подновявам картата
ПОмогнете ми да не би да не правя нещо както трябва.

# 580
Парички в картата имаш ли?
Поне 3-4 лв трябва да има, за да стане, защото ще блокират 1 долар, за да проверят валидна ли е.

Освен това, някои карти искат първата трансакция да е на банкомат - дори проверка за наличност.

Картата активирана ли е от банката вече? Питай в картовия център на твоята банка.

# 581
  • ВАРНА
Парички в картата имаш ли?
Поне 3-4 лв трябва да има, за да стане, защото ще блокират 1 долар, за да проверят валидна ли е.

Освен това, някои карти искат първата трансакция да е на банкомат - дори проверка за наличност.

Картата активирана ли е от банката вече? Питай в картовия център на твоята банка.

O не се сетих за паричките в картата не нямам Simple Smile Благодаря ти много. Simple Smile Сега ще пробвам.
Ей тоя Форум Е ЗЛАТЕН Simple Smile

# 582
Мис Каприз,от много сайтове пазаруваме само с карта .Най-добре сподели кой е сайта,защото винаги има рискове
Благодаря ти,оправих се  Hug

# 583
Мацки,извинявам се,че нахълтвам така,но имам проблем.Трябва да поръчам едно нещо,скъпо нещо и не за мен.  Rolling Eyes (как мразя...) Понеже цената в Ибей е за едно,а аз искам 4 броя,човека ми прати инвойс на мейла,обаче аз не мога да платя.Имам пари в картата,а не става-пише ми 'You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.' До сега съм си плащала с нея,нямам проблеми.Имате ли идея какъв е проблема и как да платя,защото ми е спешно?  Tired
Благодаря предварително!

# 584
  • Някъде там...
Имам нужда от помощ. Незнайно защо последните няколко плащания ми ги таксуват по техния курс, вместо по този на банката ми. А преди не беше така. Опитах се да наглася опциите, но не намирам никъде нито един от вариантите, посочен в първия пост. В профила си имам следното:
Bank accounts          I want to pay my online transactions with the funds in my bank account.   Add my bank
Debit and credit cards .... виза....                                      Update
PayPal balance             €0.00 EUR                       Currencies
My preapproved payments            Manage the automatic payments, subscriptions, and installment plan payments I send to merchants.                            Update

Много ще съм ви благодарна да ми кажете откъде в случая мога да сменя курса, за да ме таксува по курса на моята банка, не по 2 лв на евро...  Sick

Успях май да оправя нещата докато извършвах плащането...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 13:25 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт