Какво мислим за солариум?Kакво трябва да знаем!-4

• 44 721
  • 206
  •   1
Отговори
# 120
Говорих с лекаря ми, каза, че може да се ходи, но без да се прекалява...  Hug

# 121
Здравейте отново,
сега имам друго питане...
Ходих вече 2 дни подред  на вертикален солариум за по 4 мин. Момичето там ми каза, че в началото трябва да се ходи поне 4 дни един след друг за да има ефект, след това почивка 2 дни, но на мен ми се струва малко множко. Вие какво мислите? Първоначално как ходите по колко дни един след друг?
Аз съм със светла кожа  Rolling Eyes

# 122
Ами и аз започнах от скоро да ходя..от 2.05. - за 5 мин., хоризонтален. След това на 4.05. - 6 мин. и вчера - 7 мин. Не зная през колко време е добре да се ходи отначало, но аз просто нямам нито физическото време, нито финансите да ходя всеки ден. Гледам да е през ден, но събота и неделя нямам възможност ...в понеделник салонът не работи ... и то остава 2-3 пъти в седмицата макс.

# 123
Аз се чудя дали да не ходя 2 дни и един да почивам и така докато направя подходящия тен, или да се придържам към 4:2. Но много ми се вижда...
Ти със светла кожа ли си? Имаш ли вече някаква разлика?  Hug

# 124
Както си прецениш - виж как ти се отразява на кожата и така Hug На мен през ден ми е добре Peace . Иначе - да, светла ми е кожата, не съм бяла като сняг, но ми е светла, и да - има разлика  Sunglasses на корема най - се забелязва и на ръцете ...краката не особено.. а там много държа. Ама съм ходила само три пъти де.
Утре пак ще се пържа  Grinning

# 125
Както си прецениш - виж как ти се отразява на кожата и така Hug На мен през ден ми е добре Peace . Иначе - да, светла ми е кожата, не съм бяла като сняг, но ми е светла, и да - има разлика  Sunglasses на корема най - се забелязва и на ръцете ...краката не особено.. а там много държа. Ама съм ходила само три пъти де.
Утре пак ще се пържа  Grinning

Те май краката по принцип най-бавно си почерняват, а и аз държа най-много там да съм черна  Laughing

# 126
В никакъв случай не трябва да се ходи всеки ден на солариум! Освен ако, разбира се, лампите не са сменяни с години и не пекат изобщо. Максимумът е през ден. Имам соларно студио от 2007-ма година и ви казвам да си пазите кожата...  Naughty

# 127
В никакъв случай не трябва да се ходи всеки ден на солариум! Освен ако, разбира се, лампите не са сменяни с години и не пекат изобщо. Максимумът е през ден. Имам соларно студио от 2007-ма година и ви казвам да си пазите кожата...  Naughty

Много благодаря, като за начало как ми препоръчвате да ходя, до сега бях 2 дни един след друг (солариума е турбо и е чисто нов, на няколко месеца, вертикален)? Как е най-добре да продължа и после да поддържам тена?
(а и да спомена, че всеки път си взимам еднократна доза за мазане преди солариума)
 Hug

# 128
В никакъв случай не трябва да се ходи всеки ден на солариум! Освен ако, разбира се, лампите не са сменяни с години и не пекат изобщо. Максимумът е през ден. Имам соларно студио от 2007-ма година и ви казвам да си пазите кожата...  Naughty

Много благодаря, като за начало как ми препоръчвате да ходя, до сега бях 2 дни един след друг (солариума е турбо и е чисто нов, на няколко месеца, вертикален)? Как е най-добре да продължа и после да поддържам тена?
(а и да спомена, че всеки път си взимам еднократна доза за мазане преди солариума)
 Hug

Зависи от мощността на солариумите, те варират от 3000 до над 11000 вата (изчислява се, като се умножи броя на лампите по тяхната мощност), но като цяло почини два дни сега, и после още 2 пъти се пусни през ден за по 5 мин. След това моята схема, а и тази, която препоръчвам на клиентите е, още 4 пъти през ден по 7-8 мин., 4 по 10 мин. и 4 по 15 мин. След това на една или две седмици по 15 мин. за поддръжка. Тази схема е за хора, които не са се пекли поне половин година, и е за моите солариуми, но те са по 11000 вата, и от тях се почернява много. Ако не искаш да си много черна, пропусни 15-те минути и карай само на 10, като поддръжката (също по 10 мин.) я прави веднъж седмично, а не на 2 седмици.

За да е хубав и дълготраен тенът, трябва да се придобие бавно и постепенно; редувай хоризонтален и вертикален солариум (краката при вертикалния по-трудно се изпичат); не трябва да се къпеш поне два часа след солариум; важно е да ползваш козметика за солариум без значение дали е скъпа или евтина, а защото овлажнява кожата; много е важно вкъщи след баня винаги да мажеш тялото с какъвто и да е овлажняващ или подхранващ лосион защото кожата изсъхва много от солариумите, незабележимо горния и слой пада и така тена избледнява бързо; лицето много трябва да се пази - не като не се пече изобщо, но то, особено кожата около очите, се състарява най-бързо, трябва да се ползва качествена козметика поне за околоочния контур; и се пази от слънцето, колкото можеш повече, с фотозащита, шапки и т.н.

Със солариума не трябва да се прекалява, а и тенът е красив, когато е естествен, а кожата - млада и жизнена. Имам клиенти, доста по-млади от мен, които за около година печене си направиха такова ветрило на околоочния контур, а то е непоправимо. Аз спазвам това, което ти написах по-горе, и онзи ден за пореден път две нови клиентки, набръчкани и почернели като стафиди, ме подмладиха с 8 години.  bowuu

Надявам се, да съм ти била ползена.   bouquet

# 129
Благодаря ти мила Gia * , ще спазя това, което си ми написала. Момичето в солариума ми каза, че ако първоначално не ходя поне 3-4 дни един след друг нямало никакъв смисъл, нямало да почернея...  Rolling Eyes
Препоръчай ми нещо за околоочния контур, аз сега се мажа с едно на Iwostin, но не знам дали има някакъв ефект....  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 01:35 от eli_eli_eli_to

# 130
Благодаря ти мила Gia * , ще спазя това, което си ми написала. Момичето в солариума ми каза, че ако първоначално не ходя поне 3-4 дни един след друг нямало никакъв смисъл, нямало да почернея...  Rolling Eyes
Препоръчай ми нещо за околоочния контур, аз сега се мажа с едно на Iwostin, но не знам дали има някакъв ефект....  Hug Hug Hug

Това с околоочния контур е много субективно....не знам възрастта ти, нито дали имаш изразени бръчици вече. Аз ползвам един околоочен крем на Bergman, но те са скъпа козметика като цяло.... Simple Smile

# 131
  • Бургас / София
Привет на всички Simple Smile) .Понеже от скоро ходя на солариум и искам да попитам ако си закупя лосин за тяло без брозант от изброените, които сте показали възможно ли е да стана на петна ако не го разнеса хубаво?

# 132
Вторник за първи път отидох на солариум.Много съм бледа и за начало стоях 4 мин.Вчера забелязах,че имам червени петна по тялото ми.Някой може ли да ми каже причината и дали ще се махнат с времето  Cry

# 133
Вторник за първи път отидох на солариум.Много съм бледа и за начало стоях 4 мин.Вчера забелязах,че имам червени петна по тялото ми.Някой може ли да ми каже причината и дали ще се махнат с времето  Cry

Мила трябвало е да се пуснеш на 2 мин щом си бледа, но нищо... най-добре отиди на дерматолог ако не изчезнат...  Hug

# 134
  • Бургас / София
И аз съм бледа, ама първият път седях 5 минути и нищо не ми стана, относно за червените петна не е нормално да се появяват може солариумът да не е качетсвен ..

Общи условия

Активация на акаунт