Какво мислим за солариум?Kакво трябва да знаем!-4

• 44 740
  • 206
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Всеки е индивидуален...и тялото може да реагира по различен начин!

# 136
Здравейте! Можете ли да ми кажете,ако се мажа с лосионче с бронзант, дали ще почернея повече?

# 137
  • Бургас / София
Да на всеки кожата е различна. Аз предпочитам лосионите без брозант, ако ползвате с брозант трябва да се нанесе равномерно и преди това да се направи пилинг на тялото. И въпреки това лосионите без брозант също цапат, но се измива.. С брозант не съм ползвала, но съм чувала че се става на петна, ако не е равномерно.

# 138
Я да се поинтересувам някоя от вас ходи ли паралелно на плаж и солариум? Нямам предвид в един ден, разбира се.  Laughing Уикенда-плаж, през седмицата, веднъж - солариум за поддържане?!  newsm78 Ще ми се да го практикувам, но се чудя дали няма да дойде туу мач...

# 139
  • Бургас / София
Момичета има ли опасност след като съм пила антибиотик да ми се образуват някакви петна..Пия противозачатъчни и пак ходя и нищо не ми е излязало слава богу, но сега след като взимах антибиотик, колко време трябва да изчакам?

# 140
  • Там, където ме обичат
Moмичета, вече почти съм достигнала тена който ми отива. Как да го поддържам?

# 141
  • Пловдив
Като ходиш един път в седмицата на солариум или на плаж.

# 142
Виждам ,че темата не е много активна ,но все пак искам да попитам днес ходих за първи път на солариум като преди това съвсем леко бях загоряла от 2-3 плажа.Днес бях за 6 мин ,дали е удачно утре пак да отида?И ако да на колко минути да отида.Simple SmileИ трябва ли да се мажа с нещо преди или след солариума?

# 143
  • Бургас / София
Виждам ,че темата не е много активна ,но все пак искам да попитам днес ходих за първи път на солариум като преди това съвсем леко бях загоряла от 2-3 плажа.Днес бях за 6 мин ,дали е удачно утре пак да отида?И ако да на колко минути да отида.Simple SmileИ трябва ли да се мажа с нещо преди или след солариума?
Изчакай един ден, не е хубаво всеки ден да се ходи. И да препоръчително е да се мажеш, но лично аз  ползвам само хидратиращо масло. Иначе съм пробвала продуктите на танимакс с шоколад и е страхотен лосион, но трябва да го разнесеш хубаво, иначе става 1 чудесия и да е без брозант. В солариумите продават козметика питай там ще ти препоръчат някои продукт.

# 144
Благодаря за бързото мнение!

# 145
Наминавам само да споделя, че с веднъж седмично плаж (обикновено през уикенда) и в средата на седмицата солариум поддържам перфектен (поне по мое мнение) тен  Peace
o5u4jlubka , трябва да са минали минимум 48 часа между двата сеанса в солариума.

# 146
Здравейте,малко нахално може ми да обсъждам тук,но няма откъде да получа по добра информация.Искам да си отворя соларно студио имам някакви идеи,но искам да попитам някоя от вас ако се занимава или пък знае какви са изискванията(мивки,тоалетни и т.н)Другото което искам да питам с колко лампи и с каква мощност да бъде един солариум за да е достатъчно мощен.И още въпроси имам,но на който му се занимава с мен да пише може и на лични,за да не спамя темата

# 147
Максимуът, който постигам със или без солариум е жълто тип светла охра. Краката ми винаги хващат най-бавно тен. Последната година се случи така, че редувах солариум със кърски тен и в крайна сметка дори светложълта не станах, но за сметка на това получих много неприятни обриви на врата и в горната част на гърба.
Аз по принцип съм много бяла с лунички и с много бенки.
Напоследък доста често ме сърби кожата без да може да се установи каква е точно причината и чувствам след излагане на силно слънце дори и за малко как буквално ми настръхва и щипе кожата. Мисля, че и самото слънце вече не е това, което беше. След като и мургави хора се оплакват от зверски изгаряния. Отделно забелязвам тук-таме по някое тъмно петънце и по лицето си, които засега уж успяват да избледнеят. Аз не се шашкам, чак толкова, защото съм свикнала с луничките, но тези петънца, за които говоря с по-тъмни от луничките. Не знам дали не се получават от това, че съм стояла на силно слънце с ФДТ или просто вече кожата ми реагира по-остро. Имам си и едни ситни пъпчици, които периодично ми излизат на челото и ме сърбят понякога. Не знам заради слънцето, заради жегата или заради двете.

# 148
  • Пловдив
Може би прави лека алергична реакция кожата ти... Ползвай слънцезащитен крем с по висок фактор.

# 149
  • Бургас / София
Аз съм доста доволна от ефекта който постигнах в солариума. Още 2 пъти и приключвам не исках да ставам много черна, а нормална и се получи, но колко се ухарчих не е истина...Кожата ми е суха попринцип, но не се исуши чак толкова след ходенето на солариум, и да аз не прекалявах правих си и почивки след процедурите, но всичко трябва да е с мярка Simple Smile . И да отбележа, че не се мазах с никакво мазило освен с хидратиращ лосион. 1 път се намазах и бях на петна, добре че беше без брозант да се измие  Sick

Общи условия

Активация на акаунт