Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте и от мен!
Не съм писала от сума ти време, ама се изниква нещо, а и нещо напоследък ми е едно такова...смотано, та затова.
Иначе Йоанна от три седмица я гледа майка ми на Видин, като ние пътуваме всяка събота и неделя, да я виждаме Heart Eyes, няма да ви описвам как ми е мъчно, как ми липсва и как не съм подозирала, че тя е проникнала във всяка една сфера на жиеота ми и сега във всичко усещам физичеката й липса Cry Но пък за нея е разнообрание, нови преживявания и емоции, чувства се добре, с нова прическа е /късичка Heart Eyes/, че там като започнаха големите горещини и тя постянно се изпотяваше.
Проблемът, който се появи с престоя й там обаче касае акането /дано не възразите, че пак засягам тази тема/- явно от това, че изцяло махнахме пампата е започнала да не иска ака с дни /до 4 дни е стигала Tired, а преди поне по веднъж на ден си ходеше.../, в следствие пък на което постоянно казвала, че я боли "коемчето", явно има някакъв страх да ака в тъпото гърне, но и в гащичките ако се случи, плачела, че ги е изцапала, ама и не е искала непременно памепрса да ака там... Rolling Eyesи явно накрая се получва така, че с дни не може да се изака ooooh!. Постянно се чувам с майка ми, казвам й да не я пресира, ако не иска да сяда да ака на гърнето, да не я кара, да й дава разхлабващи храни, чух се и с нашето педи, тя каза, да й се даде Дуфалак, щял да облекчи процеса....много ми е кофти и много зле се чувствам, като се чуя с тях и майка ми ми каже, че цял ден е плакала, че я боли коремчето и в същото време не се изакала Sad Не съм и преполагала, че ще възникне този проблем Rolling Eyes и предпочитам и в гащите да ака и да не си казва даже, ама да си е всеки ден и да го няма този кошмар и да се мъчи миличкото ми така Sad Иначе с пишкането одавна няма проблеми, казва си одавна.
Люби- милото Кари, много болести му се насъбраха, гуш от мен и се надявам скоро да се оправи Hug
Мим- радвам се, че вече Елия е добре и са ви изписали, ние ще кандидастваме догодина за градина.
Коприва- снимките са страхотни, а Ани е просто прекрасна Heart Eyes
Дони- аз си вземам кафе, че даже двойно Mr. Green, че напоследък не спя добре и през деня само лоча кафета Tired Клипчето на Жоо в фейса с дъжда е ууникаално, много му се изкефих Heart Eyes

# 166
  • Варна.....
Дони, това е сайта http://irobotbg.com/ Има и опции за поръчка от Щатите или Англия. идва малко по- ниска цената. /Има ли още капучино?? че кафето много черно ми идва по обяд  Mr. Green/
И да ти кажа възмутена съм- може ли да си такава безхаберна майка, да не си оставиш детето но дъжда  ooooh!
Любич, много гадно това да ти е болно детето посред лято.
Ралче, не се измъчвай, ще и мине и този период.
Мим, права си. Много е гаден вируса.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 17:25 от tais

# 167
Vania Petkova
Момичета май ми изтичат водите.Сама съм с Маги сега звънях да идва майка и Андро да го сменят от работа.Отивам да се оправя.Стискайте ми палци.

момичета това е от ванилка от фейса...да и стиснем по едни палци да мине всичко успешно...

# 168
  • Русе
Проблемът, който се появи с престоя й там обаче касае акането /дано не възразите, че пак засягам тази тема/- явно от това, че изцяло махнахме пампата е започнала да не иска ака с дни /до 4 дни е стигала Tired, а преди поне по веднъж на ден си ходеше.../, в следствие пък на което постоянно казвала, че я боли "коемчето", явно има някакъв страх да ака в тъпото гърне, но и в гащичките ако се случи, плачела, че ги е изцапала, ама и не е искала непременно памепрса да ака там... Rolling Eyesи явно накрая се получва така, че с дни не може да се изака ooooh!. Постянно се чувам с майка ми, казвам й да не я пресира, ако не иска да сяда да ака на гърнето, да не я кара, да й дава разхлабващи храни, чух се и с нашето педи, тя каза, да й се даде Дуфалак, щял да облекчи процеса....много ми е кофти и много зле се чувствам, като се чуя с тях и майка ми ми каже, че цял ден е плакала, че я боли коремчето и в същото време не се изакала  да се оправи Hug
Ох, това е до болка познато. И ние сме така. За храните - Кари по цял ден пие сокове, яде пъпеш (а той е разхлабващ) и пак е така - на 4 дни веднъж. Не съм й давла лекарства. Само да не й се оленивят червата.

Стискам палци на Ванила и чакам новини.  Peace

# 169
Стискам здраво палци за Ванилка  Praynig Praynig Praynig Леко и безпроблемно раждане   Hug
Ралче и моят синковец януари като правихме опити да махаме памперса не беше акал седмица и от тогава - насам съм го оставила на мира. Пробвах преди няколко седмици, пак същата работа и се спрях. Не искам да го травмирам. Когато - тогава  Peace
Бубс, Джавари имат намаление на обувки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Шшшшшшшшшшшттттттттт, Лукавийййййййй  Stop И аз от както съм в Самоков съм се отдала изцяло на он-лайн пазаруване  Mr. Green А пък ако знаете какъв доставчик на Еконт идва... Утре пак го чакам  Mr. Green Разорих се покрай тоя човек  hahaha
В тая връзка - комшу едно кафе за мен, ама дъъъъъъъългоооооооо  Blush

# 170
  • Варна.....
Стискам здраво палци за Ванилка  Praynig Praynig Praynig Леко и безпроблемно раждане   Hug
Ралче и моят синковец януари като правихме опити да махаме памперса не беше акал седмица и от тогава - насам съм го оставила на мира. Пробвах преди няколко седмици, пак същата работа и се спрях. Не искам да го травмирам. Когато - тогава  Peace
Бубс, Джавари имат намаление на обувки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Шшшшшшшшшшшттттттттт, Лукавийййййййй  Stop И аз от както съм в Самоков съм се отдала изцяло на он-лайн пазаруване  Mr. Green А пък ако знаете какъв доставчик на Еконт идва... Утре пак го чакам  Mr. Green Разорих се покрай тоя човек  hahaha
В тая връзка - комшу едно кафе за мен, ама дъъъъъъъългоооооооо  Blush

И от мен стиснати палци за Ванилка  Hug
Бубс, ти виж пък пак ще си говорим. И с пощаджийките ще се харесаш заради това
намаление.

И все пак вземи се похвали с нещо дет` си напоръчвала. Може ли така. За какво ти е,  ако не се изФукаш!!!  Joy

# 171
Минавам да кажа, че Ваня е вече мама за втори път. Пресиян се е родил снощи в 22.15ч. Тежи 3750 г и е висок 52 см.

Ванче, и тук да ти честитя! Жив и здрав да е Пресиан! Много да ви радва!
   bouquet

# 172
  • Варна.....
Ванилка!!! Честита ти малка радост у дома. Мъж с перфектни мерки   bouquet  bouquet  bouquet

# 173
  • София
Страхотна новина Grinning
Ванилка, Честито и от мен!!!! Да ви е жив и здрав юнака, много да ви радва и да бъде вашата гордост!!!!

# 174
  • Пловдив
Честито и от мен на Ванилка!!!Да им е жив и здрав момъка,жизнерадостно и палаво дете,за радост на цялото семейство!

# 175
  • София
Хайде жив и здрав да е новият мъж в отбора ни. Ванче, страхотно име Simple Smile
Комшу, на да видиш, че шопинга вече се определял като психично разтройство Само да съм чула, че ревеш за пари после  smile3534 smile3534 smile3534 Не обичам онлайн търговията - колкото пъти съм поръчвала, толкова пъти съм и съжалила. Верен е принципа око да види-ръка да пипне. Последния път си купих българска блуза от Ларедута - мерси...
Доклад, от една седмица се налива със сок от джанки - неферментирал, а сварен Rolling Eyes Вследствие на което отказа млякото - време беше ooooh!

# 176
Ванилка, честит малък мъж Пресиан! Да ви е жив и здрав, много да папка и да слушка!   bouquet

Грийн Айс, гледам и при теб не останало много!  Hug
Любито, да се оправя бързо Карина!  Hug
Мим, радвам се, че вече сте добре! Hug
Ралче, бързо да се оправя Йо Йо с проблема с акането! Много ти съчувствам!  Hug И при Ивайла го има този проблем отдавна. Сега й растат последните 3 кътника, малко яде, плодове само киви, банани, чат пат круша и ябълка, с гроздето само си играе, домати не мога да я накарам да хапне, т. е. трудно хапва сурови плодове и зеленчуци. Общо взето яде само избрани неща. Вече хич не ми идва на ум какво да й готвя.Давам Лактулоза от няколко дни, но ефектът е почти никакъв.

# 177
  • София
Ягодке, и близнак и е така - в суров вид ни плод ни зеленчук...Месо да не види...Супа не отказва и филийка със "тол"=шарена сол Simple Smile Ама си Яка редовно  Mr. Green

# 178
  • Варна.....
Е, значи има резултативност мероприятието.

# 179
  • Русе
Честит малък мъж на Ванила! Да им е здравичък и само радост да носи!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт