Не съм писала от сума ти време, ама се изниква нещо, а и нещо напоследък ми е едно такова...смотано, та затова.
Иначе Йоанна от три седмица я гледа майка ми на Видин, като ние пътуваме всяка събота и неделя, да я виждаме
, няма да ви описвам как ми е мъчно, как ми липсва и как не съм подозирала, че тя е проникнала във всяка една сфера на жиеота ми и сега във всичко усещам физичеката й липса
Но пък за нея е разнообрание, нови преживявания и емоции, чувства се добре, с нова прическа е /късичка
/, че там като започнаха големите горещини и тя постянно се изпотяваше. Проблемът, който се появи с престоя й там обаче касае акането /дано не възразите, че пак засягам тази тема/- явно от това, че изцяло махнахме пампата е започнала да не иска ака с дни /до 4 дни е стигала
, а преди поне по веднъж на ден си ходеше.../, в следствие пък на което постоянно казвала, че я боли "коемчето", явно има някакъв страх да ака в тъпото гърне, но и в гащичките ако се случи, плачела, че ги е изцапала, ама и не е искала непременно памепрса да ака там...
. Постянно се чувам с майка ми, казвам й да не я пресира, ако не иска да сяда да ака на гърнето, да не я кара, да й дава разхлабващи храни, чух се и с нашето педи, тя каза, да й се даде Дуфалак, щял да облекчи процеса....много ми е кофти и много зле се чувствам, като се чуя с тях и майка ми ми каже, че цял ден е плакала, че я боли коремчето и в същото време не се изакала
Не съм и преполагала, че ще възникне този проблем
Иначе с пишкането одавна няма проблеми, казва си одавна.Люби- милото Кари, много болести му се насъбраха, гуш от мен и се надявам скоро да се оправи

Мим- радвам се, че вече Елия е добре и са ви изписали, ние ще кандидастваме догодина за градина.
Коприва- снимките са страхотни, а Ани е просто прекрасна

Дони- аз си вземам кафе, че даже двойно
Клипчето на Жоо в фейса с дъжда е ууникаално, много му се изкефих
И аз от както съм в Самоков съм се отдала изцяло на он-лайн пазаруване