Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
А ние сме в болница...поне има нет да гледаме Мики!!! Някакъв вирус е май...повръща снощи 8-9 пъти, и това което ме шашна беше кървавите жилки в повръщаното... В понеделник живот и здраве ще ни изпишат....

# 151
Мим  Hug Hug Hug Бързо възстановяване на малката принцеса  Praynig

# 152
Леле,Мим,милото дете.Много бързо да се възстановява и ние лежахме с Йоана първата й година баш за Великден точно с този вирус и беше меко казано кошмарно да седи мирна заради системата.Дано мине бързо. Hug
Ние се стягаме за морето,че утре заминаваме и как ме мързиии да стягам багажи само се размотавам цял ден. ooooh!
Поздрави на всички!

# 153
  • София
Мим, бъзо да се оправя Ели  Hug Hug Hug
Аз децата няма с какво да ги похваля...освен да похваля мен си - ква съм работна - пуууу, изпрах килимите в къщи #Silly
Иначе...мъчно ми е, че на мойта дружка и умря заека, а Гого го обожаваше...Ама каквато съм смотана - хич не изтрайвам домашни любимци, за да му взема един вкъщи Embarassed И като го знам каква е консерва има все да го търси, когато сме в тях...
Браво на Анджито - няма да се излага я, нали ще става кака. Та карам се онзи ден на моя и на негов приятел, че са коскожамити батковци вече, а пикаят и акат в гащите. При което приятелчето ми казва - Коко бате (неговия батко се казва Коко), аз бебе...Та можело да пика в гащите значи  hahaha
На Данинцето и Лорини - умната на плажа  Wink Много е горещо и влиза пясък в д....о/ От опит го казвам  Rolling Eyes
То май само аз си пиша тук...

# 154
Като сте казали да се хвалим, да се похваля аз.  Crazy
Миналата събота направихме кръщенето на Ани. беше много готино, азс е опитах да си я държа, тя окрещя света защото искаше да я пусна да вилнее и тогава я взе баща и. ееей, не шукна това дете. Друго си е мъжкия респект.

Снимки съм качила във фейса, но понеже не всички са ми във френд листата ще пусна и тук няколко.

и опит за снимка с мен

Абе снимките са доста смотани, но се придобива представа.
То това джереме не се спира на едно място...Simple Smile

ето линк към албума 
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2088103096550.2107925.1 … cf498a&type=1

Мим, оправяйте се бързо. Много гадно с този вирус....

Аз се настройвам психически за последна работна седмица и после сме море здравей!
2 седмици в Албена, после 1 седмица още отпуск в която съм планирала 3 дена на една вила с приятели. Та така. Само тази последната да мине Simple Smile

# 155
Ееее, аз очаквах много да сте писали, а то ....
Мим, да се оправяте  Praynig.
Тези снимки дето видях тук са прекрасни  Heart Eyes. Колко големи деца са станали всички, и то от хубави по-хубави ...
Ние тъкмо се връщаме от Ракитово. Отидохме да видим наш'то селянче - а той как ни се зарадва. Не спря да ме целува и през цялото време искаше да го носим  ooooh!. Сдобих се с мускулна треска.
Най-гадно ми стана сега - събудил се и започнал да ни търси, а нас ни няма. Натъжил се и майка ми му казала, че за да е във Варна, трябва да ходи на градина, защото няма кой да го гледа. При което той мислил и казал: "Аз ще гледам мама" ..........  Cry ..........
Голяма мъка е с тази ясла - изобщо не ще и да чуе за нея. Даже сутрин някой път като се събудел и казвал: "Няма на градина!"  ooooh!
Изобщо чудя се ще му мине ли в някой момент и изобщо ще вземе ли да му харесва там, какво точно не му харесва .........

# 156
  • Варна.....
Мим, бързо оздравяване.
Преслав също изкара гадният вирус, за втори път това лято. Но Слава Богу не стигнахме до болница.

Да си похваля чавето и аз, като сте казали- опитвам го да спи без памперс- с променлив успех, но все пак.....
Доня, уникално нежно и красиво дете!!! Да ти е живо и здраво!!!
Радост, весело прекарване!!!
Бубс, Джавари имат намаление на обувки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 157
  • Варна.....
Никога не съм предлолагала, че ще доживея да си пиша сама  ooooh! ooooh! ooooh!
Даже и не сте пиянствали снощи  Mr. Green

# 158
  • София
Никога не съм предлолагала, че ще доживея да си пиша сама  ooooh! ooooh! ooooh!
Даже и не сте пиянствали снощи  Mr. Green
Без бой не издавам.
Бе все се каня да те питам - как е прахосмукачката, доволна ли си, ползваш ли я  Wink Че наближава Коледа - може в края на темата (за Коледа) да се похваля  hahaha

# 159
Тайс, благодаря ти!  Heart Eyes

Хахаха, Доника, ти изтрещЕ!
Ква КОледа те гони бре жено, ние на море не сме ходили още тя за сняг ми бърбори  Crazy Crazy Crazy

# 160
  • Варна.....
Коприв, хич не е изтрещяла тя, знае какво иска.   Naughty
Дони, пиши на добрият старец, заслужава си да започнеш да слушкаш още от сега  Mr. Green
Няма да излъжа, ако кажа че за 8-9 месеца 2-3 пъти съм пипала старата прахосмукачка!!

# 161
  • София
Коприв, ей ся ще дойде - след има няма 5 месеца Joy Аз нали вече морето го минах  Rolling Eyes
Таис, как и беше името, да питам чичо Гошо - де го има туй чудо и дали не са паднали цените малко  Embarassed
дъъъжд

# 162
  • Варна
Много сте несериозни... Ние се прибрахме вчера - малката е добре, държа се геройски!!! Отделението /на частно/ беше пълно - няакъв вирус върлувъл из морето - повръщане, разтройство и Т....красота!!! Айде дано не разбирате:)
Сега направо се чудя да я водя ли на плаж!!!

И да се похваля/нали някой призова да си похвалим децата/ - Ели стиска и се справя отлично по гащи от 10тина дена, дори и следобедния сън, а вече две вечери подред и нощния е сух... Вечер не държи да пие мляко, може и чай, многооо бърбори и с нея се получава вече разговор. Дотук добре....имам един месец до градината и трябва да я науча да яде що годе самостоятелно и да може поне да се събува за тоалета.

Ще има ли други в 1ва група? За Александрина знам...някой друг?

# 163
  • София
Добрютру

Мим, вие сте по-възрастни и затова ще сте първа група  newsm53 В яслата онзи ден гледали кой е януари и дали няма да ходи първа група, като подпитвали свеки за Жольо. Казах им, че лесно няма да се оттърват от него и боя, който да принудени да търпят, когато не иска да спи Joy Та ще се гледат още година. Как да го дам на градина, като той е едно голямо бебе, което нито говори, нито има някакво самостоятелно мислене Sad
Браво на Елия - бе жените са по-оправни и това си е...

# 164
  • Русе
За мен капучино, благодаря.  Laughing
Мим, радвам се, че Ели е добре вече. Дано да не разбираме наистина, че това е един от най-големите ми страхове. Иначе ние се разписахме с първата инжекция. Развили сме си пневмонийка. Снощи ходихме до детското да й я поставят. Другите 2 ( по една на ден) ще ги постави сестрата от яслата, която живее в нашия блок. Сигурно ще я намрази детето. И за капак Венци в неделя в 6 сутринта излита от Букурещ. 33 дни ще бъда без мъж. Дано малката да се подобри до тогава и да не боледува много, че ще е трудничко.
Наоплаках се и аз. За градина ще кандидатстваме през 2012.

Общи условия

Активация на акаунт