Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 135

Да не говорим, че една  съфорумка ми обеща да ми прати едни неща с хубав доставчик на Еконт, ама май се отметна Mr. Green Или си го е заплюла за себе си  smile3533

Ааа моля моля Simple Smile Аз с моя некачествен нет дори не мога да те похваля какви планове си правеше да ти пращам доставчика у вас. Не стана номера, защото много скъп щеше да ти излезе  Mr. Green Пък ако си забравиш очилата,... каква файда ще има  Wink Само ще ти иска 10-тина лв. за нищо  Whistling
Господин Пенков се жертва да спести на Бубето поредния мъж дошъл и на крака до вратата и прие ангажимента да вземе нещата  Laughing

Тук има разминаване в тезите на замесените лица hahaha
Смятам, че единственото разумно решение е Г-н Пенков да бъде третиран като убав доставчик.....Със или без очила Heart Eyes

# 136
Привет, момичета!
Не съм писала от векове  Blush, ама не съм и чела  Blush Blush Blush. Само последните няколко поста от горе, от горе. Бубс, браво за покупките, ми така де, то ако не сме ние жените да засилим малко икономиката, влагайки пари в различните й сектори, главно в търговията на обувки и дрешки  Mr. Green, кой друг. Със здраве да си ги носиш  Wink.

Наде, много сте хубави цялото семейство на кръщенето на прелестната, малка София, много радвате, все хубави и усмихнати хора  Heart Eyes

Лорини, и тук браво за майсторените от теб красоти и разбира се - ЧРД!!! Бъди здрава, щастлива и все така обичана и обичаща.

Сискааа, кефи ме, душа, ама много. Винаги с чувство за хумор и толков позитивна  Hug. Боги ще свикне на ясла, не го мисли, а малкият проходи ли вече ? Аз това си мислех, че сега ми е лесно, докато Ники е бебешондерче, ама след някой и друг месец и при нас ще е лудница, да са живи и здрави, ще се справим  Wink.

Аз приключих с изпитите успешно, взех си най-тежкия изпит по граждански процес след изтормозващо и дълго четене, така не съм чела за нито един изпит, голя, зор беше. Сега ми предстоят държавните изпити, но мисля да се явя на една част сега на есенната сесия, част на пролет. Не мисля, че ще е възможно да се справя сега с 3те наведнъж, при това са само през седмица един след друг. Сега сме се отдали с децата на пълноценна и готина почивка на Разлог. Ходим на плажче, разходки, кафенца, вечер на хладинка я в пицария, я на ресторантче с още няколко мацки с деца. На моренце живот и здраве на Гърция след месец.

# 137
Лелее тук доста се е завихрила темата.....а и ето ме и мен да дам отчет за изкарването през уикенда Simple Smile))
Бяхме при наще и да видим малкия, направо ми дойде чудесно, мама продължава да си ме глези, въпреки че сигурно се е поуморила от малкия Tired но още малко ще е така.....
Абе няма нищо по хубаво от семейството, убедих се за поред път!!!!  family4

# 138
  • Варна.....
Направо се е отнесла тая тема от тоя вихър  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На плаж ли сте?
Никой не е пил снощи....
Ели,  Hug Hug Hug браво мила, трудното тепърва предстои

# 139
  • София

Никой не е пил снощи....

Да бе...Собственикът на кафето, където ходим, стоварил един камион с пясък, за негови си нужди - нещо строи. Да, ама дечурлигата го обърнаха на пясъчник. И седнали сме вчера 3 майки с по биричка на едни павета, баш като пияндета  Embarassed После и децата удариха по една...глътка де  Rolling Eyes
 В събота бяхме по гащи, стиска, но не дава да го издържам или на гърне да седне. Принудих се да му сложа памперс да си се изпишка като "бял човек", че ми дожаля за него  Mr. Green

# 140
  • Русе
Никой не е пил снощи....
Ааа, пихме, пихме  Wink Бяхме на РД на братята на моя мъж.
Голяма жега ви казвам, до сега хойкахме и пак трябва да излезем, понеже сме оставили Карито на баба ми и трябва да се възползваме докрай. Следвайки примера на Бубето и аз се сдобих с 2-3 неща: дънкова пола, бельо и ето това:

Така, де, да подпомогнем малко икономиката  Wink
И още една хвалба: от няколко дни Карина използва гърнето по предназначение. Голям кеф й е да стои по голо дупе и иска да пишка през 5 мин., само и само да събуе гащите. Иначе е на АБ, но кашлицата нещо зачести и ми е притеснено..

# 141
Люби  Peace Надушвам, че сме от една порода  Mr. Green Имам го този - любимата ми миризма за лятото  Wink Зимата ползвам
Ели,  Hug Hug Hug браво мила, трудното тепърва предстои

True, true... Ама не го мисли от сега - като му дойде времето ! Честито и от мен гражданския процес си е гадория  Sick
Приятен ви ден, че нещо ми е топло и ме мързи да пиша  Whistling

# 142
  • София

Баси, едно наздраве няма кой да каже... Rolling Eyes

# 143
  • Варна
Е, аз това чакам....Наздраве!!!

# 144
  • София
Да си дойдем на думата Mr. Green Мъжо е нощна и аз съм мома англичанка - скукааааа

# 145
  • Русе
Ми наздраве, де!
Уф на тоя петък не му се кефя, защото в понеделник съм на работааа..

# 146
  • София
Ай наздраве, днес поне повод има - имаме си именячка Simple Smile))
И тук да и е жива и здрава Маги на Ванчето Simple Smile

# 147
за един месец десет страници...срааааааааааам...преди изписвахме толкова за 10 минути...

ама ни мързи да пишем...и да си хвалим децата...затова ще ви дам да го видите мойто кво е хубаво... Mr. Green

всеки чака друг да подхване тема, ама явно всички сме на морска вълна..аз си търся хотел и се моля коко да се обади и да кажа идвам и тръгвам(защото при нас нещата стоят така)..харесах два, но понеже са по-далеч от плажа ще ходим с колата и ще платиме за 10дена 120лв паркинг...луда работа, ама няма как иначе...важното е че Тити чака с нетърпение морето...както някои знаят бяхме на яз.искър и за нея то си беше море, само дето имаше кал... Joy Joy Joy

ама пак остана доволна...така че айде похвалете си децата сега и вие, че да размърдаме малко темата, преди да е станало време за есенната...

# 148
Слушам и изпълнявам Laughing Май махнахме памперса. Казвам май, защото вкъщи е без, но навън е със. Сама си каза и сега малко съжалява, съдейки по това как се пазари, че не иска гащи, а "панти"(памперс).

След 7 часа заминаваме за Корнуола! Нося дрехи за два сезона за трима ни, палатка за плажа, играчки, гърне, чанта за болница, храна, вода и какво ли не още.....и това е за щест нощувки hahaha

Нямам търпение да я пуснем да дивее на плажа, както обича водата. После ще се отчета със снимки.

# 149
  • Русе
Хайде, веселичко да си изкарате, Радост!
Ние днес сме на кръщене на племенника и сега се приготовляваме, че церемонията е след час. Чудя се как да облека Кари в официална рокля и с прическа  Crazy Че май й се доспа, нещо заляга по дивана..

Общи условия

Активация на акаунт