Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Дони, мъже има, ама рано заспиват Laughing Евала на твойто синче, щом отсега е кавалер...ама и неговото си взима, де, с това подбутване по дупетата hahaha

Ягодке, и ти ли си нощна птица като мен?

Душичката той...много мило...сигурно е прекрасно да са две дечицата...аз имам планове да почнем да работим от септември, че искам лятно бебе...ама да видим...Тити уж вече е навита тати да направи бебе на мама, което ще цока от нея, обаче...

имам си нов фотоапарат, подарък от брат ми за предстоящия ми РД в неделя...

Почвайте от Август, че то някой път като се закучи, да не изтървете лятото Laughing Честито за фотоапарата! Много готин подарък Peace

Аз много се радвам, че се навих за второ с малка разлика. Мисля, че е много хубаво да си растеш с братче или сестричка-най-добър приятел за цял живот. Патилинка, твойте големите са така, нали?

Имах на гости една приятелка с нейното момиченце на година и половина. Анджито я целува, гушка, и на мен ми се напълни душата, като си помисля колко ще се зарадва на бебето Laughing Като наред с това абсолютно осъзнавам, какви караници ще се вихрят за играчки, дрехи и тн.  Laughing

Ванилке, стискам палци всичко да мине бързо и успешно!

Наде, да и се ненагледа човек на София! Много е красива!

Даниела, супер, че ще сте при познати. Че с малко дете в хотел, поне няма да ви гледат накриво ако опищи всичко Laughing Приятно изкарване!

# 121
Здравейте, момичета. Домъчня ми за вас искрено, та реших да намина.  Heart Eyes Много не ми се пише, защото ме мързи, а и не знам от къде да започна  Joy

Боги ходи вече втора седмица плътно на ясла, още мрънка и не иска да ходи, отива с хиляди уговорки от сорта: " Мама доди йеми пук" (мама ще дойде и ще вземе сапунени балони  Crazy Просто фалирах с тия сапунени балони дето купувам всеки ден..... За сметка на нещастието на Божидар, аз съм много доволна от положението си  Mr. Green Вече не ходя като луда по улиците, ами се разхождам бавноооо и спокойнооо, дори ми остава време да се унеса в мисли и мечтии...еххх, да си полягвам на дивана по обяд и да гриза някой калоричен чипс...и така....имало и друг живот (до момента, в който обаче Диман се събуди и Боги се върне от яслата Crazy от тук на сетне няма да навлизам в подробности).
За море- НЕ ЩА ДА ЧУЯ......Нямаше такъв ужас да ида сама с двамата и все пак издържах 10 дена...аууу не ща и да си спомням дори...
Благодаря на всички ви за честитките във фейса, много сте мили и наистина с ръка на сърцето ви казвам, че толкова близки ви чувствам, та искрено се радвах на съобщенията ви  Hug Hug
Свекър ми обаче има рд на същия ден и ходихме в тях, а днес брат ми е рожденник, та решихме заедно да отбележим празниците ни утре вечер, така че очаклвайте събота или неделя снимки...и най- важното ще бъда без деца!!
До скоро много ми липсваха децата, ако се наложеше да ги оставя някъде, ама откакто и Диман порастна и двамата са на врата ми ,буквално- МНОГО СЕ РАДВАМ като ми ги откраднат за малко  Blush
Айде, махкам се, добре, че ме мързеше да пиша, иначе ако не ме мързеше не знам  колко още щях да пиша  Rolling Eyes

# 122

Даниела, супер, че ще сте при познати. Че с малко дете в хотел, поне няма да ви гледат накриво ако опищи всичко Laughing Приятно изкарване!

като каза, добре че сте при познати...

отиваме вчера във била да си пазаруваме и  сме на касата вече и нашто както винаги казва няма да платя това, няма да платя онова и пищи и се дърпа...при което почва да крещи зеленчуци който не яде и целия магазин почва да се смее...явно като я досрамее много и почва да си пее и не и пука, ама пее викайки...
и днес пак сме в магазина и охраната пита касиерката, това ли е момичето дето пя вчера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

тайс, ето ти едно цвете, защото саксиини имам три, които поливам когат се сетя(чак ми е жал за тях)..обаче пък са най-хубавите на блока...даже една съседка ме разпитва какви са, искала да и дам да си насади...милата си мисли че аз ги гледам..добре, че е майка ми да ги донесе...не знам дали има друг като мен, но аз вкъщи живо цвете нямам...

# 123
Аз все да пиша, да пиша и все не стигам до писане...Нещо съм станала адски хаотична и разсеяна. Как ще работя живот и здраве септември не е ясно  Crazy
Около нас какво - на почивката беше страхотно - и хотел уцелихме, и време, и място, ама дребния ни пощури. В подробности не влизам - Любито доста точно го е описала  Joy Само дето с моя мъж сме корави и стоически издържахме 8 дни. Вярно е, че поскъсихме почивката, ама то вече не се траеше. Добре, че и персонала на хотела беше разбран та не ни направиха проблем, че си тръгнахме по - рано  Heart Eyes После при баба му и дядо му го водихме, една - две седмици, и се прибрахме в София. Та в тази връзка я познайте какво желание прояви дребния още на входа на София  Crazy "Мамооооооооооо, айде в МОЛ-ааааааааа". И това още на табелата София  Mr. Green Баща му щеше да ме убие, ама кво да го правя  Joy
Иначе добре харчим двамата - купих му на него колело - някакъв БМХ си избра /най-скъпия съответно/ и освен в МОЛ-а, дето му се радва, повече не го е ползвал. Купих и на баща му колело, да не ми ползва колата, че ме дразни вече  Flutter Себе си обзаведзох с нови 5 чифта обущета и "малко" дрешки  Embarassed Абе добре харча - поне 200 лева в час  #Crazy Освен това милото ми купил страхотно гащеризонче с къси панталонки и за сефте от 10 години насам, не стига че ми оцелил вкуса пък и номера  Heart Eyes Абе нещо и него го е пернало слънцето ... И още нещо ми подари Много сладко със сърчица. и то любимата ми марка. Над половин терабайт памет. Уникално! Има си и върхарско калъфче. Идеята му всъщност е доста егоистична, защото не иска да му пълня паметта на компа с моите сериали, въпреки че паметта на въпросния комп няма как лесно да бъде заето въпреки тъпите му 3-4 операционни системи /не, че ги ползва ама са инсталирани/ и още по тъпите му програми, но държи моите "глупости" да са му отделно. Не, че е притеснява, тъкмо ако избуши компа ще си имам всичко  Joy Хак да му е  Joy Joy Joy
Абе май прекалих, ама нещо ми е приказливо напоследък  Embarassed
Лека  Hug

# 124
  • Варна.....
Накри,   bouquet благодаря!!! Срахотно семейство сте. Пожелавам ви много и вълнуващи мигове при отглеждането на прекрасните ви деца.

Бубс, ти се оля.  /ама не в писането/

Охх, как си мечтая и на мен някой да ми вземе чаветата за ден- два....

# 125
Nakri88 снимките са страхотни наистина, а и малката принцеса е барната яко  Grinning
Понякога и на мен ми се иска да си имам момиченце, да си го обличам като кукла.....но има време дето вика мъжа ми "ще работим до момиче" Simple Smile така че дано е от първия път , че не ми се мисли иначе!
А за морето благодаря за пожеланията, но има още доста време дотогава Sad чак август.....
а днес заминаваме при наще и ще видя мойто слънце...нямам търпение!!!! yesyes

# 126
  • София

Ще се жертвам, но ще дойда у вас да ги гледам...или в Балчик
Пу...ходих до банката и докато се върна в офиса се сварих в собствен сос  ooooh!

# 127
  • Варна.....

Ще се жертвам, но ще дойда у вас да ги гледам...или в Балчик

Давай се насам  Mr. Green

# 128
И аз искам детегледач....ама нема Mr. Green

Пък и да има какво ще направя и къде ще ида каквато съм бременна хлебарка  Joy
Много ми тежи вече корема и за разлика от първата бременност съм много кекава. Много бързо се изморявам. Като походя повече или вдигна нещо, после ме боли, трябва да полегна и тн, а това ме изнервя, защото по принцип не съм такава. Обичам да действам, да се разнообразявам, да обикалям.
Още два месеца и половина кажи-речи ooooh!

Бубс, честито, хубаво е да те поглезят! Ми барни се с новите обувки и гащеризончето и ни пусни снимки, деее Heart Eyes

# 129
  • София
http://www.bgradio.bg/bg-clip/petak
Айде аз се наработих - отиваме на отгопед Simple Smile))

# 130
Дони, разкажи малко за Гогича и как напредва...какви са процедурите при него...нощес гледах повторение на марта на предаването и там една логопедка проведе една игра с едно дете с движения на езика...облизване на зъбките, въртене, ей такива неща, които помагат да се работи с езика, да се контролира и от там стават по-лесни другите процеси...

момичета, за тези които нямате фейсбук ще ви пусна тук няколко от моите творения...

# 131
ДОбър вечер!
За пръв път от 3 години насам се изморих от обикаляне по магазините  Crazy.
След работа, с колежката и айде в мола /Бубс знае детето къде е интересно!/ направо без крака останах, но толкова много не бях обикаляла. То след работа на курс по немски, направо вече нямам сили. Та така де - само дето такива харчлъци не съм правила - нали съм без Марти.
Бубс - честити придобивки. И аз много харесвам тази марка  Peace.
Лорини, много интересно, понякога се чудя как му хрумва на някой да прави подобни неща. Колкото до цветя, в къщи има само една палма и мъжът ми я полива.

# 132
И аз, и аз - млад и хубав по възможност  Embarassed Но в момента не се оплаквам много, защото един младеж ми носи всяка сутрин храната. Лошото е, че не знам дали го бива, щото докато сколасам да отворя вратата и той вече при асансьорите, а пък все забравям да си взема очилата  Whistling
Да не говорим, че една  съфорумка ми обеща да ми прати едни неща с хубав доставчик на Еконт, ама май се отметна Mr. Green Или си го е заплюла за себе си  smile3533
Ми барни се с новите обувки и гащеризончето и ни пусни снимки, деее Heart Eyes
Барнах се, барнах се... За фото не сколасах, ама стигнах до МОЛ-а  Embarassed На много ярко червено съм вече - спирам се. Само едни къси дънкови панталонки с определена кройка си търся и кротвам  Flutter
Ай наздраве по този повод !

# 133
И аз, и аз - млад и хубав по възможност  Embarassed

То така става като се понагласиш с нови дрешки- удря те хормона Laughing

На нас пък като си поръчаме ядене, ни го носят разни индийчета, горките толкова са зле, че карам мъжа ми да отваря, че да не ми се разваля апетита Laughing

Ииии, наздраве! Аз съм на шотландска минерална....... с лед hahaha

# 134

Да не говорим, че една  съфорумка ми обеща да ми прати едни неща с хубав доставчик на Еконт, ама май се отметна Mr. Green Или си го е заплюла за себе си  smile3533

Ааа моля моля Simple Smile Аз с моя некачествен нет дори не мога да те похваля какви планове си правеше да ти пращам доставчика у вас. Не стана номера, защото много скъп щеше да ти излезе  Mr. Green Пък ако си забравиш очилата,... каква файда ще има  Wink Само ще ти иска 10-тина лв. за нищо  Whistling
Господин Пенков се жертва да спести на Бубето поредния мъж дошъл и на крака до вратата и прие ангажимента да вземе нещата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт