Ягодке, и ти ли си нощна птица като мен?
Душичката той...много мило...сигурно е прекрасно да са две дечицата...аз имам планове да почнем да работим от септември, че искам лятно бебе...ама да видим...Тити уж вече е навита тати да направи бебе на мама, което ще цока от нея, обаче...
имам си нов фотоапарат, подарък от брат ми за предстоящия ми РД в неделя...

Аз много се радвам, че се навих за второ с малка разлика. Мисля, че е много хубаво да си растеш с братче или сестричка-най-добър приятел за цял живот. Патилинка, твойте големите са така, нали?
Имах на гости една приятелка с нейното момиченце на година и половина. Анджито я целува, гушка, и на мен ми се напълни душата, като си помисля колко ще се зарадва на бебето
Ванилке, стискам палци всичко да мине бързо и успешно!
Наде, да и се ненагледа човек на София! Много е красива!
Даниела, супер, че ще сте при познати. Че с малко дете в хотел, поне няма да ви гледат накриво ако опищи всичко
Много не ми се пише, защото ме мързи, а и не знам от къде да започна 
Просто фалирах с тия сапунени балони дето купувам всеки ден..... За сметка на нещастието на Божидар, аз съм много доволна от положението си

Себе си обзаведзох с нови 5 чифта обущета и "малко" дрешки
Освен това милото ми купил страхотно гащеризонче с къси панталонки и за сефте от 10 години насам, не стига че ми оцелил вкуса пък и номера
благодаря!!! Срахотно семейство сте. Пожелавам ви много и вълнуващи мигове при отглеждането на прекрасните ви деца.
така че дано е от първия път , че не ми се мисли иначе!
чак август.....

Само ще ти иска 10-тина лв. за нищо