Бях си сложила вето, че до довечера пак едно есе имам да пиша, ама ти така като ме подстрекаваш

Да ви разправя какво съм оли
.......да ама имало, и сега утре пак!Тайс, като каза Фейсбук, този Фейсбук ни утрепа темата
Всичко живо се изявява там 
Наде, верно сте мнооого хубави и сте си направили супер семейна сбирка. Хубаво е така да се намират поводи да се събира семейството! Има си и положителни страни на това, че си сама с децата, сега ще си организираш ежедневието, ще започнеш да опознаваш София на спокойствие, а пък като много ти се насъбере ще си викнете пак гости

Аз днеска осъзнах, че със сестра ми не сме се виждали от 2 години и четири месеца. Последно, те дойдоха да видят малката като беше бебе и оттогава все не можем да се уцелим в БГ. А покрай тези скайпове и соц. мрежи, човек не осъзнава че физически не се е виждал с близки хора от сума ти време.
И аз искам като правим кръщене, то да е повод да се съберем цялата фамилия, но и затова не можем да го организираме толкова време.
Люби, много кофти да ти вадят зъб. Дано не те боли! А за цигарите, аз съм върла непушачка, израстнала в семейство на пушещи и нямам съчувствие към никотинови терзания

Даниела, къде ще ходите на море?
И ние така на едно пътуване в деветия месец носехме столче за кола(в кашона) и чантата за болницата, но Дани се роди почти месец след това... Стискам палци и при теб всичко да е ок - цунк на коремче 

Мъже нямате ли ?!? 

Почва да му липсва бате обаче, защото след логопеда хукна към стаята, където са часовете на Хриси и почна да го вика - Тисииии