Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 000
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Радост, ти няма ли да драснеш ред- два?

Бях си сложила вето, че до довечера пак едно есе имам да пиша, ама ти така като ме подстрекаваш Whistling

Да ви разправя какво съм оли Laughing Сутринта отивам да ми правят изследване за гестационен диабет (заради фамилна предразположеност), събудих го детето рано-рано, търчахме дотам на пожар и тъкмо вече ще ме боцкат и аз се изцепих- нали няма проблем че в един през нощта хапнах едно парче диня Joy .......да ама имало, и сега утре пак!

Тайс, като каза Фейсбук, този Фейсбук ни утрепа темата #Cussing out Всичко живо се изявява там Naughty

Наде, верно сте мнооого хубави и сте си направили супер семейна сбирка. Хубаво е така да се намират поводи да се събира семейството! Има си и положителни страни на това, че си сама с децата, сега ще си организираш ежедневието, ще започнеш да опознаваш София на спокойствие, а пък като много ти се насъбере ще си викнете пак гости Grinning

Аз днеска осъзнах, че със сестра ми не сме се виждали от 2 години и четири месеца. Последно, те дойдоха да видят малката като беше бебе и оттогава все не можем да се уцелим в БГ. А покрай тези скайпове и соц. мрежи, човек не осъзнава че физически не се е виждал с близки хора от сума ти време.
И аз искам като правим кръщене, то да е повод да се съберем цялата фамилия, но и затова не можем да го организираме толкова време.

Люби, много кофти да ти вадят зъб. Дано не те боли! А за цигарите, аз съм върла непушачка, израстнала в семейство на пушещи и нямам съчувствие към никотинови терзания Hug Heart Eyes

Даниела, къде ще ходите на море?

# 106

Ей, развали те това море.... Heart Eyes

# 107
  • Варна.....
Дай Боже всекиму!!!

п.п. бойкотирам ФБ. Не ме кефи.

# 108
Уфф, написах го ooooh!

Сега да имаше и кой да каже едно наздраве Crossing Arms

# 109
Сега да имаше и кой да каже едно наздраве Crossing Arms

наздраве! Crossing Arms
еее, вместо биричка, пия кафе (все пак е 9 сутринта), но да не си сама, Радостчо Wink

# 110
Айде и от мен наздраве на Радостчо и Добро утро на Патилинка!  Grinning Hug

# 111
сега се върнах назад и прочетох някои любобитни факти:
Радостчо, честита каляска! Леко и безаварийно и много щастливи пътешествия желая! Също весело изкарване на ваканцията!   Peace И ние така на едно пътуване в деветия месец носехме столче за кола(в кашона) и чантата за болницата, но Дани се роди почти месец след това... Стискам палци и при теб всичко да е ок - цунк на коремче  Hug

Накри покажи и на нас фотос, плс. Честита ти кръстена кукла София!   bouquet
Люби, нашия свещенник казваше, колкото по-рано се кръсти бебето, толкова по-рано Бог си го приема под крилото... И ние кръстихме Дани сравнително рано - на 3 месеца...

Ягодка, сладко спинкане на вас  Hug Heart Eyes

Таис, цамбурнете се и заради нас в моренцето,де.. Кой вече го направи, кой след седмица, 2,3, а ние най-рано след 3-4-5meseca, живот и здраве!
Но не се оплаквам, чакаме си бати Миlен с неговата изгора след 4 дни, та тръпнеM в очакване вече. Дани като наближи вечер да си дойде татито, го питам кой ще си дойде сега, а той: Бати Миеен ...  Mr. Green

Друго ново около нас е, че Дани няма да го оперират сега. Не знам дали бях споделяла за малката хернийка на 3 мм от пъпа. Голямото Доки каза да изчакаме да навърши 4г, можела да се прибере от самосебе си. Стискайте палци, защото хирурга от нашта клиника беше категоричен че трябва сега да се оперира..  Crossing Arms
Хайде да действам, че денят не остана...  ooooh!
Поздрави на вас и хубав ви летен ден! p.s. ако ви е в повече топличкото, препратете мъничко насам, pls. ззззз  Praynig

# 112
  • София

ама верно ме е развалило това море. По цял ден не мога да се събудя. От кафето много полза няма...
Големи сте нощни птици бре Thinking Мъже нямате ли ?!?

# 113
Хооп ето ме и мен , скачам в темата.Днес малко укъснях, но все пак трябва да симулирам няква дейност поне за час два  smile3523
Радост ние ще почиваме на българското черноморие, едни наши приятели имат хотел в Приморско, ще идем при тях заедно с още едно приятелско семейство Simple Smile
Общо взето се надявам да изкараме хубаво и да се заредим с положителни емоции Grinning а и за малчо ще е полезно малко да се поразрови в пясъка!

# 114
  • София
Убедих се за пореден път (може би удъртявам Rolling Eyes), че Китен и Приморско не са за почивка с малко дете...На плажа на градина бяхме 10 семейства. В Китен в 10 часа едва намерих къде да сложа хавлиите на последна линия...Отделно циганиите по улиците. Уджас Sick
Вчера отивам да взема Жольо от яслата и какво да видя - нашия като кавалер прави место на момиченцата, че и ги придържа за дупетата, за да не паднат...Баща му каза, че на него се бил метнал bowuu Почва да му липсва бате обаче, защото след логопеда хукна към стаята, където са часовете на Хриси и почна да го вика - Тисииии Hug

# 115
Почва да му липсва бате обаче, защото след логопеда хукна към стаята, където са часовете на Хриси и почна да го вика - Тисииии Hug

Душичката той...много мило...сигурно е прекрасно да са две дечицата...аз имам планове да почнем да работим от септември, че искам лятно бебе...ама да видим...Тити уж вече е навита тати да направи бебе на мама, което ще цока от нея, обаче...

имам си нов фотоапарат, подарък от брат ми за предстоящия ми РД в неделя...

сега отивам да си шия новите цветя, който иска да пише...продавам ги...

# 116
Ето за Паталинка, Таис и Ягодка... Simple Smile

А София е малко фотокопие на баща си...

Люби, по принцип по библия кръщенето се прави на 40 дни, но никой не го спазва. Криси е кръстен на 4 месеца, а София на 20 дни, но определено тук децата ги кръстат по мънички. Ние искахме да е поне като Криси (на 4 месеца), но сестра ми (кръстницата) имаше само сега възможност да дойде. Wink

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 15:36 от nakri88

# 117
  • Варна.....

сега отивам да си шия новите цветя, който иска да пише...продавам ги...[/color]
За теб цветя в саксии няма ли?  Mr. Green
Дони, Преслав също ходи да търси батко си/ който е на лагер/. Но и баткото пита все за него.

# 118
Накри, много сте красиви всичките, да сте живи и здрави! Името София все повече ми харесва, а самата София е много красива малка принцеса!  Heart Eyes Честито й кръщене!  А ти изглеждаш страхотно! Hug  bouquet

# 119
Накри,много е красива твоята принцеса и ти изглеждаш страхотно,въобще и четиримата сте много хубави  Grinning.
Момичета,чета ви от време на време,ама не пиша или нямам време или ме мързи.Ние сме добре,дадоха ми вече документи за хоспитализация в болница,бебчо вече е с размери на новородено,до термина ми 10 август може би още ще порасне  Heart Eyes.ще гледам да стискам до 3 август,че до тогава моя доктор е в отпуска.Маги е добре,бяхме малко болни , но да не казвам голяма дума вече сме добре.Излизаме си на разходки и така...

Общи условия

Активация на акаунт