Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
абе аз и без мъж мога  Mr. Green...пък вие още за тея триножници си говорите...

# 91
  • Варна.....
абе аз и без мъж мога  Mr. Green...пък вие още за тея триножници си говорите...
И после бил намалял прираста!!! Е как да не е.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 92
честит понеделник и от мен!
Виждам че уикенда е бил ползотворен за всички Simple Smile и нащо фемили забегна, само че на балкан.
Бяхме с компаниика в една много хубавка къща за гости на Бели Искър, ходихме по екопътеката с жените и си направихме супер барбекю Simple Smile
Тедко беше супер послушен, даже се остави баща му да го гледа цели 3 часа, докато ние хванахме гората newsm74 абе въобще много хубаво си изкарахме!
Сега пак го оставихме на баба му и на мен ми е мъчно Sad((

# 93
  • Русе
Ехоо! Завърнахме се от морето, на който не е видял във Фейс-а да се оплача. Дребното реши да ни саботира още на тръгване - в събота се събуди в 6 с 38 градуса Т. Аз веднага се отказах да тръгвам, но след 2 часа кумене и подстрекаване от този и онзи, решихме все пак да тръгнем. Ми да ви кажа няма такъв купон - Карина освен панически страх от морето, не щя да стъпи и на пясъка. Носих я на ръце до кърпата, където като седнеше и не мърдаше. И само някоя пясъчинка да й залепне се почваше едно хленчене :" ъчичкатаааааа, качетооо", докато не я почистим. А в пясъчника пред блока рови с голи ръце като малък булдозер. Като слязохме за първата вечеря, въобще не иска да стои в ресторанта и съответно хапнахме за 5 мин. Цялата се изподра от нерви. И така, взехме решение да си тръгнем днес, така и така си бяхме платили само половината. Вчера предупредихме на рецепцията, че днес ще освободим и след това Карина стана друг човек - една щастлива, послушна. Ще каже човек, че разбра, че ще си ходим. Даже за малко съжалих, че няма да останем повече, но само до днес, когато пак заприлича на себе си. Да ни е жива и здрва  Heart Eyes и дано догодина успеем да останем повече....може би 3 дни?  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 18:05 от lubito

# 94
Люби - малка принцеска  Heart Eyes. Мойта племенница също много се дразнеше от пясъка и изобщо не стъпваше на него.
Марти направо откача като отидем на плажа - за него единственото интересно място е морската градина и нищо друго.
А сега като го няма ми е толкова толкова мъчно  Cry. Но пък той си прекарва чудесно - щастлив и доволен.

# 95
Елена, възползвай се от заслужената почивка Hug

Люби, аз така обичам да ходя на море, че сигурно ако мойта ми погоди такъв номер, аз ще изтерясам. И да видим после кой е по-голямото бебе. Майтапа настрана- много кофти! Добре е , че го приемаш с чувство за хумор Grinning

Даниела, звучи като супер изкарване- планина, весела компания и детегледач Wink За какво повече да си мечтае човек!

Момичета, на мен не ми стиска да ходим на море в Европа, че ако тръгне нещо да става ще ни коства много- и финансово, и като нерви и притеснения. И затова ще ходим на море в Корнуол! Ако и времето е с нас и не вали, всичко ще е ок. Запазих ни едно апартаментче oт 23.07- спалня с всекидневна и кухня в едно имение, датиращо от времето на кралица Елизабет.
 http://www.trereifepark.co.uk/house/
Има хубави плажове и исторически забележителности наблизо. Но ще си нося чанта за болница и даже се чудя дали да не взема и столчето за кола Laughing Доста е далеч- 6 часа път с кола, ноооо пък хубавото е, че от Събота сме с нова кола (фук-фук) и това ще е повод да й се накефим на извънградско.
Ето да видите на каква каляска ще се возя Sunglasses
http://radost4o.snimka.bg/daily/vremenen.606295.24214717

И една на Анджито
http://radost4o.snimka.bg/daily/vremenen.606295.24214719

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 12:31 от Радостчо

# 96
Eeee Радсот ама ти хич не си лоша  newsm74 е на това му се вика романтика, страхотно е наистина!
Колата също е яка абе въобщееее бравос!
А на Люба определено не и завиждам, кофти работа  Crossing Arms ей това вече ако ми се случи направо незнам как ще се оправям, ама то си е ясно и аз ще събирам багажите и вкъщи:(
Ние мислим август месец да се запътим към морето, лошото е, че още не съм поискала отпуска от шефовете и ми е малко притеснено  Rolling Eyes ще видим какво ще стане.....

# 97
  • Варна
Любито не се оплаквай:) Струва ми се рай детето ти да го е страх от водата! Вчера Елия ме побърка на плажа, ама си знам, че не трябва сама да ходя с нея...не смогвам да я вадя от водата Mr. Green

Радостчо, супер изглежда!!!

# 98
  • Варна.....
Люби, слушай Мим. Права е.  Mr. Green
Преслав изобщо не си и правя труда да го вадя от водата и да си образувам нерви. Закисва се докато замръзне. Завива се с хавлия и пак е на брега. Или покачен върху джетовете.
Добре, че е батко му да го понаглежда  Heart Eyes

# 99
  • Русе
Радостчо, бравас! И за почивката, и за каляската.  Heart Eyes Пожелавам ви весело изкарване и само приятни емоции!
Мацки, майка ми препоръча на връщане да заведем звера в Морската градина имало зуу, но щом напуснахме Златни-те моментално заспа и така чак до ОМВ на Шумен ( там си правим кафе пауза) и от там пак до Русе. Пък и беше голяма жега и се отказах от начинанието.
Днес направихме каско на нашата каляска - е голямо разтакаване беше. И без да сме на море ще оползотворим отпуската - ще пребоядисаме 2 стаи, имаме и разни ходенета до банки и данъчно, а и не на последно място - да си извадя един мъдрец хирургично. Голям купон.  Mr. Green

# 100
Ето ме и мен. Laughing
Следя ви редовно, но нямах време да пиша. Днес тръгнаха всички гости от БГ и сме си съвсем самички с Криси и Софи. Събудих се тази сутрин и така празна къщата. Sad От месец и половина не съм била така самичка и сега е малко кофти. Децата за късмет са добрички (и двамата спинкат), но няма с кой да си пийнеш кафенцето.
Кръщене правихме. Всичко мина чудесно, а Софи беше ангелче. През цялото време спа и не мръдна. Виж за Криси не може да се каже същото. Mr. Green Не се спря за момент. След час бях сменила токчетата с джапанки, за да го гоня по ресторанта. Но пък беше весело и добър предлог за семейна сбирка.Всички подаръци бяха злато, та на 20 дни Софи има вече повече бижута от мен. Mr. Green
Радостчо страхотна ваканция ще бъде. честито и за колата, много е хубава.  bouquet Целувки за Анджи и за коремчето. Heart Eyes
Люби, не се оплаквай аз вече и на море не мога да ходя. Whistling Най вероятно ще ми се размине това лято. Иначе на Крис много му харесва. Peace

# 101
ето ме отново и мен  Peace вече е официално, разписаха ми отпуската - ще се ходи на море!  grinning039 Още от сега ще набирам сили, че това ще ни е първо море с мининкото и като чета драмите по-нагоре незнам какво да очаквам!Абе до тогава има време, така че.....ще му мисля после Mr. Green

# 102
  • Русе
Наде, страхотни са снимките от кръщенето, много сте красиви четиримата! Така ли се прави в Италия или вие сте си решили? Имам предвид за кръщенето - спомням си, че и Криско беше кръстен мъничък. То може би така е по-добре, като си спомня Карина как огласи манастира на година и четири месеца..
На мен им извадиха мъдреца - сега ще се друсам с аулини. Поне реших проблема веднъж завинаги. Само ми е терсене, понеже днес не съм пушила, а докторът ми каза чак довечера. И така, мрън..

# 103
  • Варна.....
Люби, ти все за странни работи се оплакваш бе душо. Не че те боли, а че няма да пушиш  ooooh!
Накри, не виждам аз снимки /а  може би са м клюкарницата ФБ?/
Радост, ти няма ли да драснеш ред- два?

# 104
  • София
та ме мързи чак...

Общи условия

Активация на акаунт