За кафеджийките - кафе!

За пиЙЕниците - пиене!

НАЗДРАВЕ!!!
))) сладурчето то 

Напълно осъзнавам, че това е възможно най-неподходящия момент за такива мераци, но от вчера все това ми е в главата. Сега ще мъча да концентрирам тази енергия в унито, че и без това имам едни упражнения да правя. Усещам крещяща нужда да се изявя някъде, освен в кухнята. 
Днес съм в много добро настроение. Преди малко ми доставиха едно кашонче с козметики- противо бръчкови кремове, срещу стрии, едно парфюмче и тн, които си поръчах оня ден. Наплесках се здраво и сега съм доволна. Не че станах по-слаба и прекрасна, но поне се погрижих малко за външния си вид 

))
Глези се повече, почивай, разхождай се с Анджито ...
Няма такава мъка ви казвам... А нито съм напъвала нито нищо - явно си му е дошъл момента, ама пак си го боли дребното ... Някой ако има идея какво друго да правя освен компресите с риванол да споделя, че в чудо се видях, а колко ми е жал като го гледам как се мъчи докато пишка, идея си нямате ......
Минута по-късно - целувки, прегръдки, "мами, мами", голяма лиготия. Пфу, какво изпитание за нервите!
Минута по-късно - целувки, прегръдки, "мами, мами", голяма лиготия. Пфу, какво изпитание за нервитеПрепоръчани теми