Януарчета 2009...лятна тема...

• 32 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Честито на Ванилка!!! Много здраве и щастие на цялото семейство!
Комшу, шопинга ми е хоби - някой плетат, други готвят, трети на фитнес ходят - аз пазарувам. Всеки има нужда от хоби  Mr. Green

# 181
  • София
Честито на Ванилка!!! Много здраве и щастие на цялото семейство!
Комшу, шопинга ми е хоби - някой плетат, други готвят, трети на фитнес ходят - аз пазарувам. Всеки има нужда от хоби  Mr. Green
newsm08 гЪзе  smile3534
А нашето хоби все се измъкваш да споделиш  Mr. Green
Една от любимите храни

- еклери

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 16:42 от Доника

# 182
Здравейтееее и от мен!!!Гледам доста неща са се случили докато ме нямаше.....но честно казано не ми липсвахте  smile3534
Изкарахме си много ама много хубаво на морето!Събрахме се весела компания имаше и още една сюрия деца, така че на Тедко никак не му беше скучно....а и се държа по мъжки на плажа.
Доволна съм, починах си и сега заредена трябва да се връщам към работата! Rolling Eyes

# 183
  • Варна
Честито да ни е новото попълнение!!! Да е жив и здрав Пресиан!

Ние сме пак в болницата...аман!!!

# 184
Ауууу, Мим, защо пак? какво е този път?

Честит Пресиан!!! Да е жив и здрав!

Хорааааа, днес ми е последен работен ден и излизам в отпууууск!
3 пълни седмици + тази събота и неделя залепени. Последен напън!

Ани пък приключва с яслата. Днес и е последен ден и от 7 септември живот и здраве ще е в 1-ва група, групата на батко си, при същите госпожи, на същото креватче и в същото гардеробче!!!

# 185
Мим  Hug Hug Hug бързо да оздравява малкия бонбон...и катерина тия дни е с температура...нищо друго и няма, ама е кисела та дрънка...и само мики и осо иска да гледа...ама пък ги знае на изуст вече и все иска друго...ужас е просто...

# 186
  • София
Мим, Лорини  Hug
Глей какво нещо значи. Когато моя тръгне първи клас Аница вече ще е втори...за 1 месец разлика...Понякога пак изпадам в някакви дупки, като го гледам по площадките...За една година освен на килограми и ръст  - друго не е мръднал...И като кажат - баткото това - викам къде го баткото...Точно като едно голямо бебе си е Sad Има само 5 месеца да влезе в час, че ме е страх от реоценката през януари... Praynig
Комшу, зарязвай ги тия Компири и кажи (пред свидетели) - кога аджеба ще съвместим твойто хоби с мойто Thinking
Коприв, умната с гларусите на морето Joy

# 187
Дони, за едни е 1 месец разликата за други - 5-6 дни, но едно декемврийче си имам, сега ще имам и януарче.  Heart Eyes Твърди планове нямам (никога), а за да направя нещо ми трябват причини, така че - не е лесно!  Hug
Мим  Hug

# 188
Здравейте мами.Аз съм ново попълнение сред Вас.Имам дъщеря - Цвети родена на 08.01.2009г.Може да ни впишете в рождените дни  EmbarassedДоника, и на нас сладоледа ни е много любим.Дъщеря ми вече ходи без памперс, казва си за гърнето на него има нарисуван един мечо и тя така му дава да хапва  LaughingИОще сутрин и вечер сме на АМ, ядем каши....пасирана храна Embarassed (знам, че не е правилно), но как види нещо по-едро в паничката и плюе.Поздрави  Grinning

# 189
Мим, да се оправяте бързо! Hug
Лорини, и Катерина да се оправя бързо! Да не е гърлото? Hug
ДониHug
Бубче, добре дошла!  Hug

# 190

Лорини, и Катерина да се оправя бързо! Да не е гърлото? Hug

май, май да... поне така каза...ама сега вечерта беше щура и не мрънка...та дано вече и минава...

а Мим никаква я няма и по фейса, дано са по-добре вече...само като си представя болница и деца  ими става лошо... Hug Hug Hug

ей, ама какви сме...добре, че се роди едно и две-три се разболеят, че да се сетим да пишем...ама да си призная и мен ме мързи понякога и чакам другите да пишат и само да се включа...айде да се напънем и да я изпишем тая тема...

сега си покажете всички новите покупки...и като ще се хвалим...аз се напъних това лято с рокли и сега за морето имам точно 10 за всяка вечер по една...ще си ги закича с по едно цвете и съм готова...а, да...ще си удължавам косата...защото нямам нерви да я пускам, пък с тази дължина мног отрудна за поддръжка...

и наздраве...

аз отивам да си гледам едно серилче по нова и да чопля семки...

# 191
Тук.

Ваня, честито! Да е здрав Пресиян. Много да ви радва!

Здравей Бубчеее, добре дошла.

Мим  Hug. Имам чуството, че големия град е развъдник на вируси и болести  Sick. Направо вече ме гнус от всичко  Sick. А имайки предвид, че работя с хора, направо не можете да си представите каква душевна борба водя всяка секунда - направо ми иде да хвана гората.

Дони,  Hug. Сладолед от Макдоналдс е най- най- обичаното нещо.

Ние догодина ще бъдем /силно се моля поне  Praynig/ в градина. Надявам се да прояви поне малко интерес и да започне да му харесва  Tired....

Коприв - много весела ваканция ви желая. Немците имат израз, че самото очакване за събитието е по-хубаво, отколкото самото събитие  Peace.

Марти отново е с някакви бактерии  #Cussing out .......................В понеделник ще разберем какви. Иначе най-после разбра гърнето за какво служи и направи връзката с акането и пишкането  Crazy. Най-ми е мъчно, че е далеч .... знам, че е добре и за него се грижат чудесно, знам, че е хубав въздух, органична храна, голяма къща, всякакви удобства, но ми липсва много много  Cry. Снощи за малко не взех нощния влак, но като знам, че тук няма кой да се грижи за него .....
А вече има и велосипед - Лорини, чакайте ни  Wink. Няма ли да ти е гадно от удължената коса  Sick? Мен и от ноктопластика ме е гнус /като видя тези огромни нокти  Sick/ ... ама кой ме пита ....

Нищо не съм си купувала, но мисля днес да се поправя - снощи валя, няма да ходя на плаж /нали живея тук  Laughing/, тръгвам по магазините.

# 192
  • Варна
Чета ви само...още сме в болницата...Ели днес е мн отпусната... сутринта ни биха по погрешка урбазон Shocked Казаха, че не би трябвало да има странични ефекти. Няма да ви казвам как се чувствам...единственото ми желание е да се оправи!!!

С разтройство е само, вече не повръща, няма Т, но не иска да пие вода и е обезводнена. Ей, сега ще закачат пак система!

# 193
Мим  Hug няма смисъл от коментари защо, как и прочие, престоя в болницата за дечицата е много мъчителен, пък за родителите още повече, като ги гледат такива беззащитни...пожелавам ви скоро да се приберете и повече да не ви се налага да им ползвате услуги... Hug

# 194
МимHug пиши често! Взеха ли проба да се види какво е или мислят, че е вирусно нещо? Най важното е, че ти си си с нея в болницата да си я гледаш!  Hug А за урбазона, не се плаши, едва ли ще има някакви последствия.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт