За градините, май ще излезе, че си зависи от детето. За едни ще е добре, за други не толкова.
Ей, момичета, гледате ли ми лентичката...19 дена до термин...скоро ще почне обратното броене

Не дей да плачеш
))
, казах й да й дава много чай от лайка, много плодове /каквито имат в момента/ и да й пръска то фил. р-р и да й следи състоянието- къщата там е доста отдалечена от самото село и достъпът до аптека е затруднени и там в момента има само от физ. разтвор. Казах, ако се влоши, да ми се обадят, ако трябва да се търси лекар. Другото, което сподели, е че пак й излизат от нейните си пъпки- те още от миналата година започнаха да излизат, излизат и после се скриват, тогава кожната каза, че са някакъв вид уртикария, обаче не е ясно от какво, та явно сега от нещо са се активизиали пак, имам едно кремче от тогава изписано /не помня как се казваше обаче/, казах да маже от него. 

В 9 го заведох, тъй като не исках да вижда децата, които реват за мама, седях с него до 10, играхме си, след което му казах,че трябва да отида да нахраня София, но след малко се връщам. В 11 го взех и както очаквах рева, че си тръгва.
Учителките са много милички. Не ги оставят да реват, ми при най малкия проблем звънят на родителите, които обаче недоволстват, защото не им се занимава да ходят в ДГ през 10 мин. За мен пък е супер, защото така съм по спокойна, пък и ДГ ни е на 2 крачки. За щастие на мен не ми звъняха, тъй като Крис си е играел спокойно и не е създавал проблеми. Дано така продължава, но не мисля че ще имаме проблеми.

Ще видим днес как ще е!
Ние сме големи фенове на Пепа Пиг.
Иначе е идеалното решение като вали.
Много голяма разликата между двата размера... 
В Айчема и Зарата намерих червени панталони, но дънкови, пък те искат само анцуг, да няма цип. На Адидас открих един червен с Колите, но 55 евро и ако му взема 3,4 (да има да ги сменя) са 200 евро.
. Айде, червеното е идея - забелязва се отдалече, ама баш пък целите - от глава до пети?!
. Странна работа... Както и да е, успех с намирането на сносни червени анцузи 
. И Кало трябва да го пообзаведа, но ще трябва да издържи и тоз месец, че сме на тъмно червено вече и скоро ще почнем да харчим от заплатите, дето ще ни ги дават октомври
Наде и твойта не е лесна 
Сега ще питам чичо Гошо...

Щом ме видя и ревна, бяха едни прегръдки и целувки. Първи сблъсъци с властта
к
Хайде по една биричка за изпращане на лятото 
Как така от горе до долу в червено? Хайде примерно само червени тениски, другите само сини... Ама чак пък толкова
А и 2 госпожи ако не могат да започмнят 8 деца, че чак да се налага толкова очеизвадно да ги различават по групи
Ноу комент 
Вариантът е обут с ботуши за навън и ка
то влезе му сменяш с нещо удобно. Дори в Бг е задължително да си имат домашни патъчки само за градината.
Тежи ли коремчето? На Анджито как така ще и скършват рахата да си играе сама с всичко
Бива ли такова нещо
Тя май отдавна си ви върти и суче да е все на нейната, не че при нас е по-различно
Наред с бира, ракия и други подобни
Хайде по една биричка за изпращане на лятото 

Препоръчани теми