Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 995
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Анджито спи завита с чаршаф, има и възглавница, която стои само за красота. Иначе с отвиването нямаме проблем, понеже аз ставам през един час за чуруликане и си я завивам на всеки час. Иначе е като шило по цяла нощ. За зимата съм запланувала да и вземем юрган.

За градините, май ще излезе, че си зависи от детето. За едни ще е добре, за други не толкова.

Ей, момичета, гледате ли ми лентичката...19 дена до термин...скоро ще почне обратното броене Grinning Grinning Grinning

# 556
детенце 1, което пък е тип примиряващо се. Ходил е много малко на детска, никога не е плакал, но не ме напусна чувството, че нещо не е както би ми се искало и въобще, че не е наред.  Той е изпълнителен, амбициозен, мноооооооооооооооооого милозлив и не особено контактен. От ходенето в детска не стана по-контактен, нито по-негнуслив, но АЗ ЛИЧНО нищо положително не видях да се случи, с моето дете, а средата и качестото на ежедневието му бяха по-ниски, от това, което е получавал до момента. Той не е дете, което има нужда от дисциплина, да се учи да спазва правила, да уважава другите. Имаше и има нужда да гостимулира някои да изразява емоциите си.

Shocked Не мога да повярвам колко точно се припокрива това, което описваш с Калоян и нашата ситуация. Просто не е истина  Shocked - държи се точно по същия начин - не плаче, но изглежда толкова наранен и на мен ми се къса сърцето от това..  Confused. Абе същият е просто...  Rolling Eyes

За завивките - с чаршаф го завивам, обаче и той се отвива - постоянно гол си спи  Rolling Eyes

# 557
  • София

Снощи написах един ферман и в най-неподходящия момент Половинът се прибра и ме изгледа на кръв. Ей, като ме види тоз човек на компютъра и  Twisted Evil
Ланг, аз най-благородно ти завиждам за връзката между брат 1 и 2  Laughing Ама аз уви не случих с поръчката ...или децата с майка. Нито единия не е кротко ангелче, а двамата на едно място за 5 минути и настава втората световна война. Затова и бях принудена лятото да ги разделя единия на едната баба, другия на другата. Собствената ми майка се чуди как се справям, когато излизам сама с двамата. Колегите ме бъзикат с моя лаф - да живее Валидола Rolling Eyes Радвам се за желанието на Никола да ходи на училище. Сега по новите измишльотини на МО и Хриси е предучилищна. Догодина пак. Вчера ми обяснява как искал да ходи вече на училище, понеже двама негови приятели са първолаци. Само частта с домашните всеки ден не одобри  Mr. Green
Иначе тази сутрин успокояваше едно дете в яслата - Виж сега, майките отиват на работа да им дадат парички. И мойта майка оставя брат ми и довечера ще вземе първо мен, пък аз ще взема братчето ми Joy Не дей да плачеш Simple Smile))
Наде, бърза адапрация и на вас Simple Smile
На Ели и тук да и кажа честито - ще се вредиш и в отбора на тъщите
Възглавница ползва от близо 2 години. Търсиси я и не ляга без възглавница...Както и все търси да се завие. Тази сутрин е станал в 5.30 и към 7.30 се беше надупил да спи Laughing Ама не беше познал - ще спи в яслата.
Днес съм си в нас....

# 558
  • София
Да се разпиша и аз. Вчера свекито ме сюрпризира, че на ЙоЙо й текат сополи Tired, казах й да й дава много чай от лайка, много плодове /каквито имат в момента/ и да й пръска то фил. р-р и да й следи състоянието- къщата там е доста отдалечена от самото село и достъпът до аптека е затруднени и там в момента има само от физ. разтвор. Казах, ако се влоши, да ми се обадят, ако трябва да се търси лекар. Другото, което сподели, е че пак й излизат от нейните си пъпки- те още от миналата година започнаха да излизат, излизат и после се скриват, тогава кожната каза, че са някакъв вид уртикария, обаче не е ясно от какво, та явно сега от нещо са се активизиали пак, имам едно кремче от тогава изписано /не помня как се казваше обаче/, казах да маже от него.
ЙоЙо възглавница започна да ползва от преди около половин година, малка, много ниска. Завивка- има си една с една жаба на нея, олекотена, ама май е умаляла, че я гледам, че постоянно е отвита, за мината ще мъдря нещо друго за завиване.
Радостчо- малко е останало, стискам палци за леко раждане Praynig
Наде- бърза адаптация на Криско желая Hug
И да, за всяко дете и родител ситуацията с градината е различна- на мен дискусията ми беше много интересна.
Еели- честита бременност  bouquet

# 559
Прекрасно мина първия ни ден на ДГ. Simple Smile В 9 го заведох, тъй като не исках да вижда децата, които реват за мама, седях с него до 10, играхме си, след което му казах,че трябва да отида да нахраня София, но след малко се връщам. В 11 го взех и както очаквах рева, че си тръгва. Mr. Green Утре ще го оставя до 12 и така малко по малко ще удължаваме предстоя ни там. Тази седмица мисля да оставам с него за по 1 час, от другата живот и здраве самичък. Най малкия е в групата, но не са и много деца. 8 деца са с 2 учителки, та няма какво повече да искам. Grinning Учителките са много милички. Не ги оставят да реват, ми при най малкия проблем звънят на родителите, които обаче недоволстват, защото не им се занимава да ходят в ДГ през 10 мин. За мен пък е супер, защото така съм по спокойна, пък и ДГ ни е на 2  крачки. За щастие на мен не ми звъняха, тъй като Крис си е играел спокойно и не е създавал проблеми. Дано така продължава, но не мисля че ще имаме проблеми. Peace

# 560
Браво на Криско, Накри!

И Анджито в момента е там. Записах я в следобедната група- от 12 до 3, но ми казаха към един и нещо да ида, че нали е първи ден. Та сега си допивам блажено сокчето пред компа и ще ходя да я взема, а после в детския клуб. Иначе като влезе веднага се заигра, само като и казах чао се понацупи, но не вярвам дълго да й държи.

Ралче, бързо да й минава на Йойо. Кофти е като е като не е при теб и не можеш да следиш изкъсо ситуацията Hug

Оф, трябва да ходя...а как ми се услади Grinning

# 561
Браво на Криско, Накри!

И Анджито в момента е там. Записах я в следобедната група- от 12 до 3, но ми казаха към един и нещо да ида, че нали е първи ден.

а кога е следобедни сън...

Наденце, браво на Крис...

# 562
Браво на Криско, Накри!

И Анджито в момента е там. Записах я в следобедната група- от 12 до 3, но ми казаха към един и нещо да ида, че нали е първи ден.

а кога е следобедни сън...

Следобедния сън е плаващ...някои дни спи от 16 до 18 часа. Друг път, ако се заиграе, не спи следобед, но си ляга по-рано вечерта.

Фук фук, Анджи има ново яке и ботушки http://www.next.co.uk/x48606s2#978653x48, http://www.next.co.uk/x482712s12

Вчера като отидох да я взема, си играеше, много ми се зарадва, грабна си чантата и якето и ме осведоми, че сега искала на разходка и в детския клуб Grinning Ще видим днес как ще е!

# 563
Много хубави ботушките и якето. Hug Ние сме големи фенове на Пепа Пиг. Laughing
И аз искам да му взема гумени ботушки, ама се питам дали ще му е удобно с тях в ДГ. newsm78 Иначе е идеалното решение като вали.
И да ви питам...
Предполагам купувате от Овиес. 36 месеца са ни малки, 3,4 години големи. newsm78 Много голяма разликата между двата размера... Thinking
В ДГ ги искат целите в червено. Ок блузи колкото щеш, ама панталони никъде не намирам. Единствено в Овиесето открих, но няма размера ни. Whistling В Айчема и Зарата намерих червени панталони, но дънкови, пък те искат само анцуг, да няма цип. На Адидас открих един червен с Колите, но 55 евро и ако му взема 3,4 (да има да ги сменя) са 200 евро. Shocked Пък и долнището е сиво и пак не става. Сега отивам до един мол (последна възможност) и ако там няма, моето дете ще е различно и с дънки ще си ходи. Mr. Green Питах една майка откъде намират тия червени анцузи и тя каза от пазара. Еми ходих на пазара и имаше само за момичета. Сега Микеле ми звана, че му е намерил много хубаво червено долнище на Пума, пък ще го видим довечера.

# 564
В ДГ ги искат целите в червено.

Shocked То верно странни изисквания навсякъде, ама такова  newsm78. Айде, червеното е идея - забелязва се отдалече, ама баш пък целите - от глава до пети?!  newsm78. Странна работа... Както и да е, успех с намирането на сносни червени анцузи  Heart Eyes

Радостчо, честити ѝ придобивки на Анджито  Simple Smile. И Кало трябва да го пообзаведа, но ще трябва да издържи и тоз месец, че сме на тъмно червено вече и скоро ще почнем да харчим от заплатите, дето ще ни ги дават октомври  ooooh!

# 565
То това, за да се различават групите. Едните са в тъмно синьо, другите в сиво, а нашата група в червено. Peace Та ако го облечеш в сив панталон и червена блуза не се знае от коя група е... Laughing

# 566
  • София
Божеее, боже ooooh! Наде и твойта не е лесна Simple Smile
Ква я тая Пепа бе? Тук сме изостанали явно, защото не я знам newsm78 Сега ще питам чичо Гошо...
Сис, то и аз съм на мораво, още повече, че тази сутрин получих такъв сърцетуп - изведнъж и двамата се оказаха без есенни обувки. Но спасих временно положението с едно забравени и от мен маратонки. Хич не ми се купуваха нови за един месец, които на пролет няма да им стават. Гого якета има от брат си поне 5, ама Хриси се оказа без... ooooh!
Седя и се чудя, нещо са ме хванали братята, дали да не ида да се подстрижа  newsm78

# 567
Сис, няма за къде да бързаш. То в БГ още си е лято. При нас си застудя, а и тук всички като се втурнат да купуват и много бързо свършват номерата. Миналата година така се прецаках и сега от рано се застраховам, че да не ми мръзне чудовищенцето Grinning

Наде, сложно звучи, но хубаво правиш, че питаш другите майки. Все някоя ще те насочи правилно.

Дони, що ще я стрижеш сега? Ще ти духа на врата цяла зима Wink
Ето я Пепа прасето http://www.youtube.com/watch?v=VE8tXoDf8EE

Днес ме извикаха от градината да ходя, че се нацупила щото искала да си играе само тя с играчките и не ги давала на другите деца. Като й ги взели и се нацупила Grinning Щом ме видя и ревна, бяха едни прегръдки и целувки. Първи сблъсъци с властта Heart Eyesк

# 568
Добър вечер  cheers Хайде по една биричка за изпращане на лятото Wink

Наде, ти ме уби  Crazy Как така от горе до долу в червено? Хайде примерно само червени тениски, другите само сини... Ама чак пък толкова  ooooh! А и 2 госпожи ако не могат да започмнят 8 деца, че чак да се налага толкова очеизвадно да ги различават по групи  Whistling Ноу комент Simple Smile
А за ботушите, ами те нямат ли си обувки за вътре  newsm78 Вариантът е обут с ботуши за навън и ка newsm78то влезе му сменяш с нещо удобно. Дори в Бг е задължително да си имат домашни патъчки само за градината.

Радост, няма ли да раждаш вече Wink Тежи ли коремчето? На Анджито как така ще и скършват рахата да си играе сама с всичко  hahaha Бива ли такова нещо  Joy Тя май отдавна си ви върти и суче да е все на нейната, не че при нас е по-различно  Mr. Green

Дони, валидол, валериан... Първи приятели Simple Smile Наред с бира, ракия и други подобни  Mr. Green

# 569
  • София
Добър вечер  cheers Хайде по една биричка за изпращане на лятото Wink

Те това е приказка. Аз съм на винце...Изпаднала съм в дълбок размисъл и ще ми се пръсне главата с хиляди АКО...Угодия нямам значи ooooh!
Иначе след тази новина, която се знае от преди месец заявих на шефа, че ходя лично в Бояна да нося фактурите, а не да ги пращам по колегите  Joy
Ради, то верно не останало...Лелеее...Тая Пепа интересна, но защо да му се невиди няма подобни филми озвучени на български ?!? Всичките обучителни са все на английски...И Бейби Айнщайн, и Дора. Един Мики Маус само, дето ми излезе на пъпа вече...
А това малко дървено шопче ми иде да ми извия вратленцето. Тази вечер застанал пред мен и се друса. Пределно ми е ясно , че иска да го гушна, но му казвам - Кажи. Той нищо друса се...От инат ме хвана за ръка и ме поведе, отказа се да го гушкам...Заведе ме, при "домашното" от логопедката. И почна ъъъъъ - питам, какво? След няколко пъти правене, че не разбирам ми казва - Толи (да отворя кутията)...Можело значи Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт