А за ботушите, ами те нямат ли си обувки за вътре
Вариантът е обут с ботуши за навън и ка
то влезе му сменяш с нещо удобно. Дори в Бг е задължително да си имат домашни патъчки само за градината.Тцтцтцтц с обувки са и вътре...

Ми и аз не го разбрах туй нещо с цветовете, ама това са им правилата и трябва да ги спазваме. Иначе ДГ е много малка, 3 групи с по 8-10 деца, 6 учителки и един пазач, та не знам защо им е всичкия тоя персонал, но по добре така. Между другото до преди 2 години (когато ходеше племенничката на Микеле) бяха с престилки (розови момиченцата, сини момченцата), сега обаче са сменили. Ще взема да ги питам утре какъв е смисъла на тези цветове, но едва ли и те ще знаят.
http://vetrina.soforasas.com/it/grembiuli-materna-ed-elementare/ … tml?ss_ref=become
която е супер грозна, но така ги искат и трябва да спазваме правилата им.
Тежи ли коремчето? На Анджито как така ще и скършват рахата да си играе сама с всичко
Бива ли такова нещо
Тя май отдавна си ви върти и суче да е все на нейната, не че при нас е по-различно 

И затова сега ходи там с гащи на памперс.
.
. Ама давам му, пък после следва щателно измиване на ръцете
.
, вече не я нося, а си ходим доброволно. Вчера даже забрави да ми даде целувка на влизане. Пу пу, дано все така да е и да е здравичка най-вече. Разказва вече с охота как е минал деня й, вълнува се като разказва за някаква смешка или пък беля. А преди няколко дни думата " градина" беше най-мръсната в речника ни
Сигурно директора на градината е луд фен на червения цвят
. Вече не е "бодигард" на сестрата, а се заигравал и с децата. А вечер в 5 и 15 като отивам са само 3 деца
.... направо не знам как ще я бъде ... направо вече се чудя има ли изобщо контрол в тези ясли. И как си пускат децата болни, а после в 4 часа отиват да ги вземат - направо ми писна от тях ....
Пийни едно и за нас