Януарчета 2009...лятна тема...

• 31 953
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Радостчее, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! Много да ви радва! Анджито да е добра кака и да помага много, а ти да се възстановяваш бързо! Чакам с нетърпение да видя как сте я кръстили!  Hug Hug Hug Много, много целувки и на двете сестрички!!!   bouquet

# 661
  • София
за новото ни попълнение в отбора. Аз лично имам нужда от нещо силно  Rolling Eyes
Та Радостче, да ви е жива и здрава момата. Бързо възстановяване на теб, а кака лесно да свикне с "новата "кукла  Joy
За английския...мен логопедите ме разубеждават. Пък и от 1ви клас мисля да го запиша в Британика - един колега ме увери, че ще ми излиза по-евтино от логопеда  hahaha
Бейби Блу, и Хриси ми правеше така първите 2 седмици - Отдадох го на стрес при смяна на обстановката. После спря. Да видим сега какво ще правя с абитуриента (щото Гого е най-голям и на ръст и на години в групата) Не ще на гърне и това си е ooooh!
Айде изостявам ви за малкичко  Flutter

# 662
  • Русе

Ради, честита бебка! Да ви е жива и здрава, много послушна и да радва цялото семейство!

По-добре да сме малко, но обстановката да е приятелска. В Русенската тема, например, постоянно се заформят спорове ( което всъщност не е лошо, ако е спор, а не махленска разправия) и все има някой обиден. Там пиша само ако искам да попитам нещо. А за това дали сме най-глупави, пияници..на всеки както му харесва.
Тоби, браво на Ивко! Дано все така с желание да ходи. By the way, как сте с килата захар? Аз съм вече + 4 - не мога да се понасям.
Дани, браво и на Йоанка! Скоро не е ли правила някоя пакост?
И аз не ползвам вече бодита, а миналата година ми бяха много удобни. Хубаво е нещо да пази кръстчето. Като си я знам Карито, няма и да търпи. Онзи ден заяви, че дънките й убивали и излезе по анцуг на центъра ( май не е от мен това дете)
Хайде, лека вечер!

# 663
  • София
Люби, да нямате пернишка жилка - Отишъл един перничанин да си купува анцунг и продавачката го попитала - За сватба или за всеки ден  Joy
Гого пък го обличам главно в анцузи, щото си е пухче и дънките обиват.
Бодита не ползваме от близо година - по- дълги потниции си е добре Simple Smile
А уж в момента съм безпощна (лакирам се де  Mr. Green )

# 664
Eeeeeeeeeeeeeeeeee, доживях да чуя добрата новина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радостче да сте живи, здрави и много щастливи цялото семейство!!! Мноооогооооо, мноооооогооооо прегръдки и целувки от нас  Hug Hug Hug
Е това ако не е повод за по едно /две, три  EmbarassedJoy
Наздраве, за здравето на малката кукла на Ради!!!

# 665
  • Варна.....
АЙ да пеееем и да пиеееем..........

РАДОСТ, честита ти малка радост (ех, че се радвам, все едно аз съм родила)
Бързо да се възстановяваш и прибирате с бебка при "кака и"  Joy Joy Joy

Да се върна на темата с лудите- Една колежка отива ри клиент в лудницата и го пита как е що е, знае ли къде е, а тоя и вика"ААА, ний сме много, но сме пръснати!"

Ауу, Дони как ще се оставиш така с трима мъже у дома? Това го правя само в тяхно отсъствие  Mr. Green

# 666
  • Русе
Люби, да нямате пернишка жилка - Отишъл един перничанин да си купува анцунг и продавачката го попитала - За сватба или за всеки ден  Joy
Уж не, ама знае ли се  Laughing

# 667
Радостче, ееххх роди се девойката  Laughing Жива и здрава да е и лесна адаптация на каката с новия член у дома! Simple Smile

Хайде пак повод за наздраве, за ваше здраве  cheers
Да не помислите, че съм от другите групи - на бременните или обебилите се  Mr. Green НЕма такова нещо Wink

# 668
Ради, честито бебче!!! Живо и здраво да ви е, красиво като кака и мама, много да те слушка и радва!!!   bouquet   Heart Eyes Hug

# 669
  • София
Радостчооооооо, е това чакахме, как няма да е сладка и хубава малката принцеса-на майка си прилича Hug Hugда ви е жива и здрава Hug Hug
Да ви се оплача, Андрей много се напикава в градината. Незнам защо така прави това дете там, като вкъщи дори нощем не се напикава- винаги си казва. Там почти всеки ден от както е тръгнал и се оплакват госпожите. Незнам стрес ли е, притеснява се да си каже ли, напук ли прави...майка ми казва, че щели да го намразят лелите, ако продължава така.
Ама същата работа е при нас-и всичко тръгна от това, че се изпишкал на двора и те вместо да го похвалят, му се скарали, а той милия какъвто е чувствителен и го е срам сега да си казва EmbarassedЕ не винаги се напишква там, но като са на двора се случва-вътре ако са-не, сяда си на гърнето Rolling EyesСпоред мен си е стрес Simple Smile
Тоби, браво на Ивко, дано така е да е и занапред, да ходи с кеф Peace
Кокос, завърна се мъжа значи Wink smile3501 luvbed

# 670
  • София
АЙ да пеееем и да пиеееем..........

Да се върна на темата с лудите- Една колежка отива ри клиент в лудницата и го пита как е що е, знае ли къде е, а тоя и вика"ААА, ний сме много, но сме пръснати!"

Ауу, Дони как ще се оставиш така с трима мъже у дома? Това го правя само в тяхно отсъствие  Mr. Green

Прав е човека  Joy
Ама аз съм сама бе  Rolling Eyes МъжО е нощна, дечурлигата по леглата...
Ай наздраве  newsm24

# 671
  • Варна
Радостчо, честита мома!!!!:) Много радост да ви носи, жива и здрава да е, каката да я гледка и тя да слушка, а мама бързо да влиза във форма!!!

Наздраве по случая!!!

БейбиБлу, няма да се притесняваш, аз мисля, че е напълно нормално... Ели днес ми я върнаха също с напишкана пижама, рядко се случва, но какво да направим сега...аз утре ще им занеса от тези чаршафчета, които се постилат м/у матрака и чаршафа... Това им е работата.... На едни познати тук във Варна, момченцето е на 3,5г. и понякога се напишква - е, отказаха да го вземат на ДГ - Когато се научел, да го доведели!!! Е, какво е това сега...а, нашата госпожа се обърна и ми каза:  че ние за какво сме тук, нали да ги научим....

# 672
Радост, честито! Много да сте здрави!  Heart Eyes

Охххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх..........имам големи проблеми роднински .............................................
...............

Друг път повече.

# 673
  • Варна
Брех! С дни никой не пише, обаче всичките дебнете - ей, я новината и не мога да си публикувам отговора... Joy

# 674
  • София
Как ще върнат дете, защото се напишквало бе - ще ги направя на 5стинки, дет се вика  #Cussing out
Ели, сподели бе душо, ние за какво сме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт