Отговори
# 555
Дидка, много добре звучи това, обаче.... аз работя с 3 деви, с две от тях сме в една стая и ги познавам вече перфектно... та написаното е вярно, само че тук е представено красиво, сладко и чак ти става мило, а в действителност всички тези черти са им отрицателни и адски дразнещи - мразят критиката, цупят се, ако им кажеш, че за нещо не са прави и започват отмъщение, все едно не те, а ти си си сгрешил, винаги си мислят, че всичко знаят и се съмняват във всяка дума, която им кажеш, все те са прави, никой нищо не може да свърши като тях... ужас е, повярвай ми. Аз заради овенското в мен въобще не им се впечатлявам и не ми дреме какви са и как реагират и с единия от тях (дето ми е и шеф) сме в адски лоши отношения, да не кажа че се мразим направо, с другия горе-долу намирам общ език, понеже той ме замества като ме няма и аз него, та сме се научили да се търпим, а третия ( който е жена) все едно не съществува - седим бюро срещу бюро, но за мен тя просто не е там. Само така понасям девите, просто защото са адски дразнещи. И най-гадната черта и на тримата е че нямат никакво семейно чувство - нямат уважение към родителите си, не съм видяла за толкова години от тях да се излъчва любов, нито към съпруга, нито към гадже, нито към дете (тоя дето ми е шеф има дъщеря и говори за нея с досада, умишлено си измисля работа, за ад не й ходи на тържествата в училище, а по телефона винаги и казва, че е зает и не може да говори с ея, но ако някой негов шеф е наоколо и каже нещо ило за децата, почва веднага да обяснява колко много обича дъщеря си... абе отвратиелен човек. Продаде си старата кола на баща си и после видял, че в някаква автокъща имало такава кола с 200 лева по-скъпа и се изяде от яд, че сее прецакал!!!! Аз му викам - как ще продаваш на баща си колата, при положение, че визмаш 4 хил.лв. заплата и нищо, ама нищо, не ти пречи да му я подариш на човека, та тя струва колкото половината ти заплата и чак се ядосваш, че си се прецакал, а той ми вика "да бе, ще му я подарявам, откъде на къде" - ето такова долно отношение ме ядосва). А, и са много стиснати Девите. Много!

Само едно от написаното не е вярно - не са подредени, даже напротив, толкова са разхвърляни тези и тримата, че се обривам като им гледам бюрата, иде ми аз да им ги подредя, такава каша е.

# 556
Хахахахаха Тара,моята майка е Дева LaughingНе знам,но е педантка до костите на мозъка Laughing Да вярно ,че не обичат критики,но едно е сигурно ,че ме обича.За съжаление най голямото наказание за една Дева е да и се роди дете Водолей -аз съм точно Водолей  Mr. Green LaughingСвоенравни,иноватори,циркаджии и свободолюбиви. Laughing
Аз като студент исках да замина за Англия точно за да съм далеч от нея hahaha,но с времето вече изобщо не и обръщам внимание.
Много е важно човек да осъзнае недостатъците на характера си ,независимо каква зодия е и да работи максимално да ги изчисти за да може да се понася с околните.На мен лично ми трябваха доста години да премахна от характера си дразнещите за околните  ми хора пороци , привички ,навици ,които дълбоко в себе си всеки от нас носи.

# 557
Дидка, права си за недостатъците. Аз също години работих върху характера си, за да омекна и да се науча да съм по-търпелива с хората около мен и да им прощавам когато не правят нещата като мен   Joy Joy Joy Честно да си призная, това в което сама се направих ми харесва много повече и съм доволна от всичко, коато постигнах, защото се научих да съм толерантна и да подхождам с добро, което за един овен, с асцедент лъв, роден в годината змията е мноооого трудна работа  hahaha То всичко в мен ври и кипи и съм толкова емоционалана и лесно избухлива и толкова критична към останалите, че направо бях пожар. Ама с времето, успях да се преборя със себе си  Joy Обаче теб като те гледам какъв пожар си сега, направо не мога да си представя каква си била преди  hahaha hahaha hahaha Те водолеите не са ли кротки по принцип? Ти каква си такава все наопаки  Laughing

Мойта майка е близнаци и милата и се паднаха деца овен и стрелец  hahaha Освен че сме и двамата огнени и толкова различни от нея, ами и много си пасваме в щуротиите и сме голям екип, не се излиза на глава с нас двамата взети заедно  Joy А мама е малко необичаен близнак и е много добричка и търпелива и винаги се съгласява с нас. Той  и татко е много търпелив с нас и ни отстъпва, нищо че е рак. Абе, случили сме на златни родители. Много свобода са ни дали и винаги с добро са ни възпитавали, което да ти кажа особено за мен се е оказало много печелившо, защото само веднъж да ме бяха ударили или да ми се бяха разкрещяли и щяхме много да си развалим отношенията, защото овните мразят да им се налагат и веднага вдигат война  Joy А сега така си ги обичам, че не мога ден да не ги чуя или видя и си пия си биричка с тях и си говорим все едно са ми приятели, а не родители. Всичко им казвам и те всичко знаят за мен, за това са спокойни и не очакват неприятности  Laughing Познават всичките ми приятели, а самите ми приятели адски ги харесват и непрекъснато ми казват "хайде да ходим на бира с вашите"  Laughing

# 558
Здравейте момичета!
Герито няма да се плашиш моя големия е на 2 г. и 7м. и още не е кат света. Хората казват, че детето след 3 години се очовечава. Аз обаче като стана на годинка си тръгнах на работа и го оставих вкъщи с бавачка, защото великите 240 лв. които иначе трябваше да получавам за нищо нямаше да стигнат. Аз затова не го и дадох на ясла, защото се притеснявах, че не може да ми разказва какво става в яслата и май даже го изпуснах на 2 трябваше да го дам ама ми стана жал. Но сега от септември категорично го пращам на градина.
Тара ти ме разби ма то няма нищо положително за което да се хванеш. По принцип аз също ги смятам Девите за странни, но до голяма степен смятам, че е и въпрос на възпитание. Родителите трябва да развият и засилят положителните качества на децата си, в крайна сметка никой не е съвършен и във всяка зодия има издънки. Ма по едно време си мислех, дали няма да родя към 20.08 и да хвана Лъвчетата Laughing То на мен термина по принцип ми е 29.08 но се записах в септемврийчета, защото вървях като за 01.09, но на последния видеозон си отговаряше човечето като за термина и ако случайно дойде по-рано като батко си който трябваше да е Козирог пък се роди в Стрелец може и да сменим зодията, но Божа работа когато тръгне  Praynig Heart Eyes
Хубав ден мами Hug

# 559
Аз имам много добри впечатления от Девите - особено тези, които са в семейството ми - дядо и леля ми - определено са много отдадени на семейството си и истински перфекционисти; за сметка на това, имам 'приятели' деви, които доста добре познавам и не съм особено впечатлена от тях - явно всичко си е много относително Simple Smile
аз самата съм телец и не ми е проблем да си общувам с дева; наполседък нали ми обясняват, че беби трябвало да се роди от 14 до 28 август и някакси сега и лъв се намесва в размислите ми - не знам дали това особено много ми допада /мъжа ми е скорпион/ - но в крайна сметка, каквото се случва, става с определена цел и винаги има смисъл, така че - каквото дойде, ще е най-добрия вариант Simple Smile
хубав ден   bouquet

# 560
  • София
LiletoYa ние с Тара като едни видни представители на най-рогатата зодия веднага бихме те опровергали, че в зодия Овен издънки няма  Mr. Green Hug.
ИмаХ приятелка Дева, много педантична беше, не беше стисната...но факта че казвам имах.... Whistling
От друга страна аз с Лъвове не се разбирам...изобщо, незнам защо. Не харесвам тази зодия...грам.
Тара все едно описа мен преди малко...това което си била и това което си сега  Mr. Green Търпението при мен още ми дава ядове, но....надявам се един ден и това да усъвършенствам. Знаеш ли Зодия овен какво е поискала от Господ в единствената си среща с него  Mr. Green "Господи дай ми търпение, но си го искам ВЕДНАГА!!!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз имам впечатления че девите са много докачливи, трудно преглъщат критика. Но пък са педанти, тези които познавам са и добри кулинари. Незнам колко е вярно това, което пише за детето Дева, но е на 100% вярно това което пише за детето Овен.

Диди, толкова ви обичам водолеите. Толкова сте над нещата, същевременно вглъбени в нещо "изключително" важно, много сте забавни и френдли настроени към хората  Hug

# 561
 Мишле , ето   затова съм толкова широкоразкроена личност hahaha hahaha

Готини са Овните ама понякота голямо викане му дърпате hahahaАз по принцип проблеми с другите зодии нямам ,но  често имам проблеми със себе си hahaha hahaha

# 562
  • София
ОПА изпуснах дълбоко проникновените астрални дискусии...........................
Предпочитам Рада да се роди Дева пред Лъв............определено мъжете Деви не са най-доброто, но за жена зодията е страхотна. Така, че Рада ще е Дева:-)))
Иначе аз съм Близнаци, но повярвайте ми нямам ама грам общи черти с дадените ми от астролозите, тотално различие...затова и не вярвам в никакви такива обощени данни и черти пръсъждани на хора, родени под определен знак. За моята зодия е типично двуличието двойнствения живот и различните образи пресъздавани в един персонаж, е не знам да има по-директен и по-нетърпимо жлъчен човек от мен, толкова открит.
Така че мили, всичко зависи от възпитанието и семейната среда както по-горе е казала и LiletoYa .
А Дидка, за твой Георги забравих да ти кажа за как ше му викам - ГЕГЕ, като имаш предвид, че така викам само н аоще един човек, който е истински приятел и името го свързвам със страшно позитивен и добър човек:-)))))

# 563
Аз силно се надявам да устискам до Везни... аз съм Водолей, мъжът ми - Везни, изобщо не знам Дева как ще се включи в цялата картинка...  Simple Smile

# 564
При нас пък е обратно-аз съм везни,а мъжът ми е водолей:)
Честно,обаче не вярвам много-много на астрологията-не  смятам ,че трябва да се приписват така масово  еднакви качества на различни хора,само защото са родени по едно и също време Simple Smile

# 565
Момичета, от кога трябва да се правят записи на тоновете на бебето.. и къде става това, където ти следят бременността или отиваш с болницата, която си избрала??? Моля да ме осветлите по този въпрос...че хич ме няма...

# 566
Аз пък не искам малчо да е Дева. Имам познати мъже Деви и никак не съм очарована  Sad

Ренка, докторът ще ти каже кога да почваш със записите, всеки процедира различно, понякога има причина да се иска толкова рано да се правят записи, въобще - много е индивидуално. Едни ходят в деветия, други - след като преносят, трети - като мен, отрано.
Аз лично утре ще ходя на трети запис, като записите са всяка седмица засега. По принцип се правят в АГ болница, но в кабинета на моя док има апарат за тонове и ходя там.

# 567
Аз пък имам познати мъже Лъвове и Везни и предпочитам да е Дева Laughing. Поне да има баланс Въздух-Земя в семейството Joy

За осъзнаването след 3г съм напълно съгласна, както и че бебешкият пуберитет може да срине нервната система на всяка майка hahaha Наказанието при нас в този период беше "стаята за размисъл", от пляскане и викане определено нямаше никакъв ефект Naughty

# 568
Момичета, от кога трябва да се правят записи на тоновете на бебето.. и къде става това, където ти следят бременността или отиваш с болницата, която си избрала??? Моля да ме осветлите по този въпрос...че хич ме няма...
На мен през първата бременност ми ги следяха в Майчин дом, там, където родих.
Само, че без направление, а просто си ходех при лекаря, при който имах намерение да раждам. В деветия месец, много често. Сигурно е било всяка седмица, а дори и по-често, но не си спомням точно. На някои жени от нашата тема вече им правят записи ежеседмично.
Ние сме Водолей и Овен, детето Близнак. Нямаме особени претенции към зодията на другото ни детенце, аз малко повече искам Лъв, мъжът ми Дева, защото не харесва особено Лъвове.
По повод дискусията кога децата се очовечават -  честно, най-трудно ми беше в началото в  периода с коликите.  Ако общуваш с детето непрекъснато, ден след ден, ти е много лесно. Осъзнавам, че при нас положителното беше, че и синът ми проговори рано, на годинка и нещо  правеше прости изречения. На две премина през малко тежък период, но  за кратко. Не наказвам, не удрям.
Вчера си правих изследвания, не дадох урина, отложих за днес, но затова пък получих резултат и за урината  Laughing Вярно перфектен, но не мой. Левкоцитите отново са ми завишени, но ме успокоиха, че било нормално. Хемоглобинът е сравнително добър като за този срок на бременността - 113.

# 569
Знаеш ли Зодия овен какво е поискала от Господ в единствената си среща с него  Mr. Green "Господи дай ми търпение, но си го искам ВЕДНАГА!!!"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha това е точно така, ама защото ние правим и даваме всичко веднага, не сме мързеливи и не отлагаме за утре нито наши си неща, нито за друг човек, за това очакваме и другите така да постъпват, включително и съдбата и Господ когато получаването на нещо зависи от тях  hahaha hahaha hahaha

Дидка, аз и върху викането работя здраво и вече съм го намалила до минимум. Недей така да стряскаш Евита, че няма да ми даде Рада никога за снаха, че ще си каже "тая вика, троши, нетърпелива е... детето ми там няма да стъпи"  Joy  Joy  Joy

Да ви кажа честно, съгласна съм с Лилето и Евита, че възпитанието е много повече от характера и зодията взети заедно и много разчитам това да е така. Е, това означава да се справя добре с възпитанието, но все пак предпочитам това да е в моите ръце, отколкото да зависи от звездите  Laughing Евитка, жените деви са много, ама много по-добри от мъжете деви, така че ти имаш далеч по-малки грижи в това отношение  Joy Аз обаче толкова си мечтая да е лъв, че чак сънувах, че раждам на 19-ти август  Joy

Общи условия

Активация на акаунт